Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Oare v-am aratat cum deseneaza Vlad oamenii?
http://good-times.webshots.com/photo/2234707310102227597QtfQSj
Acum le face si gat, burta, ii face mai bine. Cateodata le face si putza 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lbelciug spune:
Patri, te rog eu, nu mai sterge ceea ce scrii.
Si eu experimentez lipsa de feedback, insa imi asum acest risc. Se scrie putin pe forum si se raspunde strict la ceea ce intereseaza. Avem din pacate doar 2 optiuni: de a scrie in continuare sau nu... Ma rog, hai ca am deviat. Eu zic ca propunerea ta e f buna, insa eu de ex nu am cum sa vin fara copii caci sotul e plecat si decat sa-i las cu socrii mai bine ma lipsesc sau ii iau cu mine. Totusi cred ca ar fi posibil sa ne relaxam un pic si noi fetele daca am merge de ex la Mall. Copiii se pot juca la bilute si noi putem sta la o barfa la cafea (dimineata e chiar liniste), de ex in Mall-ul Plaza. La unirii nu prea am fost, dar daca stie Bubu ca e ok si pt copii, eu sunt DE ACORD!
Crinuta, e normal sa fie asa, fiecare copil are ritmul lui si in plus parintii au si ei inaltimi diferite. Sanatosi sa fie, asta e cel mai important. De Amaya mai stii ceva cumva?
Coraly, sarcina usoara, o sa treaca repede in ciuda neplacerilor prezente. Si eu avem dureri de mijloc si spate, chiar din trim II, insa acum am si uitat de ele.
Bubu, haha, cum mai mami le face putza? Si la fete ce le pune?![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, ce m-am amuat cu putza din desen!
felicitari pentru dormitul in aceeasi camera a fratiorilor!
Coraly, stiu ca e greu cu numele. dar mai aveti timp sa va ginditi.
Liviana, 
daca intilnirea are loc la un loc si de joaca, atunci este excelent si pentru copii. chair intr-o duminica din asta mohorita ar fi perfect. eu am de gind sa o scot oricum duminica undeva la joaca, nu am incercat inca ce ati spus voi.
Ultima oara am fost la Jollie ville in pipera si mi-a placut mult, dar e cam scumputz. am mai fost si la pta alba iulia, dar bine, trebuie sa fie accesibila pentru toata lumea locatia, sa nu bati orasul d la un cap la altul.
Bubu, la Unirea Micul paris au si loc de joaca??
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005
bubu05 spune:
Da, fetelor, e si loc de joaca acolo si putem sta la un capuccino langa ei si apoi mergem cu ei sa papam o pizza
Si dimineata e chiar liniste! poate vreti in we, ca voi lucrati...
Noi sambata mergem iar la teatrul de papusi, noua ne aduce cineva invitatie, pt. mine si sora mea. Sambata e Jack si vrejul de fasole, la 10. Mai e acelasi spectacol si la 12 si duminica la 11.
Sambata care a trecut am fost la Alladin si lampa fermecata, foarte frumos spectacolul, Vlad a fost cam nedumerit ca nu au fost marionete ci actori si doar 3 marionete dar mari, cu un actor in spate. Nu erau papusi cu sfori, intelegeti voi. dar e super atent si implicat in spectacol, tot timpul. O ora tine si ii place tare.
Aaa, si cu putza la desen e mortal
. Ii deseneaza picioarele si apoi intre ele face o liniuta si zice ca e putza, e de groaza!
Patri, tu nu stii ce e bebe, nu?
V-am zis ca si sora mea e insarcinata? Are 6 saptamani si e si ea la bb2, nepotica mea are 2,5 ani, Rebecca. 
Azi e Sf. Simion! La multi ani Simonelor! 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, mie una mi-ar conveni in weekend sau seara, dupa ora 17.
felicitari pentru sora ta!
eu inca nu stiu ce este, am saptamina viitoare eco morfo si poate aflu. la rebe nu am aflat nici la prima eco morfo,, nici la 17, abia la 21. dar inima mea imi spune ca este tot o fetita, sa vedem daca ma inseala. La Rebe nu m-a inselat.
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005
bubu05 spune:
Patri, multa baft ala eco! si eu parca simteam ca e fetita, la al doilea...adica imi doream...dar in adancul sufletului vroiam sa fie baiat ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, eu asa presimt si imi si doresc din tot sufletul sa fie fetita. Acum, cum o vrea doamne-doamne, sa fie santos/sanatoasa.
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005
lbelciug spune:
Am facut si noi rezervare la teatru pt sambata la 10, vom mai merge cu un cuplu.
Patricia, ce zici de duminica dupa-amiaza, la ora 17? Vreti sa ne vedem la Unirii? Eu as veni.
Cine se inscrie?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
bubu05 spune:
Liviana, daca sotul meu e liber duminica vin, sa-l las pe Stef cu el...daca nu, nu pot sa vin cu amandoi...n-am nici cu ce sa vin, mi-e greu...cu carut etc.
Poate sambata dimineata dupa teatru? pe la 11 jumate?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
PatriciaArdeleanu spune:
Noi simbata nu putem ca avem acasa petrecerea de 4 ani cu familia.
tocmai am aflat un zvon de la gradi-lipsesc cam multi copii- unii cica de varicela
maine sau saptamina asta cel tirziu o vaccinez pe rebecca, sper sa nu fie prea tirziu.ea saptamina trecuta a lipsit, sa speram ca a ocolit o perioada plina de virusi.
cine a facut varilix, ce simptome a avut copilul dupa??
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005