Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani, Alina!

La multi ani, Iza!

Maya, bine ai venit!

mihaela

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25Vroiam sa va intreb: toata lumea e in regula cu pozitionarea placentei? Toata lumea o are fundica? A mea e posterioara dar din pacate atat la 17 cat si la 24 de sapt mi s-a spus ca acopera colul in totalitate, deci e previa totala. Ati auzit la cineva sa i se ridice placenta daca a fost praevia totala? Ca aia marginala stiu ca ar mai avea sanse dar aia totala...??

Nici eu nu prea sunt "in regula" cu placenta. A mea e jos inserata, acoperind cu polul inferior orificiul intern al colului (Ca pozitie, ar corespunde cu o placenta praevia partiala). Si mai am si contractii din cand in cand... ceea ce mareste riscul... Teoria spune ca diagnosticul de placenta praevia se pune abia dupa 28 saptamani, deci mai avem sanse...

Denisa-Madalina 21+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Despre ecografiile morfofetale, mie mi-au fost recomandate astfel:
prima - morfofetala precoce intre sapt.11-14, a doua - morfofetala propriu-zisa intre sapt.20-24 iar a treia intre sapt.28-32. Ecografia 3D-4D se face dupa sapt.20 si pana in sapt.34.

mihaela

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vad ca vb de celule stem eu m-am cam demontat singurica. nu cred ca recoltez. sincer mi se pare ca sunt bani aruncati, oi fi eu un pic evreica ca bani am dar de aruncat nu am niciodata nici un leu. pai 1- cica nu se stie daca rezista mai mult de cativa ani, 2- nu se pot folosi la acelash copil ci doar la fratzi,3- cantitatea recoltata ajunge doar pt o persoana de vreo 9kg deci trebuie sa sper ca tehnologia avanseaza si o sa existe o metoda de multiplicare,4- shansele sa se potriveasca cu fratele sunt de doar 25% iar daca apelezi la o banca de celule stem shansele sunt de 85%. nu stiu dar am senzatia ca nu mai au piata in alte tzari si acum au venit la romani ca noi dam mult mai ushor bani din buzunar...ca numai la noi e isteria asta cu celulele stem. totul e la modul: mda...s-ar putea sa fie bune daca medicina o sa avanseze considerabil. pai daca tot ma bazez pe asta mi se pare mai logic sa cred ca o sa se gaseasca si alte metode de tratament. nu stiu...dar cred ca stau in banca mea mai ales ca nici un medic cu care am vb nu mi-a spus clar da. se merita, toti zic ceva la modul: daca ai 1000euro de aruncat atunci recolteaza ca nu se stie.
voi ce ati aflat concret?ati vb cu doctori?

25+
Poze

aris, informatia ta cu cele 9 kg este gresita , eu am recoltat pt fetita mea celule stem si rezultatul analizei este ca ii sunt suficiente pana va face 113 kg. Este adevarat ca sunt cazuri cand celule nu sunt suficiente decat pt un numar mic de kg, dar nu e regula, ci exceptia.

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara burtici,

Voiam sa va intreb daca voi ati facut analizele pentru trimestrul al II-lea de sarcina?!? Eu le-am facut, am rezultatele si, din pacate , exista cateva care nu mi-au iesit bine. De exemplu WBC (leucocitele) au iesit crescute - 11.8 si normal e intre 4-10; colesterolul 250 si maxim este 240, iar glicemia mai mica - 61.9 si minim este 65.
In rest sunt bune, dar pe mine ma ingrijoreaza cel mai tare leucocitele. O fi grav? Oricum luni voi merge la dr. sa vedem ce-mi spune.

Pupici

25+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Florinela multumesc de incurajare. Inseama ca mai pot spera in miracole pt ca medicii aratau destul de sceptici...
Mababei bine v-am gasit!
Denisamada, imi pare rau ca ai si tu probleme cu placenta. Macar a ta e numai partiala, parca suna un pic mai bine decat totala cum e a mea. Tin pumnii sa se ridice! Contractii am si eu, au inceput de la 17 sapt, de atunci am petrecut deja 3 sapt in spital, chiar si acum din spital scriu. Am mai scris si la subiectul cu uter hipercontractil. Deci eu cel putin inca 2 sapt pot spera ca va fi mai bine cu placenta.

Maya 26 sapt cu

Mergi la inceput

Ciresica5, in sarcina analizele (unele dintre ele) o iau razna, fara a insemna ceva rau. Si eu am leucocitele usor marite dar e doar din cauza sarcinii, nu-i nimic patologic. Glicemia in schimb e cam mica, ai putea sa te pui pe mamncat ceva dulciri, parerea mea. Iar colesterolul iar e influentat de sarcina. In afara de glicemia mica, restul e normal.

Maya 26 sapt cu

Mergi la inceput

Fetelor , multumesc ca m-ati trecut deja in listuta de la inceput.

Maya 26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eseea - aha...deci asta era exceptia. am priceput. merci de ajutor, sunt la capitolul adunat informatzii...sper sa ma lamuresc pana nu e prea tarziu
tu ce mai faci? ir-urile sunt mai bine?

maya - gata ai scapat de moderare imi pare rau sa aud ca nu ai o sarcina chiar ushoara dar cu atentie si rabdare o sa ajungeti incet incet la termen. bine ca ai un laptop la indemana aici o sa gaseshti tot timpul pe cine care sa iti tina de urat. placenta mea s-a mutat dupa peretele anterior pe cel posterior in decus de o luna deci eu zic ca mai poti spera intr-o minune....macar un pic sa urce si ea.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

cu placere Aris

multumesc de intrebare...eu am fost si la Pop la eco morfologica, la 6 zile dupa Iosup, si Ir-ul ala care era mare la Iosup a iesit la Pop muultttttt mai mic. Sunt doar un pic marite, 0.56 si 0.57, in limite bune zice Pop.

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput