Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Pe mine m-ati facut curioasa cu mamica graviduta cu fetita
Cine oare, cine oare...banuiesc si eu, daaarrr...Hai cu dezvaluirea! 
Patri, da, stau acasa cu Stef pana la 2 ani, cred. Ca n-am niciun gand deocamdata...adica stau bine
Plus ca indemnizatia va fi egala sau putin mai mare decat salariul
, asa ca nu ma stresez.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, da, mie mi s-a parut mult mai inalt. a crescut mult.
Bubu, ce bine ca stai cu el!
du-te pe odiseea de mai si ai sa vezi (daca e pers la care ne gindim
)
Patricia
s15 si Rebecca
05.02.2005
lbelciug spune:
Fetele, MI-AM IMPLINIT VISUL!
http://picasaweb.google.com/liviana75/CasaNoastra#
Sunt asa de fericita!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Fetele, MI-AM IMPLINIT VISUL! http://picasaweb.google.com/liviana75/CasaNoastra# Sunt asa de fericita! Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Febr-Martie 09 NE JUCAM |
FELICITARI!!!!
sa o stapaniti sanatosi!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
sirimie spune:
Liviana, felicitari! In ce zona este?
Invitatie 
Va invitam la ziua lui Vladut pe 28 februarie, la noi acasa.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism.
Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani. ![]()
Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.
Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!
Multumim mult de tot pentru sprijin! 

Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
lbelciug spune:
Ioana, multumim!
Simona, casa e in Brgadiru, dar f aproape de Bucuresti si vis-a-vis de complexul Primavara unde planuiam sa cumparam ap-ul cel nou. Urmarind evolutia pietii inca din toamna 2008 am tras concluzia ca nu se mai merita efortul de a cumpara acel apartament (dezvoltatorul nu a scazut deloc pretul!) si ne-am orientat catre casa cu teren. Norocul a fost sa gasim aceasta casa nemaipomenit de bine facuta, chiar daca un pic prea mare pt nevoile noastre (are 350 mp utili! cu teren de 600mp)
In 3 sapt trebuie sa eliberam ap-ul (pe care l-am vandut tot unei familii tinere) si pana la vara vom locui la socri, ingramaditi dar macar fericiti pt perspectiva de a ne muta in iunie/iulie in casa din Bragadiru. Casa nu are finisaje si deci sunt necesare amenajari - vom face strict in camerele pe care le vom locui.
Am luat si credit de la CEC in lei - avem rate de platit pana la batranete, dar copiii nostri nu vor trebui sa faca acelasi lucru.
Febr-Martie 09
NE JUCAM
lbelciug spune:
La Multi Ani pentru
Cristina Mihaela (Ixxi)
si
Radu Andrei Alexandru (Amaya) 
Sa fiti fericiti, sa cresteti mari si voinici iar parintii sa se bucure de voi!
Febr-Martie 09
NE JUCAM
tomasa spune:
Liviana, ma bucur fff mult pt. voi, stiu cat ti-o doreai si-mi dau seama cat de fericita esti! Cat a costat casa? Si cu cat ati vandut ap? Poti sa-mi dai si mie un PM cu informatiile astea, pls?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
La multi ani sarbatoritilor!

Crisa, sa cresti mare, sanatoasa si fericita si sa-ti bucuri parintii cu realizarile tale!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)