*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)
Raspunsuri - Pagina 5
doxinu spune:
Am uiat sa va spun cu mandrie ca puiutul meu a facut astazi 1 an jumatate
Am catevaPOZE NOI ,adica poze de baiat mare
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
LA multi ani, STEFAN !!! Sa fii sanatos si cuminte (nu ca acum n-ai fii )
si mamica de STEFI !
deci S a mai vomitat aseara de 3 ori pana la urma a adormit si se trezea de sete, i-am dat saruri de rehidratare si pana la 10 am dormit amandoua... nu stiu cum si de ce... nu l-am auzit pe Al cand s-a trezit... anywho, vroiam sa va intreb, sa-i zic soacra-mii ce i-a facut Soniei?
maine dimineata S intra in direct cu taica-su, la taica-su in emisiune...la 8.30 pe B1.
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Florentina Roman spune:
Doxinu, la noi s-a intamplat invers: s-a culcat aseara sanatos si azi dimineata era cu mucii-n barba.
La multi ani lui Stefan!
Kay, eu i-as spune, mai ales ca i-a dat alimente nepermise.
mihamora spune:
Buna dimineata!
Kay, ce putin mai este pana plecati,o sa ne rugam pentru Sonia si o sa fie totul bine. Va pup si va imbratisez cu drag. Saracuta de ea cat a vomat, oare ce facea soacra-ta cand ea manca plastic?
Iti trimit un PM.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
CarlaV spune:
Oana, da, buna intrebare, ce facea soacra cand Sonia manca plastic? Sau si pungile de plastic sunt pe lunga lista cu "de ce privezi copilul de astfel de bunatati?" impreuna cu ciocolata neagra si cartofii de la Mc?
Si eu i-as spune ce a facut. Uite, cum sunt soacrele vostre (ma gandesc si la Ella acum) asa e mama mea. Ieri am crezut ca pierd bb2 din cauza ei si tot ea e suparata acum .
Oana si Sonia, va astept cu drag inapoi si poate ne mai dati cate o veste de departe.
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kay spune:
fetelor, hug mare de tot ! va multumim !
S doarme, dupa o zi in care a fost RUPTA de somn... am dormit amandoua la pranz de parca se termina somnu... am facut 2 geamantane, mai am de bagat borcanele si niste haine... am voie 4 gemantane de 23 kg, am sa le folosesc la max... daca tot am voie de ce sa nu profit?
gata, ma duc ca am trimis-o pe mama la pediatra sa ia ceva si Al nu stiu ce se tot fataie prin spatele laptopului... vrea el ceva
va si mai scriu !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
OANA te si pe Soso cu mult drag si te asteptam acasa.Totul o sa fie bine ai sa vezi.Ai incredere in DUMNEZEU ca toti ne rugam petru voi
Fetele mutumim de urari
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Oana, drum bun si suntem toate cu gandul la voi. O sa fie bine, va pupam cu drag .
Doxinu, e un frumos Stefan al tau. Bine ca ati scapat de raceala.
Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
chiquitita spune:
Oana, drum bun si sa va ajute Dumnezeu! A, si felicitari ca s-a mutat soacra la Sibiu, e o realizare! Ce femeie...
Doxinu, l-am vazut pe Stefan...si pe anapeaua cea noua, cred!
Flore, pupam muciosul! Sanatate multa!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
betty nu-mi vine sa cred ca am scapat de data asta a fost groaznic
chiquitita da este canapeaua cea noua
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan