Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Florinela, multumesc pentru incurajari ! Oricum, nu asta e cel mai grav lucru, ca daca mananc o felie in plus de tort cu ciocolata , imediat ajunge la normal !
Am vazut ca vom naste in aceeasi perioada... Tu la ce spital vei naste?

Gata, eu fug la somnic!
Va pup pe toate si va doresc noapte buna!

25+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monik - off cred ca niciodata nu o sa stiu ce e mai bine. poate ar trebui sa recoltez si gata.

eseea - pana la urma asta e adevarul, daca copil creshte normal si tensiunea mamei e ok...ce mai conteaza?! asa mare e puiul tau? ...si eu care ma bucuram ca al meu e mai gras cu o zi

gaza - IR= indice de rezistentza. se masoara pe arterele uterine si pe cea ombilicala. cu cat acest indice este mai mare cu atat mai greu ajunge sangele la bb...adica mai putina "mancare", mai putzin oxigen ca urmare pot sa apara doua probleme or copilul se adapteaza la cantitatile mici primite si atunci creshte f greu sau se revolta secreta o substanta care ridica tensiunea mamei pentru a mari fluxul sanguin. stiu ca nu e o explicatie prea medicala dar sper ca ai inteles despre ce e vorba. nu e o mare problema daca nu ti le-a masurat la morfofeta, ai timp la urmatoarea, se poate masura cu orice ecograf doppler, pt linishtea ta roag-o pe doctoritza ta sa le masoare deshi asa cum zicea si eseea daca bb a crescut conform graficului iar tu nu ai probleme cu tensiunea atunci mai mult ca sigur totul e ok. ti-am explicat ce sunt ir-urile astea nu ca sa te sperii ci ca sa te linishtesc....sper ca am reushit.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ilinca si eu merg dimineata sa imi fac analizele de trim. II, drept care azi m-am straduit sa nu mananc dulciuri (binenteles ca nu am reusit sa nu mananc chiar deloc) Inainte de setul de analize din trim. I, mancam cate 1 kg de struguri in fiecare zi si mi-a iesit glicemia la limita de sus, si ma trimis dr de inca 2 ori sa imi repet glicemia

Ciresica intrebai de analizele de trim. II. Mie mi-a dat dr sa imi fac: VSH, hemoleucograma completa, GOT, GPT, uree, creatinina, glicemie, calciu, magneziu, sideremie, RBW, HIV, acid uric, colesterol, sumar de urina cu sediment.

26Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Aris26, multumesc de incurajare. Deci mai pot spera in minuni. Daca la tine a migrat atat de mult, poate am si eu sansa sa mi se ridice placenta de pe col. Oh, ce bine ar fi!

Maya 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

n buna fetelor si bebeilor vostrii!

pup

Cristina cu bebe mic 25+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Gaza22 bine v-am gasit. Ma bucur ca mai multor fete va place numele meu si vreau sa va multumesc tuturor ca sunteti atat de prietenoase si m-ati primit cu atata caldura.
Alina.n, sarcina usoara si un bebe la termen si sanatos iti doresc si eu!
Florinela, cred si eu ca te-ai stresat cand ti-a zis de praevia desi la 13 sapt e mult prea devreme. La mine la 13 sapt, 2 doctori diferiti au zis ca e posterioara, nu stiu cum a reusit sa se transforme pe parcurs in praevia. Oricum, mai asteptam pana la 28 de sapt si ne rugam sa urce. La 24 inca era totala...

Maya 26 sapt cu

Mergi la inceput

Interesante discutiile astea cu IR-urile. Desi la 24 de sapt am facut eco doppler, nu mi-a pomenit nimic dr despre asa ceva desi din ce ziceti voi sunt f importante. Dar daca nu ies bine, se poate face ceva sa se remedieze situatia? Exista tratament?

Maya 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza, stau si eu cu voi la o cafea

Bogdana
26+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Neata! la un ceai

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Maya, din cate am inteles tratament exista. Acuma ne rugam numai sa nu avem nevoie
La placenta praevia intr-adevar diagnosticul se pune dupa 28 de saptamani si obligatoriu cezariana. Pana la 28 de saptamani placenta se poate ridica odata cu cresterea lui bb si repozitionarea in uter

22+ Damian

Mergi la inceput