Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
lbelciug spune:
Patricia, cum ati petrecut?
avem cateva poze noi in semnatura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM
lbelciug spune:
Ixxi, multumim frumos!
La Multi Ani din partea noastra pentru Tudor Constantin (Bestutza)
si Andrei (Kita) 
Fetelor, nu mai scrieti nimic? Am uitat sa va spun ca lui M i-a placut la teatru sambata, iar azi vine teatrul la ei!
Bestutza, ce mai fac viezurii? Poze?
Kita, cum iti sunt baietii? Ai reusit sa faci pregatirile pt aniversarea lui Andrei?Poze?
Eu ma gandesc serios ca anul asta sa-i fac petrecerea la McDonalds lui Matei.
Febr-Martie 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani Bestuta si kita! sa va traiasca feciorii!!
Liviana, a fost foarte frumos, rebecca s-a simtit bine intre matusile ei-deocamdata in cadrul familiei se simte cel mai bine si rasfatata, caci ii fac toate poftele.
A primit tot felul de cadouri. o sa pun si citeva poze diseara sau maine, din pacate nu am facut prea multe, caci tati nu a fost pe faza si noroc ca am salvat eu momentul facind citeva.
azi am fost la echo, se pare ca dorinta mea se va indeplini, si voi mai avea o fetita
.
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
coraly spune:
Patricia, La multi ani cu intarziere pt. Rebecca! Felcitari pentru fetita! Ce bine se vor juca impreuna:)
La multi ani si celorlalti sarbatoriti, Tudor si Andrei!
Eu tot racita sunt, ma doare gatul si tusesc groaznic, de 5 znopti nu pot dormi de tuse. Dupa ce stau 20 min culcata incepe distractia, si ma tine si cate o ora. Mi-e mila de bebelus cat l-am scuturat.
Nu stiti ce as mai putea lua inafara de ceai de ceapa, sirop de patlagina, muguri de brad si stodal?
Liviana, chiar vrei la Mc Donalds? Defapt, pentru copii e fain, ca le plac surprizele si asa nu-ti faci deranj acasa. Sergiu a servit o singura data un meniu de la Mc, l-am luat mai mult pt surpriza.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
lbelciug spune:
La Multi Ani pt Nicodim (Bagoiu)
si Stefana (Alipiticot) 
Patricia, minunate vesti, FELICITARI PT BB FETITA!
Ma bucur tare mult pt tine, ti se indeplineste visul!
Reb a aflat? Ce zice? Sa ne arati poze si cu Reb te rog. Ce cadouri a primit? Eu inca nu stiu ce sa-i cumpar lui M.
Coraly, nu ma innebunesc dupa mancarea de la Mac, insa timpul meu va fi f limitat sapt viitoare, sotul e plecat si se intoarce taman cu o zi inainte de ziua lui M... Nici noi nu l-am dus pe M la Mac decat de vreo 3-4 ori. Si eu sunt racita, am purtat haine cam subtiri si mi-a fost frig. Imi curge nasul ca la robinet... in fine. Tu poti sa iei paracetamol 2 max pe zi, siropurile naturale sunt bune dar nu te ajuta repede...
ANDA, ce mai faceti, tu, Irina? Mai zii si tu ceva pls! Cum a fost la ziua fetei?
Febr-Martie 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, multumesc frumose, se pare ca da
REbecca de cite ori o intrebam ce isi doreste sau ce crede ca e bb imi spunea mereu fetita. este incintata, abia asteapta sa o imbrace, sa ii puna babetele, sa ii dea jucarii. sa speram ca asa va fi.
Cadouri a primit foarte multe: dvd-uri, i-am completat colectia disney cu 2 dvd, carticele colorat si povesti, papusi, o masuta de toaleta Barbie, un mobilier jucarie bucatarie,care apare si in poza, hainute, dulciuri, jocuri dragute. dar bine, sint si persoane multe care au contribuit, de la familie pina la colegi-prieteni de ai mei.
eu la mac nu am nimic impotriva daca mergem o data la petrecere sau ciuguleste 1 cartof de citeva ori. sa nu fie obisnuinta, caci altfel nu scred ca sint probleme.
coraly, eu am fost racita in saptamina 8 si am luat paracetamol. de tuse stodal.M-a mai durut ocazional capul si am luat panadol.
si asa cum am promis de ceva timp,citeva poze (o selectie facut special si pt albumul de gravide):
http://community.webshots.com/user/PatriciaArdeleanu
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005
lbelciug spune:
Patricia, am admirat toate pozele: ce frumoasa erai mireasa! Si ce nasi tineri aveti! Burtica nr 2 arata f bine! Mi-a placut si micuta printesa langa cadourile primite.
Ati fost si la ziua lui Andrei?
Stii cumva unde a comandat Kita tort Thomas?
Din pacate nu am noroc cu BirthdayParty la Mac.
Totul e full, cica la ei se fac programari cu 2-3 luni inainte! Nu ma asteptam.
Febr-Martie 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, multumesc!
Nasii de cununie nu sint cei pe care banuiesc ca i-ai confundat cu dra de onoare (care este una din nepoatele mele si ulterior nasa Rebeccai). Nasa este cea cu haina de blana si este sora mea, iar nasul nostru a murit anul trecut.
am fost aseara la Andrei, ei sint colegi de grupa la aceeasi gradinita si a invitat-o special pe rebecca 
tortul a fost facut la Alice, si a fost ff gustos! si reusit ca aspect; al nostru tot la Alice, nu a fost asa reusit ca aspect dar la gust f bun (al meu a fost Fantezie, al Kitei Jeni).
Patricia
s14 si Rebecca
05.02.2005