Gravidutze si mamici de Cluj - 103

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu fetelor astazi am vizitat Cresa Milenium si a fost ok ,mi a placut insa tare mult programul copilashilor ,faptul ca in orice moment al zilei poti sa i vizitezi fara sa te anuntzi ,cursurile de innot ,de 3 ori pe sapt este o asistenta ce consulta fiecare copilash ,este o dr stomatolog care de asemenea le tzine "un fel de cursuri",etc
mai sunt doar 2 locuri pt cresa
as alege programul scurt cu 2-3 zile pe sapt ,ma mai gandesc pana luni iar daca o sa ma hotarasc o sa inceapa puiutzu cresa din ianuarie
nu mai stiu cine a facut ceva comentarii legate de Cresa Milenium
te rog mult sa le repetzi

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

a si daca plange puiu te lasa sa participi cu el la activitatile ce se tzin
2 sau 3 zile m ar costa in jur de 250-300 ron ,fara masa
8,5 ron/papica pe zi
IOANA 13 stai sa masor sa vad daca no fi prea mare la 2,10 ,parca n as indrazni so las pe Tiadris sa ma ajute
bine ca s a trezit voinicelu voios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! ANDREEA

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

alex o prietena de-a mea lucreaza acolo si e super multumita, e contabila acolo
si mie imi plac brazii mariii

vai tu fetelor prin ce cosmar am trecut azi, pe la 5 jumate a venit clau acasa dupa care a plecat inapoi la munca, iar dragos tot mar mar i-am curatat o bucata de mar si la final s-a inecat cu el , nu mai avea aer, l-am intor cu capul in jos, i-am bagat degetelulu in gurita, nu mai avea aer, plangea si de sufoca in aceelasi timp is s-au albastrit buzele, am avut 5 minute de calvar, am reusit in disperarea aia sa il sun pe clau sa vian inapoi, pana s-a linistit Drgaos a ajuns si el, imi tremuram picioarele , nu putem sa ma mai tin pe ele, a fost sokkkk , a durat apoi vreo 30 minute numai la mine in brate statea lipit si suspina saracutu.Doamne fereste k l-am vazut pe cealalta lume

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Vai, saracutul.Uite mie de asta nu-mi place sa-i dau mere sau alte fructe tari sa manance ea singura, mai bine ii dau eu bucatele ca-i mai sigur. Bine ca si-a revenit si-i ok.
Fereasca Dumnezeu!

Mergi la inceput

fetelor care stiti ceva de super slim pastile de slabit

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai Elena, super naspa intamplarea! si mie mi/e f frica de faze din astea.pana ii apar ceva maselute, eu zic ca fructele astea mai tari sa nu i le mai dai intregi.eu i le dau pe razatooare. mie mi s/a inecat odata, dar nu cu fruct, ci cu biscuite.si de atunci in veci nu i/am mai dat biscuite din ala tare, pt ca el nu il mesteca, il molfaie acolo de 2 ori si apoi il inghite. biscuitele il inmoi in zeama de la fructe si am terminat. nu zic ca sunt alti copii care mesteca chestii tari fara probleme, dar eu nu vreau sa mai trec prin ce am trecut, desi nu a fost asa grav ca la tine, nu se albastrise, dar s/a speriat, si e si mai nasol sa incerce sa si planga, cd e inecat.

mai vroiam sa zic ceva..

aaaa LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! ANDREEA SI ERIC!!!!!!!

sa fiti sanatosi si o familie fericita!
ps.scuza/ma de intarziere, dar am fost atat de stresata in ultima vreme, ca am ajuns sa ma spal pe cap cu gelul de dus, si pe corp cu samponul..si asta in 2 zile la rand, a doua oara chiar m/am uitat cu atentie, ce sticla iau in mana..si ma si minunam, mai ce par murdar am, ca nu se curata, desi am dat de 2 ori..:):)

hai sa va zic si vesti bune..la anul vom avea un finut micut si un nasic si mai micut..asa ca ne/am gasit tovarasi de joaca..ca pana face mami pe bb 2...

aaa..si am trecut de sala, la exam de soferie, mai am traseul peste o saptamana :):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

andreea, victo

eu nu am probleme de mestecat, Drgaos papa de pe la 11 luni , mancarica normala adika nu pasirat iar marut papa singur ar acuma ns ce o facut s-a grabit... ns dar nu va povestesc cat is de marcata inca. i s-a oprit pe esofag o bucata destul de mare, si dupa vre 3 minute abia a iesit, cu insistenta am bagat degetu, l-am intors cu capul in jos ,la-m strans de burtica,,,,,nici nu mai stiu ce am facut in clipele alea bien k s-a linistit si doarme ca un ingeras, iar mie imi mai trebuie timp sa imi reivn, inca imi mai tremura pikioarele

va pupik is va doresc o noapte linistita

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

neatza
ELENA puiule nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut
bine ca totul e ok acuma
chiar mi am amintit de o buna prietena a carui baietzel era de 3 anisori si nu stie draga de ea cum a apucat copilashu la o bomboana si exact asa a patit ca si puiu tau ,s a albastrit ,nu ma putea zice nimic ,Doamne fereste ,ea la intors cu capul in jos si asa l a salvat
multzumesc de info legate de Milenium
nu stiu detalii legate de pastilele pt slabit
dar soacra mea face o cura cu ceva shake uri si e f multumita
sunt si la Amway pastile de slabit ,am auzit ca s f bune
VICTO se mai intampla ,bine ca ai descoperit ca inversai sampoanele

fetelor m am tuns ,tare ma bucur ca am mai schimbat si eu ceva la frizura asta a mea

IOANA 13 o sa iau un brad de 1,80 ,am facut masuratorile cel de 2,10 e cam maricel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Elena, slava Domnului ca e bine Dragos. Si Alexia le mesteca, nu avem probleme de genul asta, ea cand nu mai are chef sa mestece da jos cu limba. Imi aduc si eu aminte o faza de genul asta povestita de o prietena a soacrei mele. Desfacuse un plic de nes si fetita (1 an) a luat fara ca ea sa-su dea seama, capatul desfacut si l-a inghitit. Restul e la fel cum s-a intamplat si la voi, in final a reusit sa i-l scoata.

Se vorbea de lapte ZUZU, si Alexia il prefera pe acela, in detrimentul Napolact.

Ce era pana la urma cu articolul din regulament?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput