Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaiub spune:
Liviana, copiii mei se joaca impreuna dar se si ciondanesc. Mara e mai "harnica" si scormoneste prin jucarii pana gaseste ceva care ii place, atunci David, mai "lenes", realizeaza ca aceeasi jucarie i-ar trebui lui si de aici cearta. Mai nou i-am luat lui David un laptop de jucarie si in timp ce el "citeste e-mailuri" Mara se uita prin reviste sau diverse carticele si atunci e liniste
. Mai au si momente cand alearga prin casa si Mara rade de se prapadeste, sau scot toate jucariile de plus si fac un tren cu ele si apoi le numara
...inevitabil mai intervine si cate o cearta pentru ca Mara greseste la numarat
Deocamdata eu cred ca inca sunt prea mici ca sa se joace frumos impreuna. Lui David ii place sa joace rolul fratelui mai mare dar Mara inca nu intelege tot ce-i cere el si nu e prea cooperanta
.
Patricia eu cred ca am avut varicela, nu mai tin minte si din pacate nici mama nu mai tine minte
... pentru tine, fiind insarcinata, nu cred ca ar fi bine sa faci boala
, iti tin pumnii sa nu se imbolnaveasca Rebecca
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
NataliaS spune:
Hellooo! Ma mai stie cineva? dau si eu din an in Paste, dar nu v-am uitat!
Patricia - felicitari pentru sarcinsa! sa ai o sarcina usoara, frumoasa si un bb sanatos!
Bubu - condoleante si o imbratisare stransa!
Crinutz - ce scump e Rayan...si tu ce-ai mai slabit...
Sa va spun si eu despre Ana, pe care o puteti vedea la semnatura impreuna cu surioara ei: e frumusica, dezghetata, uneori usor timida, merge la gradi, ii place f mult, are 107 cm si 15,5-16kg si e o scumpa...moammmaaa ce descriere i-am facut - modesta de mine![]()
Va pup cu drag si mai trec pe la voi, daca ma mai primiti![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
crinuta spune:
Mama Natalia, ce surpriza. Cum sa nu te primim, se poate?
Chiar te rog sa treci, sa pui poze, sa ne mai povestesti, tot, tot.
Ioana, tizo, am uitat sa iti spun ca i-am aratat lui Rayan cum se roaga ai tai, si era foarte interesat.
Si el stie Tatatl Nostru, Bucura-te Marie si Ingerasul Meu, dar mai uita, se mai joaca, ii vine sa rada, of.
Am zis ca il invat Rozariul, dar uite ca seara ma culcam tot tarziu si nu mai apucam sa il fac cu el.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
lbelciug spune:
Ioana, cam asa si la noi, cel mai des se cearta pt aceeasi jucarie. Ori i-o ia M (cu forta) din mana lui B, ori B i-o fura lui M intr-un mom de neatentie. Uf.
Patricia, la Mallul din Rahova, Liberty Center. Intrarea e 7 ron ora si in banii astia intra si patinele inchirite. Matei le are pe ale lui si platim la fel, dar nu-i bai. Sambata l-am dus cica la curs, 10 lei 45 min in care au intrat vreo 30 copii si o singura instructoare. Sincer, pt cei care nu stiu deloc sa mearga nu e practic, la inceput au nevoie de sprijin unu-la-unu. Cat priveste varicela, eu am in grupul celalat de mamici o gravida care a facut varicela, luat ade la fetita de varsta lui B. A primit un tratament insa nu ii este afectat BB-ul din burtica. Desigur c anu-ti doresc sa faci aceasta boala, dar daca se intampla, vroiam sa te informez ca nu e grav. In rest cum te mai simti? Cand ziceai ca mergi la eco?
Natalia, bine ai revenit, ne bucuram sa aflam vesti bune despre voi. Felicitari, se pare ca nici pe voi nu v-a ocolit barza a doua oara - cum se impaca fetele?
Crinuta, apropo de rugaciuni, si M al meu a invatat Tatal Nostru doar auzindu-l de la mine spunandu-i seara la culcare. Am fost impresionata cand l-am auzit la un mom dat zicand-o singur - mie una mi se pare greu de retinut pt un copil - dar Matei nu conteeste sa ma uimeasca.
VINE CINEVA AZI in parcul CAROL? Noi vrem sa dam la ratze de mancare (tot fara tati suntem) si cred ca pe la 5pm suntem la lac.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
Natalia, bine ati revenit printre noi si felicitari pentru a doua fetita!
Liviana, merci de info.
cit despre varicela, depinde si cit are sarcina atunci cind o faci, primemele 20 s sint cele mai periculoase. oricum, incerc sa nu ma gindesc la asta, desi am mai auzit in jurul meu de copii imbolnaviti recent.
Mie una mi-e frig si stau azi numai in casa....
in rest, ma simt asa si asa, oricum e ceva mai bine decit la sarcina cu Rebecca. se zice ca la a doua sarcina se adapteaza organismul, starile sint aceleasi dar la intensitate mai mica.
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005
crinuta spune:
Sa va arat ce a desenat Rayan azi dimineata, din memorie.
Mai stiti filmul cu Mr Bean. " The ultimate disaster"? Cel cu tabloul?
Ei bine, eu sunt fan inrait Mr. Bean, si Rayan se pare ca a devenit si el. si tare ii place scena cand Mr Bean strica tabloul, si cu toate ca nu a mai vazut filmul de vreo saptamana, sau chiar mai mult, azi dimineata a desenat cica tablou :
http://good-times.webshots.com/photo/2347464760066197876gXBpsw
Uitati si link-ul de la una dintre scenele lui preferate:
http://www.youtube.com/watch?v=-tQLoUYtXzU&feature=related
Trebuie sa ii caut desenele, deoarece tin minte ca intr-o zi a desenat o pasare, de am ramas masca.
pupici
Crinuta si
Rayan
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
ioanaiub spune:
Liviana, nu mai stiu daca am retinut bine, Matei a avut de curand varicela? A facut si Bogdan?
Crinuta, talentat Rayan ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
NataliaS spune:
Mersi de primire si de felicitari!
Crinutza - pai am pus poze cu fetele mele in linkul de la semnatura; talentat Rayan al tau; Ana mea stie sa spuna dor ingerasul...e drept ca nu am fost eu suficient de perseverenta incat sa stie mai multe![]()
Liviana - fetele se impaca bine cel mai frecvent , dar nu lipsesc momentele de paruiala si muscat
, asta mica e piper
, ma enerveaza cateodata de-mi vine sa le trantesc, dar si cand le vad ca se pupa...toata ma topesc.
Acum sunt bolnave ambele, de fapt tot familionul...suntem raciti si sper sa le treca cat mai repede, mai ales ca pe 4 februarie e ziua Anei si as vrea sa fie in cea mai buna forma, sa o pot duce la gradi cu tortulet, sampanie si tot tacamul
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
vladia1 spune:
Bubu condoleante. Crisa nu merge momentan la gradi, dar va reincepe din martie-aprilie, cand se incalzeste. daca vrei putem vorbi pe mess, ixxi15....
crinuta spune:
L-am masurat pe Rayan ieri, si are intre 107 si 108 cm.
Crinuta si
Rayan
poze