Puiuti de Randunici 2008!! (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ufff, v-am ajuns, mai am putin de la cap. 159, dar nu se pune
Suntem bine, am avut o zi linistita, am mai facut si ceva treaba, am fost si la pedichiura.
Andreiutza a inceput sa se impinga in premergator, ma ingrijoreaza ca tot mai tine piciorusul putin in exterior, sa vedem cum o sa fie dupa ce o incepe sa mearga.
Si acum scrisorica:
Adriutza, sa-ti traiasca plimbaretul, de-acu sa te tii si mai multa grija si atentie! Si bun-venit Adrienilor in familia voastra! Pe cumnata-miu il cheama Adrian.
Pucca, felicitari pentru dintzos! La cat mai multi si sanatosi si nedurerosi!
Naty, nu fii trista, ca ma intristezi si pe mine si nu cred ca ai motive serioase, bucura-te de Iulia la maxim, ca numai tu stii prin ce ai trecut ca s-o ai si nu dispera ca fiecare bebe evolueza in ritmul lui, cu ata mai mult ca Iulia ta s-a nascut mai devreme! Nici n-o sa stii cum zboara vremea si o s-o vezi alergand alaturi de ceilalti pui de randunica prin parc, iar noi stand la sueta la o cafea!
Si Andreiutza mea a primit ficatelul ff bine, ii place chiar mai mult decat carnita de pui, la fel si outzul!
Zozelina,
Tuchi, spor la curatenie, stiu cum e! Eu am luat-o de la capat, bineinteles cu cea de intretinere!
Bravo Ursuletzul in picioruse! Si multam de link, am dat si eu telefon pt. Alexandra.
Butucico, stii tu problema mea, d-alea n-au?
Oau, Stelutza, cate jucarii are Tea la masa! Si Andreea papa castronelul, dar il prefera cand e cu mancare in el si ma lupt cu ea sa nu-l verse. De ce zici ca Tea e puturoasa, doar merge de-a busilea, nu? Andreea mea doar sta in fundica deocamdata. S-aveti plimbare placuta sambata, ne-om vedea alta data.
Luny, yeeh, aveti caldurica! Pana la urma cate randunici ne vedem sambata?
Super, Mimo duamna! S-o stapaniti si folositi sanatoasa! Sa stii ca datorita tie am pus si eu in functiune masina, c-o tineam doar de bibelou. O foloseam numai cand ne serbam zilele de nastere si aveam musafiri!

Gata, pupacesc si randunicile nenominalizate, Kya, Ariel, Simo, Liana, Ioana, Lyvy, Miha, Mihutza, Sovi, Cami, Cleme, Clau, Bitza, Raluca, Bomarzo, si sper sa nu fi uitat pe cineva, noapte buna, pe maine!

P.S. Am mai vazut o randunica, cred ca e noua, Clodute, nu stiu daca ne-am cunoscut, bine ai venit la noi!

Editez, fiindca am uitat s-o pup pe Gecko!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
pentru toata lumea!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata si de la mine!! Ma pregatesc sa merg cu David la Carrefour sa ii iau cadou de Mos sa-l primeasca la gradinita, plus alte chestii pentru alte persoane...

Tuchi, am o intrebare pt tine sau pt Naty sau pt randunicile care stiu despre ce vorbesc. david are de cateva luni o eczema intre degetul mare si urmatorul de la un picior. E rosiatica pielea si cand pun mana e f aspra si uscata. Oare ce-o fi. Vreau sa ma duc cu el la dermatolog, dar nu stiu daca ajung inainte de sarbatori. Deci help!! O fi vreo dermatita? Ii tot dau cu ce am pe-aici si nimic...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

neatza Tuchi, saru'mana de
neatza Randunici
cand va aud ce greutate au copiii vostri ma apuca groaza. Daria la 7 luni avea 7,600.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

azi monopol de randunoi pe calc.. ca a fost liber

din ce am citit si ce imi mai aduc aminte:
Bianca bv de dintisor!
Ela ici speciali!
Naty subscriu si eu la ce au zis fetele! parca vad indata ca ne spui de Iulia ca are numai FB la scoala si multe altele

si noi cautam scaun auto avansat ca deja in asta face urat si nu mai are rabdare sa stea... dar inca nu m-am holbat prin magazine sa le vad face-to-face..

Bv Ursulet!
am vazut-o pe Tea nazdravana! si Stela ce ma bucur ca iesiti!
Mimo tare de tot ursul ala!

azi ne-am pozat cu Mosul.. incarc acum..

stolul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu cand ma uit ce greutate are David ma apuca durerea de cap!! Mai are putin si face 11. Cristina, parca stii si tu ca unele fetite asa sunt. Eu stiu f multe. Cred ca vor de mici sa fie suple, sa nu se mai planga ca noi

Daca sunt prea slabi ne ingrijoram, daca sunt prea grasuti la fel... Asta e mersul lucrurilor. Va fi bine oricum...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Moama Ioana - 11 kile??? Super, macar nu-ti faci griji ca nu ia destul in greutate. Ai mei amandoi au luat putin in greutate. Dar parca Vladic era totusi mai bine la capitolul asta, desi el la 1 an avea cam 10 kile jumate. Daria insa nu stiu ce face.

In alta ordine de idei: DARIA STA SINGURA IN PICIORUSE!!! musai sa-i fac azi poza sa va arat dovada!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Cris_cris mercic de urare....asa cum fetele stiu deja eu sunt noua pe crenguta dar va citesc de la odisee...v-am vazut si in Tineretului la intilneala de acolo... Asa ca stiu multe despre voi.

Va pup pe toate

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza dragele mele!
Multumesc randunimii pentru urari. Va iubim pe toate fara exceptie.
Stela am vazut cum papati voi piureul cu vitel, parca am vazut-o pe Bianca mea. Si noi mancam cu multe jucarii langa noi, pe care le bagam in gurita si pe langa ele strecor si eu lingurita, dupa care le aruncam pe toate pe jos, mami le spala si o luam de la capat. Masa dureaza cam 3 sferturi de ora. Lingem scaunul, vrem sa smulgem curelele cu care suntem legata, tipam, ne strambam, dam din maini, din picioare, si tot asa. Teatru ce mai....

Apropo de alocatii...ieri trebuia sa vina alocatia si stimulentul meu, caci vin odata cu pensiile socrilor...surpriza...nu au venit decat pensiile caci nu sunt bani pentru alocatii.... Ce ziceti de asta, in prag de sarbatori!?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput