*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kid, si eu cred ca e cam mare temperatura ca sa fie doar de la dinti. Ce as face eu: as sta cu ochii pe el sa nu-i creasca si mai mult temperatura, sa nu stranute/tuseasca, sa nu-i curga nasul, sau peste 2 zile sa nu-i iasa vreo eruptie pe piele. Poate sa nu fie nimic, poate sa fie o raceala sau o boala a copilariei. Daca vrei sa-l vada un doctor, e bine sa chemi pe cineva acasa. Pana atunci, da-i cu antitermice. sa treaca repede.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele ce le luati la copii de CARCIUN?Daca jucarii puneti si voi link-uri sa ne clatim si noi ochii si sa ne inspiramIo habar nu am ce sa-i mai iau.Jucarii avem cu gramada: puzzel-uri de lenn,lego dupplo,tot feluri de jucarii cu sunete,tablita de desenat(magnetica),broscuta cu forme(cea care tre' sa potrivesti formele),carticele cu animale,sau cu puzzel cu animale,masinute de toate felurile...................chiar si un camion 3 in 1 pe care se urca si se plimba sau plimba jucariile.....

ALTE IDEI AVETI?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Addinel
Imi pare rau ca nu am fost pe forum la timp, iti doresc insa din suflet LA MULTI ANI, multa sanatate si bucurii!

Noi am lipsit, am dat o fuga pana la New York, acum ne-am intors, ma duc sa ma culc ca am reusit sa programez copilul sa se culce 'de seara' . A fost foarte frumos, Mosi craciuni, colinde, lumini, Elias a fost innebunit si sunt convinsa ca de acum e si el indragostit de NYC precum noi. Si sunt niste reduceri in America sa cumperi tot magazinul...

Kay
Stiu ca pleci maine, m-am gandit la voi mult, iti doresc drum bun si abia astept sa va intoarceti

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De prin week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

salutare.. va era dor... nu?!

va multzumesc de ganduri..timpul le va rezolva pe toate, sper.

Drum bun maine, Sonia & Oana

El, pe unde umblasi tu?!!!

frumos, frumos...

ella, tu stii ca si io is afectate cu criza din ro, dar numai in ro e zapaceala asta..poate si la americani. Noi, simtim criza, evident, dar nu la modul ruptului parului din cap. Media din ro are un stil fantastic, sa isterizeze masele,..pe bune! Macar de ar ajuta la ceva..in fine. tocmai ne-au anuntzat si pe noi, cel de la Citi bank ca au fost preluati de niste francezi ( Credit Mutuel Banken Gruppe)..daca dadeau faliment, nu-mi parea rau ca eram in minus..nu in plus

Vad ca voi fugiti de soacra, io o astept pe a mea , nu ma dati disparuta.

El. ce jucarele ati mai achizitionat? David nu mai e tusitor si si-a revenit la somnul complet de noapte. doamne ajuta ca am treaba acu..

pup plantatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana si Sonia drum bun!
Ne rugam pentru voi sa fie totul bine si va asteptam cu drag

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Kay drum bun si te asteptam cu vestile bune.
Kid nici eu nu cred sa fie doar de la dinti febra. Mergi in continuare cu antitermice si daca dupa 3 zile inca face febra du-te sa-l vada un medic. Sau daca ai posibilitatea cheama unul acasa.
Elteka vrem poze cu NY si cu jucariile noi.
Didi am citit ce ai zis de sora ta, totul parea in regula dupa analize. Nu stiu sa-ti recomand pe cineva in Bucuresti, mergi pe mana fetelor. Multa sanatate.
Ella ne arati si noua poze cu zapada de la Balea? Cum a fost reintalnirea cu Bob?
Avem si noi o problema si as avea nevoie de sfaturi. Andrei este usor iritat la cuculet, nu imi dau seama de la ce ar putea sa fie. Am incercat sa-l decalotez sa vad ce e acolo si nu ma lasa, e evident ca-l deranjeaza. A mai avut cineva problema asta? Cu ce pot sa-l dau?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Doxinu - eu inca nu m-am hotarat la cadoul de craciun dar cred ca vor fi carti in primul rand ca pe cele vechi le-a distrus..

Elteka - ce frumoasa vacanta, cat ati stat? Abia astept a vad poze, cred ca e minunat, nici nu imi imaginez..

Didi- ma bucur ca David e bine. Ce treaba, curatenia de Craciun?

Pepsi - nu vii sa ne spui ce bunatati minunate o sa pregatesti pt Craciun Tare mi-e dor de voi.

Mica - drum bun si vacanta placuta!

Avem poze noi aici

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Elteka,
pai matale dai o fuga la NY cum as da io una pana la Predeal
vrem poze!

Didi,
ai dreptate, oricum criza asta e mai mult in mintea noastra decat in realitate; Patriciu are dreptate, nu se poate ca pana azi sa fie bani in piata si de maine sa dispara pur si simplu(criza de lichiditati pe care toate bancile o acuza); banii tot acolo sunt, numai ca sunt speriati si stau pititi asteptand sa treaca isteria.
Iar la noi toate canalele de stiri si presa scrisa asta fac: in fiecare zi mai anunta cati someri au mai aparut, ce fabrici au mai concediat, adica numa stiri din astea pozitive

Madaiulia,
Abia in seara asta l-am adus pe acasa; aseara am ajuns prea tarziu acasa din TB; am cateva poze cu zapada dar nu le-am descarcat.
Sa stii ca si are aceeasi problema la putulica; nu ma lasa sa-l decalotez, ba nici sa-l spal acolo; si initial a fost rosu, l-am dat din proprie initiativa cu baneocin crema; saptmana trecuta cand l-am dus la dr am intrebat si de problema asta si dr a zis ca e f bine cu ce l-am dat ; mi-a zis ca la fel de bine merge compresa cu rivanol pusa in pampers, dar mie varianta asta nu mi-a suras ca nu stiu cat de lipit ar fi stat de locul cu pricina.
Acum e mai bine, in sensul ca nu mai e rosu dar tot mai pune mana si nu ma lasa sa-l spal acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Vazut si poze cu Dominic de la Miha; ce flacau in toata regula; mama, si cat par !!!; ma intreb daca va ramane chel.
I-am facut si eu ceva poze in seara asta lui , ca nu l-am mai pozat de vreo luna.
acum ca a adormit, incerc sa le sui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc de raspunsuri.
Am observat ca juniorul tot face febra, cam la 4-5 ore urca la 38.6, asa ca ii dau antitermice.
La masa de seara s-a strambat, a vrut doar o bucatica de paine si apa, pe care le-a vomat. Daca nu ajungem in seara asta la spital, maine sigur mergem.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput