Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
lbelciug spune:
Patricia, am sunat la Alica dar nu-mi place ca tortul Thomas are 2 kg - e prea mare pt nevoile noastre. Intr-adevar am confundat domnisoara cu nasa pt ca eu stiam ca nasii duc lumanarile la iesirea din biserica.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
cum adica, Liviana??
cred ca poti sa il faci ce greutate vrei. al kitei nu mi s-a parut de 2 kg. sau daca avea 2 kg, sa stii ca nu era f mare (si martipanul ala care imbraca probabil atirna greu); si al meu a avut 2 kg.
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
coraly spune:
Patricia, la mine e a 4-a raceala in sarcina asta, deja cam stiu ce pot lua pt raceala :( Problema e tusea. E groaznica. Paracetamolul nu prea are ce sa faca tusei din pacate. Deja 5 nopti am tras-o rau...
Ti-am vazut pozele si m-am tot minunat. Unde iti era burta la 27 sapt? Sa ma vezi pe mine ce burtoc am la 28 ![]()
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
lbelciug spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu cum adica, Liviana?? cred ca poti sa il faci ce greutate vrei. al kitei nu mi s-a parut de 2 kg. sau daca avea 2 kg, sa stii ca nu era f mare (si martipanul ala care imbraca probabil atirna greu); si al meu a avut 2 kg. Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005 |
Au zis ca forma Tren Thomas e de dimensiune unica si ca nu poate sa-l faca mai usor de 2 kg. Eu cred ca spun asta ca sa vanda o cantitate mai mare. Acelasi lucru mi l-au zis si alte cofetarii. Cred ca ma lipsesc, o sa-i fac eu unul, timp sa gasesc.
Febr-Martie 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
coraly, si la sergiu ai avut burta mare?
eu cred ca depinde mult de comformatie, la mine a fost burta bagata sub sani, foarte sus, dar cine s-a omorit cu aciditatea ....nu intrebi??
acum crrd si sper ca voi avea aceeasi conformatie dupa cum evoluez. dar vom vedea;
pt tuse e f bun stodalul.dr ce ti-a recomandat??
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, daca ai timp si talent, why not?
eu recunosc ca la mincaruri fac de toate, dar la torturi nu ma bag. ce am facut in casa a fost prajitura Ladys fingers, dar nu necesita mare talent.dar sa fac figurine si alte cele, nu....
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
lbelciug spune:
Problema e de timp, Patricia. Vom vedea insa... Multumesc pt toate informatiile oferite.
Febr-Martie 09
NE JUCAM
bubu05 spune:
Buna fetele!
La multi ani, Andrei! sa cresti mare! scuze pt. intarziere ![]()
Am admirat si eu pozele Patriciei, foarte frumoaseeee! Chiar ca nu se vede burtica la 27 de sapt
. La mine a fost burta de doua ori mai mare la a doua sarcina
.
Felicitari pentru fetita! 
Liviana, i-am admirat si pe baietii tai, sunt tare scumpi!
Noi ne-am relaxat ieri si azi la shopping
, ieri am fost cu Vlad si cu tati la piscina si am stat 2 ore...o gramada! azi i-am luat lui Vlad casca si ochelari pentru inot ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, asa e, timpul asta cel mai mare dusman!eu ma pling acum cu un copil, dar cind voi fi 2, timpul de acum mi se va parea parfum, stiu![]()
Bubu, ce dragut!
la ce piscina ati fost??
mi-am mai aruncat un ochi pe bucatarasu' tau si imi ploua in gura ![]()
ce dragut, mai sintem 2-3 fete care scriem, dar de vizionari nu ducem lipsa....de ce nu or mai scrie si fetele care citesc???
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
kita spune:
Multumim de urari; Vlad abia acum a adormit de la ora 10 trezit, macar bine ca doarme toata noaptea dar a aluat Andrei prostul obicei de a misuna prin casa si de a vrea sa doarma cu unul din parinti (preferabil mama);
Eu sunt cu cearcacnele pana la brau si uneori il aud ca prin vis pe Vlad cum plange si nu ma pot misca;
Liviana tortul a vut 1.5 kg (63 Ron in total cu 41 pe kg), si la comanda am cerut sa fie intre 1.5 si 2 kg (la comanda au scartait si au spus ca nu iese bine ca forma. dar le-am cerut sa treaca nr de kg pe foaia de comanda )si am vazut ca s-au conformat;
Cand vine vorba de intalnire, vreau sa nu stau pe laturi... duminica pe 22.02 facem si noi botezul si apoi pot sa ma vad cu voi, caci as veni cu amandoi copii, iar ca locatie daca luati in calcul un loc de joaca e nemaipomenit;
Patricia multumesc ca ai postat tu cateva poze caci in baza mea...deh ..no comment