Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, ce talentat e Rayan!

Eu inca nu l-am invatat nicio rugaciune pe Sergiu. Ar trebui sa incerc

Patricia, si mie mi-a fost teama de varicela. Noroc ca primele 20 de sapt de sarcina nu a fost sezonul. Dar in decembrie deja s-au imbolnavit 7 la gradinita. Noi l-am retras de la gradi pana in iulie-august, si de teama varicelei, ca nu am facut nici unul dintre noi, dar mai ales pt raceli - ca in primele 20 de saptamani de sarcina eu am facut 3 viroze serioase si o tura de antibiotice pentru streptococ. Asa ca m-am saturat. Bine, ca nici asa n-am scapat, ca iar a prins ceva virus cu tuse de undeva (fara alte manifestari), dar am luat si eu si tusesc groaznic. Totusi, ai curaj :)

Bubu, condoleante! Ti-am scris si pe messenger acum cateva zile dar nu cred ca ai observat mesajul.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

coraly, acasa nu am cum sa o tin, asa ca nu imi ramane decit sa fiu optimista!
racit am fost si eu in primele saptamini, dar fara febra si m-am tratat doar cu paractamol.

cum merge sarcina, cite saptamini ai acum? ce este bebe, ca nu imi aduc aminte sa fi citit daca ai spus.

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Multumesc Coraly.
Ce faci? Cum merge sarcina? In cate saptamani esti?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

poze

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ioana, Matei a avut varicela in aprilie 2008. Bogdanel
desi mititel, nu a luat-o de la el.
Natalia, imi pare rau sa aud ca sunteti toti bolnavi. E nasol cand se intampla asa chiar de ziua onomastica. SI Matei era bolnav cand a facut 3 ani. A avut probl digestive asa ca n-a putut savura din tortul cu Scooby Doo. Sper sa nu se repete si anul acesta.
Ixxi, ce-a patit Crisa de nu merge la gradi acum?
Crinuta, e inaltut R, Matei are mai putin. Frumos tabloul. Ar trebui sa va arat si viziunea lui M despre oameni. Toti au parul sculat si barba.
Patricia, e buna ideea de a iesi la un suc, dar n-am inteles daca erau si copiii inclusi. Eu sunt pentru, cu conditia sa pot.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, ulterior mi-am sters invitatiami-am adus aminte ca in trecut am mai intrebat de cel putin 2 ori si nu am primit niciun raspuns. cu copii/fara, nu conta, dar probabil fara era cel mai placut.
ce sa fac, ma mai cuprinde nostalgia vremurilor cind eram multe si ne vedeam des, etc, etc...

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Am 27 de saptamani. Este tot baietel:)
Sarcina merge relativ bine, mai putin faptul ca mi se umfla mainile si picioarele, ma dor incheieturile soldurilor si dorm rau noaptea. Si asta e doar inceputul. Acum mi-am selectat niste exercitii pilates pt gravide de pe net sa le printez si sa ma apuc, ca nu se mai poate. A inceput sa ma doara spatele rau in ultimele zile.

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Wow, super. Te-ai gandit la nume?

Crinuta si Rayan

poze

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput

Liviana, altii sunt mai inalti decat el.
Uite, de ex David al Sarei, il vad la gradinita, e mai inalt cu 3-4 cm dupa estimarea mea.

Crinuta si Rayan

poze

Mergi la inceput

Cu numele chiar sunt in dilema :) Foarte greu gasim sa ne placa la amandoi, sa mearga cu numele de familie, sa mearga si cu Sergiu... Greu, greu...Sunt cam neinspirata, plus ca vreau 2 prenume.

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Coraly, multumesc! nu am vazut mesajul pe mess...sau poate cine stie, l-am vazut dar...nu mai stiu in momentele alea...
Ma bucur ca esti bine, si mai ai putin...dar toti mai ai...ma bucur ca e tot baietel

Crinuta, foarte frumos a desenat Rayan!
L-am masurat si eu pe Vlad azi si are 107!
Stef are si 74 si 9,7 kg

De ieri am mutat patul lui Stef la Vlad in camera si vad ca dorm excelent amandoi, si la pranz si noaptea! aveam emotii! dar e bine!

Si eu vreau sa ne vedeeeemmmmm!!! Daaaa! si cu copilasi si fara, cum vreti si voi! o sa vin doar cu Vlad daca ne hotaram!
Haideti in Unirea, sus, la Micul Paris! papam si noi o pizza si stam la taclale!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput