*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Oana drum bun si sa ne auzim cu bine . Am vazut-o dimineata pe Soniuta iubita.

Noi maine dimineata plecam la Pitesti, o las pe Maya acolo, ma intorc joi si vineri dimineata zburam spre america. Deja m-a apucat jelitul ca o sa stau 3 sapt fara Maya, ca o sa i se faca ingrozitor de dor de ea.....nu stiu ce a fost in capul nostru cand am decis sa nu o luam si mai ales sa stam 3 sapt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mica, lasa ca i buna pt suflet si o plecare in 2; profita de excursie si distreaza te

oana, sonia... va asteptam sa va intoarceti cu bine acasa; o sa ne rugam odata cu tine, vom fi alaturi de tine;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ckristina tu unde mergi la cosmetica? Tre sa merg si eu la epilat, mani, pedi si nu mai stiu nimic prin zona. Sa cobor in centru sau gasesc ceva pe exercitiu/banatului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Oana Drum bun, asteptam vesti bune. Ne pentru voi!

Eu nu stiu ce sa fac: juniorul a facut febra ieri dupa masa 38.6. I-am dat panadol, i-a scazut, iar dupa cateva ore i-a urcat iar. I-am dat nurofen aseara, pe noapte a fost bine. Azi cand s-a trezit avea iar 38.4, nu i-am dat nimic, acum are 38.5. La spital n-as vrea sa merg inca daca nu e neaparat nevoie. M-am uitat in gatul lui si nu mi se pare rosu, are caninii de sus pe drum, ar putea sa faca de la ei febra asa mare?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Kid, la fel am patit si eu cu Eliza prin august. Febra peste noapte , febra pe zi si a culminat cu o raceala, dar destul de usoara. Mi-am stresat si eu atunci mintea de la ce ar putea fi dar in final a fost racita. Dupa ce nu a mai facut febra nu i-am mai dat nimicx, doar i-a curs nasucul o saptamana.
Sper sa nu fie ceva mai grav, dar daca febra o sa scada e ok.
Si eu fug de spitale cat pot.Cand imi sun docorul vreo doua , trei secunde sta pe ganduri ca nu prea il vizitam si nu ne cunoaste extrem de bine. Multa sanatate puiului.

Oana, pupici la Sonia!!!!!!!!!!!!!!

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mica, ti am trim pm

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, drum bun si multa multa multa sanatate pentru Soniuta!
Sa va intoarceti fericite si vesele
de la Manu!

Anca 22+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Oana si Sonia drum bun si sa stii ca suntem alaturi de voi. si din partea noastra.

didi iti inteleg supararea, mai ales ca va desparte distanta. cunostinte medicale nu am, de fapt acum am o multime fata de a ramane insarcinata si nu stiam decat cateva denumiri de medicamente.

Si eu am avut o sapt groaznica, a inceput si s-a sfarsit cu efectele crizei care din pacate se resimt foarte mult in it unde lucreaza sotul si prietenii nostri si intre sapt a fost condimentata cu operatii, tumoare pe creier, cancer, tendoane rupte, afectate fiind rudele. Si tot sapt trecuta am fost la dr, mi-a luat pt papanicolau si am facut eco mamara. Eco a iesit bine, astept rezultatul la papanicolau.

pe toate si capsuneii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Doxinu, asa zic si eu de fiecare data, ca mai rau de atat nu se poate, dar cred ca nu suntem noi invatate cu ei bolnaviori, adica au fost raciti usor. Si vad ca, cu cat se maresc se imbonavesc parca mai tare si mai des.

Tamara,imi pare rau de problemele din familie. Din pacate criza din it si noi o simtim, lucreaza sotul de mai mult si banii is mai putini.

Kid, eu zic sa mergeti la dr vostru, nu la spital, sa il controleze sa stai linistita.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,

drum bun! sa va intoarceti cu bine! stiu ca ne vei scrie si ne vei povesti despre Sonia; eu va tin pumnii sa fie asa cum va doriti.

Kid,

nu cred sa fie de la dinti temperatura de peste 38; daca nu are rosu in gat, poate e vreo boala de-a copilariei? l-ai dus in colectivitate , s-a jucat recent cu copilasi necunoscuti?

Tamara,

criza se resimte si aici; si eu, ca si Liviana, care am semnat contracte pentru case noi, acum suntem in impas fiindca avem nevoie de credit si eu mai bine imi bag un bat in fund decat sa ma duc sa ma imprumt acum de la bancile astea care fac camatarie cu acte in regula; dar sunt optimista ca lucrurile se vor indrepta usor, usor, mai ales in a doua jumatate a anului 2009.

Ioana,

am vazut si eu poze cu Stefan cel nazdravan; ce mare e, are si el acum 1 an jumate;mi-a adus aminte de cand a implinit 1 an jumate, ca mi s-a parut un prag important, deodata mi-am dat seama ca am baietel mare; va implini in ziua de Ajun 1 an si 8 luni.

Mica,
si eu am simtit la fel cand am plecat in Thailanda 18 zile fara , asa ca te inteleg perfect; dar pe de alta parte, parca e prea micuta sa o luati cu voi peste Ocean; acum nu-ti ramane decat sa vezi jumatatea plina a paharului: veti fi doar voi doi, veti avea timp unul de altul , lucru care nu se intampla la fel cand sunteti cu Maya.
Eu iti urez vacanta placuta si sa-i aduceti lucruri frumoase printesei.
Si de data asta poze mai multe.

Mergi la inceput