Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
m_monique spune:
eu stiu ca test de diabet gestational se face doar la valori mari ale glicemiei. la sarcina trecuta, cum am avut glicemia mica, nu am facut asa ceva.
o colega de serviciu, care urmeaza sa nasca in curand, chiar daca a avut glicemia de valori normale, medicul ei a pus-o sa faca test de diabet gestational, care a iesit negativ.
deci cati doctori, atatea pareri.
23+ 
si Andrei (16.12.2006)
georgyiuly spune:
Buna fetele!
In ceea ce priveste glicemia provocata, a mea a fost buna intotdeauna!.Insa la testul de glicemie provocata rezultatul a iesit pozitiv....deci nu stiu care e adevarul.Stiu doar ca diabetul gestational se depisteaza prin aceasta analiza care trebuie facuta intre sapt.24-28.Cel putin asa am citit.
Aici aceasta analiza este obligatorie...in tara nu stiu.
Avand in vedere ca la mine valoarea glicemiei provocate este puitn peste limita ( limita e de 140, eu am 148)dr. m-a pus la regim!Peste o luna o repet sa vedem daca scade in urma regimului.Oricum eu cred ca ar trebui facuta aceasta analiza...mai bine prevenim!!!!

georgiana
26+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
elilov3 spune:
aniast ![]()
...draga mea cuvintele sunt de prisos, nu pot decat sa iti spun ca Dumnezeu are un plan al Lui
pt linistea sufletelor voastre 

fetele multumim de urari si aprecieri...abia astept sa va vad si pe voi asa 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
novus spune:
Aniast, dupa cum spuneau si fetele, toate lucrurile se intampla cu un scop ... stiut doar de Dumnezeu 

Fetelor, ce faceti ??![]()
![]()
Noi suntem bine , dospim in continuare !!!
28+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
PetraTudor spune:
Eseea, multumesc pentru raspuns, si eu citisem pe undeva ca e OK pana la 0.8... Dr. meu este Benedict Ancar, nu mi-a fost recomandat de cineva ci pur si simplu am nimerit la el la inceputul sarcinii si s-a purtat exemplar pana acum, este foarte atent si imi raspunde la toate intrebarile. Eu incerc sa aflu despre cum este el ca doctor cand vine vorba de nasteri, dar in afara de ceea ce am citit pe net, ...nimic.... Mai vedem....
Florinela79, eu am programare la doctor sambata viitoare, voi intreba si eu despre rezerve si te tin la curent!
Despre Emilia mai stiti ceva? Eu va citesc mai ales in weekend-uri si nu am mai vazut sa fi scris....
mihaelacg spune:
seara buna fetelor!

aniast,
, foarte dureros ce ti s-a intamplat, e atat de trist...sa te ajute dumnezeu sa mergi mai departe si sa fie totul bine.
fetelor, eu ma chinui sa fac niste gogosi.
fac prajituri, torturi , orice dar gogosi....
nu-mi ies de nici o culoare.
am incercat odata, le-am framantat, le-am lasat la crescut(destul timp), am copt o tura, le-am cam ars, ca mi se parea ca nu-s coapte, dupa care le-am aruncat. le-am adunat de pe masa si le-am pus in galeata, ca le dadusem forme deja.
ce credeti? a doua zi dimineata cand am vrut sa pun ceva la gunoi, gogosile mele, erau foarte frumos crescute in galeata![]()
de fapt incercasem papanasi cu branza proaspata in umplutura.
asa ca daca-mi ies, va invit la gogosi.
poate-mi poarta noroc fii-mea de data asta.
nici nu ma las.![]()
![]()
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze "calde" cu mine si fata mea
mitzica
24+
sau 
andreeeea spune:
Aniast, imi pare nespus de rau... Stiu cum este sa-ti pierzi puisorul...! Doar Dumnezeu si Vladimir iti vor da puterea sa inveti sa traiesti cu amintirea si dorul de bb (ca de uitat este imposibil, oricat timp ar trece!)..... Suntem alaturi de voi! 

Anca, bine ai venit! 
Andreea,
23+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zsuzsu multumim de capitol nou ! fetelor voi mai stiti ceva de Joanna , sau de ayla? ca nu au mai scris demult si maintrebam daca sunt ok? si dodo pui- cum merge recuperarea? nu ati mai intrat tare de demult 24+ Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)bb 2 poze cu noi |
JOANNA este bine acum , a ajuns acasa dupa cateva zile de stat in spital!!
Poze
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg seara buna fetelor! ![]() ![]() ![]() aniast, , foarte dureros ce ti s-a intamplat, e atat de trist...sa te ajute dumnezeu sa mergi mai departe si sa fie totul bine.fetelor, eu ma chinui sa fac niste gogosi. fac prajituri, torturi , orice dar gogosi.... nu-mi ies de nici o culoare.am incercat odata, le-am framantat, le-am lasat la crescut(destul timp), am copt o tura, le-am cam ars, ca mi se parea ca nu-s coapte, dupa care le-am aruncat. le-am adunat de pe masa si le-am pus in galeata, ca le dadusem forme deja. ce credeti? a doua zi dimineata cand am vrut sa pun ceva la gunoi, gogosile mele, erau foarte frumos crescute in galeata de fapt incercasem papanasi cu branza proaspata in umplutura. asa ca daca-mi ies, va invit la gogosi. poate-mi poarta noroc fii-mea de data asta. nici nu ma las. http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl poze "calde" cu mine si fata mea mitzica 24+ sau ![]() |
Nici eu nu stiu sa fac gogosi , desi am incercat de nenumarate ori!!
Poze
Gaza22 spune:
Buna seara fetelor!
cam liniste in ultimul timp, o fi de vina vremea urata sau weekend-ul.
Aniast imi pare nespus de rau
pentru pierderea pe care ai suferit-o..nu stiu ce sa spun...Doamne Doamne o sa aiba grija ca totul sa fie bine, trebuie sa ai incredere si speranta si asa durerea se va mai linistii incet, incet.
Anne-Marry si eu am votat
Anca Nicolae bine ai venit, cu singuranta ne vor fi utile sfaturile tale mai ales noua mamicilor mai mici si neexperimentate.
Mihaelacg poate ar fi bine daca incerci o reteta cu gogosi nedospite, se face mai repede si nu risti sa fie arse la suprafata si crude inauntru. Dezvantajul e ca nu sunt asa pufoase ca celelalte.
azi am schimbat si noi semnatura, uff ma cam iau emotiile
22+ cu 
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

de Daniel(05.03.2006)