*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kid - multa sanatate puiutului!

Ella - l-am vazut si eu pe Bob, frumos ca intotdeauna
Dominic e proaspat tuns aici, uite ce claie avea

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ella multumesc de raspuns. O sa-i pun si eu Rivanol, Baneocin nu am prin casa. El in general sta sa-l decalotez si sa-l spal, faptul ca nu a vrut acum e clar un indiciu ca-l doare. Asteptam pozele cu Bob.
Kid faptul ca face febra la 4-5 ore (cand iese de sub protectia antitermicului) sugereaza ca este un focar infectios undeva. Si varsatura poate fi de la un gat rosu. Sanatate multa!
Mihamora am vazut poze de Dominic. Intr-adevar, ce par are!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Kid, si Matei mi-a facut febra fara rosu in gat, am fugit cu el la spital unde a fost foarte zglobiu si jucaus, iar dr a concluzionat ca e de la canini. Iar dupa 3 zile ne-am intors ca auzeam un suierat cand se agita, nu tot timpul. Si nu a fost decat pneumonie.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 12 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am plecat !!!!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Drum bun Kay! Sa va intoarceti sanatoase!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Drum bun, Oana si Sonia!

Ella
Pai stii cum sunt eu, dau o fuga imediat. New York a fost o decizie luata azi dimineata, ca sa plecam maine... Anul trecut am zis nu,ca era Elias mic, s-a dus sotulache singur si m-am trezit bocind toata saptamana de parere de rau. Si mi-a adus o gramada de chestii care mi-au fost mici, si acum le tin in dulap

Abia astept poze de la voi!

Mihamora
Am stat de marti pana luni, 6 zile. Iti trimit PM cand apuc, momentan ma stresez ca vine familia la masa de Craciun, si eu nu stiu ce sa gatesc, n-am idei de carne "festiva"... Voi aveti?? Ceva gourmet..

Madaiulia
N-am luat cine stie ce jucarii de data asta, taica-su a zis ca pana la vara nu mai primeste nimic... I-am luat un tren de lemn in prima zi, ca se jucase tare frumos in magazin, insa acasa nu afce decat sa desfaca sinele, l-am strans si mi-am tras una cu el in cap.

I-am luat zebra aia saltareata de la Fisher Price ca era vreo 40 de usd, aici e exact de 4x mai mult, e innebunit, am zis ca o rupe in bucati cat sare pe ea, desi numaic e aterizasem si ii era somn. Acum de dimineata direct pe ea ea...

I-am luat o chestie care are figurile din Sesame Street, au niste usite care le deschizi si canta fiecare, lui ii place Elmo. Era un Elmo super, canta, dansa, trimitea bezele, dar n-am avut verde sa-l luam

Atat. 3 din care una e o greseala. Dar aveam in cladire o camera de joaca, unde au fost cele mai multe jucarii cu care -sa jucat el vreodata, cat material pentru vreo 5 gradinite, era innebunit, de la 5 dimineata o luam...vreo 4 ore fugea de la una la alta .

Kid
Imi pare rau de problemele juniorului

Didi
A tusit, i-am dat Prospan de 2x/zi, 4 zile, apoi am oprit. Mai tuseste, dar noaptea. Se trezeste sa suga si dupa, il ia un atac, tuseste pe rupte vreo 5 minute, pana resuste sa adoarma. Aseara a tusit vreo ora, ca nu-i venea somnul. Nu inteleg de ce e asa, ziua nu tuseste niciodata. Am pus si umidificator acsa si degeaba. In NY mi-a si transpirat rau, aia incalzesc magazinele...odat dormea si cand s-a trezit avea parul ud, ca dupa baie... . Ma gandesc sa-l trec pe paracetamol... N-am programare decat pe 19 la doctor..

Am pus poze de la New York aici

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De prin week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ella ce scump e Bob! Are fetisoara de baietel, nu mai pare deloc bebelus.
Voiam sa te intreb tu unde ai fost cu Bob atunci cand dormea f prost?!

Oana sa ne auzim cu bine!

Elteka si eu astept poze cu Elias. Edit: acum le-am vazut!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka f frumoase pozele! Mi-a placut mult comentariul de la poza cu biblioteca!
Ce bine ca lui Elias nu ii e teama de Mos Craciun! Ana e fricoasa rau. Vineri ma duc cu ea la serbarea de Craciun de la sotul meu de la serviciu. Ma astept la urlete!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Multa bafta Oana.
Va rog cititi articolul de mai jos.Nu va ia mai mult de 3 minute.
http://www.kidz.ro/articol/Copil/2067/Alexandra-are-nevoie-de-sprijinul-nostru.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

siiii m-am intors ca era ceata la Londra si n-a decolat nenorocitu ala de avion... si cand a decolat el era prea tarziu ca sa mai prind legatura cu Bosotnul, asa ca iata-ma pe canapeaua mea draga si iubita !

maini in zori de zi cica plec... nu mai zic ca nu mai cred

ce bine ca am luat cu 2 zile inainte, ca altfel nu ajungeam !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput