*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)
Raspunsuri - Pagina 9
ella_74 spune:
Elteka,
ce poze frumoase; Elias e tot un zambet; cum a fost drumul pentru el? a dormit in avion?
m-am uitat la toate pozele; da' v-ati plimbat ceva.
Ce-ai targuit de la Macy's?
Madi,
noi am fost la un homeopat renumit; este si dr alergolog; da consultatii si la CMU, noi aici l-am vizitat; de fapt am fost fara dar i-am povestit despre el multe si mi-a prescris niste picaturi homeopate; imi pare rau ca am ajuns la el cand avea deja 1 an fiindca dupa tratamentul lui, cam la o luna, asa cum mi-a si spus, a inceput sa doarma noaptea.
A mai avut si perioade in care s-a trezit si a plans dar nu se compara cu ce facea inainte.
Pe dr il cheama Simu.
poze cu de aseara:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5280153584648444434
madaiulia spune:
Am vazut poze de Elias la New York si de Bob si m-am invrednicit in sfarsit sa mai pun cateva poze noi de aici http://good-times.webshots.com/photo/2963795170101709661AOAISd. Astea sunt jucariile favorite din ultima vreme, iar de Craciun vom imbogati colectia cu o macara, deja i-am cumparat-o azi.
Kid cum mai e juniorul?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ella_74 spune:
madaiulia,
am vazut poze cu voinicul tau; pare mai mare decat , adica pare mai bine hranit; refuza sistematic masa de pranz indiferent ce i se gateste , asa ca ne multumim cu un codru de paine, poate putin cascaval si biscuiti.
Si din weekend am scapat de suzi; i-am schimbat 6 suzete intr-o saptamana fiindca le-a rupt cu dintii pe toate; adica efectiv le reteaza; asa ca ne-a fost frica sa nu inghita suzeta si nu i-am mai cumparat dupa ce a rupt-o si pe ultima.
isi mai aduce aminte de suzi cateodata si o cere :"jeje, jeje", dar nu plange.
Deci suntem cavaleri.
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay siiii m-am intors ca era ceata la Londra si n-a decolat nenorocitu ala de avion... si cand a decolat el era prea tarziu ca sa mai prind legatura cu Bosotnul, asa ca iata-ma pe canapeaua mea draga si iubita ! maini in zori de zi cica plec... nu mai zic ca nu mai cred ce bine ca am luat cu 2 zile inainte, ca altfel nu ajungeam ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
.... e bine si maine. Drum bun si nu uitati ca va astept la o bulgareala chiar daca zapada nu va ajunge la etajul 1
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
kid spune:
ella Felicitari pentru ca ati renuntat la suzeta! Intentionez si eu sa i-o scot din meniu juniorului, sa vad cat de repede reusesc, nu prea adoarme fara ea, decat cand e f obosit. Deocamdata am renuntat la biberoane de tot, am trecut la cana cu cioc pt lapte si suc si cana cu pai pt apa.
Am admirat si eu capsunei, nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut.
Am inceput si eu sa-l inteleg pe junior, cam greu, ca nu stiu unde si cum a facut el legatura cu anumite cuvinte De exemplu, la bec, intrerupator, prelungitor si orice lumina zice 'coco' , la termometru 'titi' si la baita zice 'pipi' Nu intelegeam eu de ce de fiecare data cand ii schimbam scutecul zicea 'pipi' si imi arata baia, initial am zis ca vrea sa faca pipi la toaleta, asa ca am incercat, dar fara succes, ca el se referea ca vrea sa faca baie.. deci daca ar fi dupa el ar sta toata ziua in cada si s-ar spala de n-spe mii de ori pe zi pe dinti, de fiecare data cand mananca imi arata dintii. Si mancarea lui preferata sunt sticksurile.
Stie partile corpului sa le arate, nu sa zica, si are o placere deosebita sa ne arate unde sunt ochii, ai nostri, ne infige cate un deget in ochi de vedem stele verzi
vas, betty, ella, Carla, madaiulia, mihamora, dicirstea, Elteka Multumesc mult de sfaturi si de urarile de sanatate!
Am fost azi cu juniorul la grigore alexandrescu. La pediatrie, dupa consultatie, dr a spus ca e rino-faringita (viroza), si mi-a spus sa-i dau antitermice 3 zile din 8 in 8 ore si ser fiziologic pt curatat nasul. Ne-a trimis si la ORL pt consult(nu stiu de ce) Aici un dr ne-a dat tot pt diagnosticul de rino-faringita eurespal, ser efedrinat, inca un sirop, nu stiu ce anume pt ca a scris cu piciorul reteta si am fost la 3 farmacii si nicaieri nu a putut fi descifrat misteriosul sirop, si antibiotic. Am decis sa nu ii dau antibiotic, ci doar antitermice si eurespal.
A luat vreun capsunel Septilin? Ni l-a recomandat dr pt imunitate si nu am gasit inca nimic despre el.
Ioana Am vazut vreo 2 jucarii la mothercare, nu stiu daca le va avea juniorul de Craciun, vedem
www.mothercare.com/ELC-Manic-Martians/dp/B0011FJGUI/sr=1-2/qid=1229335468/ref=sr_1_2/275-4850505-3425604?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42876041&mcb=core" target="_blank">1
www.mothercare.com/My-First-Happy-Safari-trike/dp/B0011EZDCE/sr=1-162/qid=1228480239/ref=sr_1_162/275-4850505-3425604?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=180187031&mcb=core#productInfo" target="_blank">2
www.mothercare.com/Mothercare-Miniature-golf-set/dp/B0013DBONK/sr=1-107/qid=1229335427/ref=sr_1_107/275-4850505-3425604?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=180187031&mcb=core" target="_blank">3
Si vroiam sa va intreb cum va petreceti revelionul si pe unde? Cu capsunei sau fara?
Noi sigur il petrecem cu juniorul si cel mai probabil acasa.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
carstea spune:
Buna seara
Eu maine noapte plec cu puiul spre Romania cu masina .Daca a facut cineva drumuri lungi cu masina sa-mi spuna si mie ce ma asteapta va rog.
Fac mancarica gatita pentru drum ca e asa frig ca nu cred ca e vreo problema.Micul dejun cereale cu lapte si supa crema de legume pentru seara.Iaurt cu painica sau biscuiti la gustarea de dupa-amiaza si fructe.
Asta e meniul.
Sper sa il intretinem cu baby einstein si jucarele noi dar tot o sa fie greu.
Mai e si usor mucios.
WISH ME LUCK!
Oana si Soniuta ma gandesc la voi.Doamne ajuta sa fie bine.Oana, fi tare!
Ioana ,nu mi-ai raspuns daca vrei hainutele.Eu le pastrez fara suparare pentru Rares ca doar sunt aceeasi marime.
Astept sa vad ce sfaturi imi dati.
Mica si eu il las pe Rares la mama pentru o luna si o saptamana.Nu stiu cum o sa ma descurc ca imi vine sa plang numai cand ma gandesc.Si il duce mama si la cresa si eu nu o sa fiu langa el.
Al meu e prostut si il imping toti copii.Nu riposteaza ca nu stie cum ca acasa nu s-a confruntat cu asa ceva.Cand il impinge vreun copil are asa o fata nelamurita ,chiar zambeste un pic.OFFFF!!!
Noapte buna
Am vazut poze cu Dominic si bob.Frumusei foc SI BARBATEI.
kid spune:
castea Drum bun & good luck! Din pacate, nu am sfaturi, noi nu am facut drumuri asa lungi. Sper sa fie ok.
Te rog sa-mi spui daca ai gasit ceva pt mine, daca nu, sa incep colindul prin magazine
Am pus si eu cateva poze aici, am sa mai updatez albumul cat de curand.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
ancamari spune:
Am asa o bafta cand scriu si eu mai mult, aseara hop se intrerupe curentul, deci pierd tot.
Vazut poze cu Dominic de Mihamora, cu Andrei David de Madaiulia care sunt maricei si frumusei, se vede ca mananca bine.
Ella - si Bob arata rotunjor, sa vezi ce burtica lipsa are piticania mea!
Vazut si pozele plimbaretului Elias, ce cuminte era el acolo la muzeul cu jucarii... Andrei sarea peste toate. Noi nici in mall/supermarket nu putem sa-l luam pentru ca se repede la vitrine, la jucarii, la cutii colorate, e foarte needucat. Voi cum reusiti? Si lui Andrei ii place zebra, dar dupa 2 saptamani parca si-a mai pierdut farmecul initial.
Vazut si pozele lui Mihail Vladimir de Kid, haios Juniorul! Sanatate multa!
Carstea - Drum bun! Multumim pt elicopter, s-a jucat sotu' cu el o gramada.
Am luat de la Carstea un elicopter Danbar cu telecomanda, foarte dragut.
Masinuta Danbar cu telecomanda pe care a primit-o piticania de Mos Nicolae (cumparata de mine de la Kidex cu pret dublu fata de cat avea Carstea, pacat ca nu am stiut la timp!) e una din preferatele lui Andrei. Ii place cum se rastoarna masinuta si e uimitor cum stie el sa manevreze telecomanda.
Eu sunt mama rea... de 2 zile fac curatenie si ordine in casa, am cumparat un dulap mare pt camera lui Andrei, am reorganizat mobile, m-am tuns... pentru ca l-am lasat la mama duminica seara. Dar azi ma duc sa stau cu el. Vineri il aducem acasa, sper sa termin cu smotrul pana atunci. Sambata il ducem la party cu Mos organizata de firma unde lucreaza sotu', sper sa nu urle iar. Am incercat sa-l ducem la un Mos la mall si a urlat, nici gand sa se apropie.
Tamara - imi pare rau ca aveti probleme de sanatate in familie. Veniti pe la noi luni sau marti?
DidiAlex eu nu ma pricep la problemele de care ziceai, sper sa se rezolve! Voi ce mai faceti? Ti-a venit soacra? Eu daca nu am copil acasa, am scapat de vazut socroseniile aproape 2 saptamani! si ce bine e asa de capul meu, nu mai vine nici mama, nici soacra, mai respir si eu, am si spor la treaba.
Hai ca fug la treaba o ora si apoi plec la copil. Mai scriu diseara.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
diana spune:
DRUM BUN SI FARA PERIPETII PENTRU OANA SI SONIA!
Eu am fost la un curs o sapt si nu am putut sa va citesc. Acum am recuperat. Am vazut poze cu capsuneii. Doamne ce au crescut!Si ce frumosi sunt!
Carstea, la drumuri lungi cu copii trebuie sa te inarmezi cu rabdare, sa ai totul la indemana< apa, mancare, jucarii, o pernuta, ceva de rontait *biscuiti de ex*. Drum bun!
Kid, eu am incercat sa/i dau Septilin, dar nu am reusit. E dulce dar are si un gust mentolat pe care copii mei nu il agreeaza, asa ca am renuntat. Eu le dau bromho/vaxom ca imunostimulator.
Eu plec vineri in concediu la mama unde nu am net si ma intorc pe 5 ian, asa ca o sa/mi fie dor de voi.
Va pup si mai revin pana vineri
Diana mamica de Alin si Toni
ELTEKA spune:
Ella
N-am facut cumparaturi la Macy's, desi aveau niste reduceri teribile - fiindca era atat de multa lume in magazin, un zumzet si o fosgaiala iritanta, cum n-am mai vazut, m-a apucat agorafobia, eu care n-am nici o problema in aglomeratii, si-mi placea Tokyo la maxim... Am luat doar o rochie de gala, luat liftul pana la etajul respectiv, neuitat in stanga si-n dreapta, desi cu coada ochiului am vazut niste hainutze ...dar m-am concentrat pe rochie, punct ochit-punct lovit, redusa de la 500 de usd la 100 , ca-mi trebuie in februarie.
Elias pe avion e ok, acu' cred ca am facut mai bine de 20 de drumuri cu el, adica vreo 60 de zboruri...
La plecare, desi s-a trezit la 4 dimineata, n-a vrut sa doarma pana mult dupa pranz, cand a fost ora lui de somn de dupa-amiaza. Asa ca pe avionul de Amsterdam a fost scanteie si pe ala de New York a fost arc! Cand sunt cu sotulache e simplu, doar cand sunt singura mi-e greu, de obicei adoarme a la Murphy exact inainte de aterizare, sia tunci mi-e greu sa-l imbrac, sa-l iau in brate, sa iau bagajul de mana fara sa-l trezesc...se trezeste si nu mai doarme, chiar daca a dormit 5 minute, ori eu, care obosesc psihologic si astept sa se faca ora de somn...ma ia cu plans cand o ia fresh de la inceput
La intoarcere a fost super, ca am luat avion de seara, asa ca s-a dus "la culcare" imediat, a dormit tot drumul, i-am facut culcus la picioare, ca stateam la bulk seat, o geaca si peste patura si perina si gata! Atat ca inspre Europa zborul e scurt, din cauza curentilor, in 6 ore am ajuns, dar am reusit sa-l ridic, sa ies din avion si sa-l mut in carucior, il lasesem cu footmoof-ul in el, numai l-am intins si am tras fermoarul. Yupiii! Da' la control l-au scormonit pana l-au trezit, si gata veselia, s-a trezit si a alergat prin aeroportul de Amsterdam de am zis ca-l leg de banca. In avionul spre casa a adormit, dar a urlat o fetita de l-a trezit, asa ca iar a pierdut somnul de dupa-masa Fetita aia a urlat ata de rau, n-am pomenita sa ceva, m-am gandit la toate mamicile care ati trecut prin asta, Ella, Ancamari, Mary_lou, v-am transmis imbratisari virtuale, ca tare greu a mai fost, ma luase pe mine cu tremurat, maica-sa saraca era gata, mi-a fost mila de ea
In rest Elias e ok, doar ca nu sta locului legat in centura la decolare si aterizare decat cu eforturi, citit, spectacol. ori san.... Altfel il las pe jos mereu, mai merge pe la vecini, bate din gene, zambeste, vorbeste cu cine ii raspunde la flirt.. LA avioanele astea am avut televizor la scaun, asa ca a innebunit telecomanda, a sunat dupa stewardese de am zis ca ma dau astia jos... Da' le tragea cate un zambet de nu mai zicea nimeni nimic, e un smecher, arunca toti pufuletii pe jos, desi stie ca ma enervez tare, si vine si-mi arata: Eia! cica ia uite ce isprava a facut Elias...
Iti dau PM cu restu'. Am vazut pozele de Bob, e un baietel mare si dulce, parca nu mai e acelasi copil din primele poze, in care seamana cu Basescu, cum spuneai !
Ancamari
Nu sta nici el cuminte, dimpotriva, mama zice ca e cel mai agitat copil din jur, singurul care are voie printre rafturi... In America era singurul care nu statea in carucior, toti erau infofoliti si nemiscati...el era pe jos, mi-am maturat toate hainele de pe un raft la Gap am zis ca-l iau de o mana si-l fac lasou. O tanti mi-a sugerat sa-i dau sirop de tuse
Dar stiu ca vina e a noastra, el s-a cerut jos din carucior de cand era mic, si cum nu ne place sa planga, l-am lasat...de atunci tot jos vrea, din secunda in care intram in magazin, nu mai e chip sa-l tii legat. Si asta nu mai pot schimba acum, decat probabil cu plansete, ceea ce nu merge la mine. Las' ca mai e un pic si intelege, asa ca o sa-i putem explica ce e permis si ce nu
Acu' sa-ti zic in particular de muzeul ala, asa, de consolare: era o lansare oficiala de expozitie de castele, foarte frumoase si luminate...si venise nenea primarul, si multa lume...si Elias s-a apucat cu mana de o bara si a inceput sa o zgaltaie de au intrat castele in vibratie, s-a oprit primarul speriat din discurs, desi era presa, de frica sa nu se rastoarne expozitia... Sigur ca l-am luat de o aripa si am plecat rapid, dar cand nu-i dau avertizari ca nu e ok, ca plecam in 5 minute, protesteaza, sigur. In cazul asta nu era timp de avertizari, asa ca iti inchipui pe ce urlete am plecat??
Cred ca sunt doua filozofii: sa-l lasi sa experimenteze si sa descopere limitele/regulile jocului si 2. sa nu-l lasi pana cand nu intelege regulile. Parerea mea e ca si daca aplici varianta 2, tot va vrea sa experimenteze incalcarea regulilor, asa ca mai devreme sau mai tarziu, tot ne va pune nervii la incercare... Pe de alta parte, ce-mi spune o amica (are moralul foarte solid ) e ca toti oamenii astia stiu ca vin copii in magazine, muzee etc asa ca daca pun produse la nivelul si limita atingerii, trebuie sa-si si asume consecintele Aici nu te taxeaza pentru ce strici in magazin, e problema lor, dar tot ma enerveaza cand merge sa-si bage mainile in bomboane, incerc sa evit plimbarile, merg cu scop, il pun in cos-masina...dar e un rebel, orice as face. Se arunca si el pe jos cu mare pasiune cand nu e de acord
Carstea
Sfaturi mai multe decat ce ti-ai propus tu - nu. Ideea e ca ei nu suporta sa stea nemiscati, si nu au rationamentul ca "daca mai indur un pic durerea asta de spate si picioarele intepenite, acusi ajungem, si ce bine ne e unde mergem"... Asa ca nu coopereaza. Opririle regulate pentru consumat energia ajuta (desi nu inaintezi ). Eu observ ca Elias nu sta locului decat daca inainte il las sa zburde la maxim. Asa ca daca pe drum vezi un loc unde poate sa se catere pentru jumatate de ora, eu cred ca l-ar tine doua locului. Plus plecat asa fel incat sa acopere un somn...Daca nu v-ar fi greu, cu ala de noapte v-ati descurca cel mai bine... Acu' depinde si de temperament, nu toti sunt asa sturlubateci.
Legat de procura, Elias nu e cetatean roman, nu mi-a cerut-o nimeni niciodata cand am fost singura cu el, nici macar in Romania, nici nu stiam ca asa ceva e necesar..
Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)
De prin week-end