Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
PetraTudor spune:
Eseea, de la sot l-am primit
. Ma gandeam ca poate vom auzi mai traziu, inteleg ca e pentru ultimul trimestru de sarcina, in care abia am intrat. Oricum, important e ca imi da sutulete si il vad cum se misca, eu de fapt vroiam BBSound cand sarcina era inca micuta si eram disperata sa il stiu bine pe bb. Dar sotul a fost asa de bine intentionat si l-a cautat atat de mult ca sa imi faca surpriza, ca nu ma mai supar ca nu isi face treaba! Ca in reclama la Mastercard: incantarea de pe fata sotului meu cand mi l-a dat, de nepretuit!!!!
Iata si valorile, de fapt artera stanga este cea buclucasa: PI - 1.10, RI 0.62 (cred ca asta ne intereseaza, nu? Nu stiu sa interpretez print screen-ul, ideea este ca mi-a spus si scris pe buletinul ecografic ca am valoarea crescuta), S/D 2.62, si mai sunt si alte valori in continuare, dar nu le mai scriu. Si cu doua saptamani inainte, valoare RI era de 0.67. Dr. mi-a spus ca fiind in scadere, nu imi da sau recomanda ceva, ci doar sa vin sa urmarim evoutia valorilor.
Multumesc pentru ca mi-ai scris! 
iulia_30 spune:
buna fetele!Am si eu o intrebare,tot caut prin capitolele trecute si nu mai gasesc.Spuneati ceva de inchiriat o rezerva la spitalul municipal.Puteti sa mai spuneti cat costa rezerva ?Pupici
iulia
21+
Alex sau
Maria
Ciresica5 spune:
Salutare burticute,
Cam liniste pe aici... Normal, e week-end, afara ploua, e ora somnicului
.
Am vazut ca ati discutat despre testul de diabet gestational. Acest test se face obligatoriu sau doar in urma analizei la sange (glicemie) daca aceasta iese marita? Ma gandesc ca au legatura intre ele. Sau nu?
Va pup pe toate! 
25+ cu
Albert Nicolas
Pisik06 spune:
Andreea, imi pare f rau pt ceea ce ti s-a intamplat. Sa iti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe si sa iti implinesti visul. Si nu uita, baietelul tau are mare nevoie de tine
Va doresc o sambata si o duminica placute, in ciuda vremii, atat de urate
26+ 
shasa spune:
ANDREEA sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta incercare. Nici nu vreau sa ma gandesc cat greu trebuie sa va fie. Numai El stie de ce se intampla ce se intampla. Nu cred ca exista cuvinte pentru o astfel de situatie Imi pare tare rau pentru voi
Dumnezeu sa va ajute!!!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Eseea.... Oricum, important e ca imi da sutulete si il vad cum se misca, eu de fapt vroiam BBSound cand sarcina era inca micuta si eram disperata sa il stiu bine pe bb..... exact din acelasi motiv l-am cumparat si eu, inainte de a-l simti pe bb!! Iata si valorile, de fapt artera stanga este cea buclucasa: PI - 1.10, RI 0.62 (cred ca asta ne intereseaza, nu? Nu stiu sa interpretez print screen-ul, ideea este ca mi-a spus si scris pe buletinul ecografic ca am valoarea crescuta), S/D 2.62, si mai sunt si alte valori in continuare, dar nu le mai scriu. Si cu doua saptamani inainte, valoare RI era de 0.67. Dr. mi-a spus ca fiind in scadere, nu imi da sau recomanda ceva, ci doar sa vin sa urmarim evoutia valorilor. Multumesc pentru ca mi-ai scris! ![]() |
0.62 nu e mult deloc, stai absolut linistita!! Ce dr ti-a masurat si ce dr te supravegheaza?
Mami de fetita
si de baietel
25+
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Am vazut ca ati discutat despre testul de diabet gestational. Acest test se face obligatoriu sau doar in urma analizei la sange (glicemie) daca aceasta iese marita? Ma gandesc ca au legatura intre ele. Sau nu? |
Da, hiperglicemia provocata este necesara doar daca se gaseste ceva suspect la glicemia a-jeune. Desigur, pot fi si medici care pentru mai multa siguranta sa recomande oricum, dar daca glicemia a-jeune e normala, nu e nevoie de hiperglicemie provocata.

Denisa-Madalina
21+
cu Adela
florinela79 spune:
aniast
Dumnezeu sa te ajute! Si sa ai grija de tine...sigur va fi bine!
anca nicolaebine ai venit! o mamica calma si cu experienta aveam nevoie
.
Eliovbebe e dulce rau,si are un costumas de piticot si zambetul de ingeras este ...

.
petra tudor nu cunosc amanunte legate de cum arata rezervele din Polizu, decat de pe site-ul spitalului http://www.polizu.ro/spital/mcsarcII.htm. si arata multumitor.
Eu am fost acolo doar pentru a lua medicalul de la Dna. doctor. Am fost la internari si apoi in dreapata la etajul 2, din ce am tras cu ochiul...un spital de stat, vechi, cat decat curat (mai putin pe la baia comuna...iahhhh), din ce am tras cu ochiul prin saloane ....nimic nou(paturi stacojii, pereti vechi)dar curat. asta unde am fost eu.....dar nu am ajuns unde sunt nasterile, bebei pangaciosi
. Speram sa fie bine..eu vreau rezerva cu toaleta, neaparat. am sa vb cu doctora despre asta pe 22 la control.
25+
fbruma
Maya25 spune:
Aniast, cata durere!

Imi pare sincer rau. Din pacate stiu ce inseamna sa pierzi un copil dar inca nu vreau sa vorbesc despre asta, nu vreau sa sperii fetele. Dumnezeu sa fie cu voi!
Maya
26+ cu 
Maya25 spune:
Petra Tudor, bine v-am gasit! Sa avem o odisee cat mai placuta impreuna, sarcini fara probleme si bebei nascuti la termen si sanatosi!
O duminica placuta va doresc tuturor fetelor!
Maya
26+ cu