Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cireshica - ha ca analizele nici macar nu sunt atat de rele. leucocitele le-am avut si eu un pic marite cand mi-au facut analizele in spital, au banuit o infectie urinara dar urocultura a ieshit bine, colesterolul...250?! ha! ar trebui sa vezi analizele sotzului meu, n-ai de ce sa te stresezi, iar glicemia e un picsub limta...mie nu mi se pare de speriat. uite o sa vezi ca te linishteshte doctorul luni.
hai ca nu e motiv de ..ok?

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hallo, tufete,
ce veste buna am citit in mesajele voastre, nu mai stiu exact al cui: ca fructele ingrasa! Eeee, pai de asta m-am ingrasat io si nu stiam care e cauza! De la fructe! Nu-i bai, le eliminam, trecem pe dulciuri si pizza!
Eu maine merg sa-mi fac analizele de trim. II, chiar is curioasa cat fier si calciu mi-a papat asta mica.In seara asta am plimbat-o la teatru si dupa aia am dus-o la pizza

21
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eseea - a, pai au ieshit super bine.bravo tie! stii ca si pe mine m-a speriat Iosup cu ir-uri de 0,53 si 0,6
bine ca ai reushit sa ajungi si la pop cred ca te-ai linishtit.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Maya, Aris, va multumesc din suflet ca m-ati mai linistit!
Mie mi-era cam frica de vreo infectie urinara (ca tare n-as fi vrut sa iau medicamente) si de secretia vaginala, sa nu fi aparut vreo lighioana pe-acolo. Oricum streptococul grup B am inteles ca este important sa nu fie prezent in momentul nasterii, iar acum este cam devreme facut.

Ilinca, tie ce analize ti-a dat medicul sa faci in trimestrul al II-lea?

25+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Aris, acum na sper sa aiba dreptate dr Pop. Oricum, baietelul e in avans cu vreo 10 zile, asa ca deocamdata stau linistita, nu are niciun retard de crestere asa ca e ok. De fapt IR-urile sunt periculoase numai daca dau retard de crestere mare, altfel, daca bb e ok, nu e nicio probl. Am vb cu fete care au IR-uri mult mai mari dar bb e in avans sau conform varstei, asa ca nu e probl. Pur si simplu pe unii bb nu-i deranjeaza.

stai linistita ca nici tu nu le ai mari, nici 0.6 nu e mare, doar stii deja ca iosup are fixul asta, eu chiar cred ca el le vede mai mari decat sunt, zau. Oricum dr meu mi-a zis ca toate masuratorile astea de la eco sunt ff subiective, depinde de "vazul" dr, etc etc

eu oricum, nu le mai masor pana la 32 de saptamani, cand am iar eco morfo ( la alt dr , ca sa fie 3!).

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aris, am citit si eu pe tema asta si am niste rectificari:
- sunt cateva boli care se rezolva prin transplant la donator, alte cateva care se rezolva numai prin transplant alogen. Daca am avea o banca publica de sange placentar si eu as opta pentru asta, dar deocamdata nu avem.
- valabilitatea sangelui: recoltarea de sange placentar nu e foarte veche si inca nu exista depozite mai vechi de 20 de ani. Asta nu inseamna ca peste 20 de ani expira, ci ca e 20 de ani garantat.
- in functie de cat sange ai tu si de modul de recoltare ii va ajunge puiului pentru mai mult sau pentru mai putin timp.

Io merg pe principiul ca mai bine arunc niste bani decat sa-mi dau pumni mai tarziu ca nu am facut. E usor perdant gandul asta, dar asa-s io, destul de fraieribila recunosc

Pe mine m-a pus un pic pe ganduri faptul ca dr mea, spre exemplu, nu a recoltat la nastere pt puiul ei. Si tot asa si alti prieteni ai mei destul de bine informati. Asa ca nu stiu...

Monik 27+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara fetelor, tuturor.
Maya bine ai venit printre noi, si mie imi place mult numele tau. Imi pare rau ca ai problemute cu sarcina dar e bine ca ai intrat in grupul nostru. Fetele de aici stiu foarte bine cum sa incurajeze si sa-ti tina de urat.

Ce sunt alea IR-urile?, vedeti, stiam eu ca nu mi-a facut calumea masuratorile la morfofetala de la 20 de sap. Morfofetala a fost defapt o eco simpla (am mai zis eu in alt mesaj). Iar ma apuca nervi cand imi aduc aminte , imi vine sa-l strang de gat ca doar nu m-am dus la ei asa de florile marului doar ca sa-mi faca filmulet cu bebelina. Spuneti-mi va rog cat sunt de importante, cat e de grav daca nu le stiu valorile? Acu ma gandesc cu groaza daca sa ma mai duc la urmatoarele morfo de la 24 si 32 (asa parca erau datele) iar dau o grmada de bani si degeaba si nici nu ma pot certa cu ei ca nu inteleg limbasi altul in tara asta nu exista. Trebuie sa ma gandesc serios, poate o sa fac numai eco simple la doctora mea.

20+

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Buna. Va citesc de ceva vreme si m-am hotarat sa intru si eu in clubul vostru, daca ma primiti. Sunt o viitoare mamica de martie, DPN 19 martie 2009, UM 12 iunie 2008 si cu ajutorul lui Dumnezeu asteptam o fetita.

Maya25 26 sapt

Maya bun venit alaturi de noi, sarcina usoara si bebic sanatos

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Gaza, parca ti-am mai scris..stai linistita, o sa-ti masoare Ir-urile la eco 3D-4D Doppler de 22-24 saptamani.(pentru ca atunci bebele este la stadiul de dezvoltare oportun acestor masuratori)
Morfofetala pe care ai facut-o tu este ok, arata exact ca o eco normala 2D (am facut si eu se face in saptamana 18 - 20), numai ca acum deja se pot masura stadiul si normalitatea de formare a organelor lui bebe si pulsul la inimioara.
RABDARE...mai ai pana la morfofetala 3d-4d doppler.
Ciresica, asa m-am ingrijorat si eu de analizele astea, fix ca tine, la mine era glicemia 48(medicul de fam mi-a zis ca nu-i problema, dar eu "Toma necredinciosul"- mi-am intrebat si endocrinologul si ginecologul si prietena mea care e medic, toata lumea m-a linistit)pentru glicemia mica sa papa banane, strugure sau miere.
Mayaeu am plans o saptamana cand la eco de 13 sapt mi-a scris pe fisa medicul la eco."placenta jos inserata marginal anterior (previa marginala)".M-a linistit ginecologul care m-a preluat a zis : "si dca va fi previa, desi nu ne pronuntam pana la 28 sapt., nu e atat de negru...." Daca totusi e previa, tb de la 7 luni sa se stea mai mult la pat, deoarece pot apare sangerari - nastere obligatoriu cezariana, mai devreme cu 2 saptamani.
Asa ca "BURTILE SUS FETELOR".....!
25+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

florinela mi-a placut mult ultima ta "cuvantare": Asa ca "BURTILE SUS FETELOR"...ce frumos suna!!

Fetele ,nultumesc de urari, cu intarziere va invit la o felie de tort si un suc.
Azi am petrecut si am papat dulciuri, am primit cadouri si am fost rasfatata , ma simt tare bine si ma pregatesc de nani .

Va pup pe toate ,si va urez noapte buna!

21+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput