Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara gravidute!

urez si eu bun venit noilor mamici sarcini usoare si duse la termen!

noi suntem bine si ne miscam constant..tati e foarte caraghis cand isi urmareste copilasul la mami in burtica..cum se joaca el acolo si imi face burtica sa se miste ca o gelatina..face niste mutrisoare de zici ca vede o minune..si defapt..chiar asta se si intampla..se uita la minunea noastra cum se joaca cu burtica lu' mami! avem sedinta de taclale mai pe eara cand ne punem la nani si sedinta de pupaturi de cate ori mami ii arata burtica lu' tati..suntem insa toti foarte cuminti si ne iubim mult!
maine mergem sa ducem pipiul la testare..si o sa donez si niste sange sa mi se faca analizele necesare..in rest totul este bine si frumos..ne ferim de raceala cu cat mai mult kiwi si lamaie..si normal..ceaiuri..k fac bine si la rinichi!

k raspuns pt una din colegele noastre de mai sus..si eu l-am simtit pe bebe suchitand..culmea a fost ca am baut o juma de pahar de bere inainte..era ziua unui prieten..si..l-a apucat sughitul pe micut..ee..i-a trecut repede dupa 7 miscari bruste s constrante in butica

va pup! nopate buna si multa sanatate!

Cristina cu bebe mic 25+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Aris26, si eu simt pe bebe sughitand. Sunt niste miscari finute si ritmice si dureaza minute in sir. Saracutii...
Elilov3, sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare si frumos!
Anca Nicolae, bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
Ilinca M, Mihaelacg, Leloo 21, bine v-am gasit! Multumim de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

AM IMPLINIT O LUNA!!!
poze aici ultima din linkul acesta
http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12
si aici
http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=24
si am fost si la medicul de familie vesti bune 4.800 g, 56/57 cm, la capsor si burtik in grafic...inima cuminte, plamani la fel si gatutul sanatos
va pupacesc si va imbratisez

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Elilov ce frumos zambeste flacaul tau ! Acum sunteti maricei deja, multa sanatate

pupici

22+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lysbeth ma bucur ca ai primit vesti bune la eco si totul este ok
Anca bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos

ma bag la somn

22+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, n-am fost eu activa la aceasta Odisee si totusi am intrat acum sa va rog sa ma stergeti de pe lista de la inceputul capitolului. Eu am avut o sarcina cu probleme inca de la inceputuri, din acest motiv nici nu prea am scris ca sa nu va demoralizez cu gandurile mele. Pe scurt, acum doua luni m-am trezit cu o sangerare puternica. La echo am descoperit un hematom care m-a tinut in tensiune aproape o luna de zile. Dupa triplul test iar am avut emotii, imi iesise riscul de sindrom Down de 1:238 si a trebuit sa fac amniocenteza. La amniocenteza lichidul amniotic a iesit de culoare maronie, tulbure, nu galben cum ar fi trebuit sa fie. Dupa inca 2 saptamani au venit rezultatele care au fost bune. Deja ma linistisem, aveam confirmarea asupra sexului copilului, era tot baietel. Lovitura finala a fost pe 3 dec cand am fost la echo morfofetala de semestrul 2: Fluxul diastolic al cordonului ombilical se inversase, ceea ce insemna ca bebelusul meu nu se mai hranea. Era in retard de crestere de aproape 3 saptamani. Doctorul mi-a spus ca pentru asa ceva nu exista tratament, deci va trebui sa urmarim cand se va opri bb din evolutie ca sa intrerupem sarcina. Pe 8 dec am fost din nou la echo si inevitabilul s-a produs. Mai departe n-are sens sa povestesc ca e prea dureros...

Ce pot sa va spun, sarcini usoare in continuare, sa aveti grija de voi si de bebelusii vostri si nasteri cat mai usoare.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anca_nicolae, ca sa apari pe listuta avem nevoie de cateva date: DN (data nasterii), UM (ultima menstruatie) si DPN (data probabila a nasterii). Bine ai venit sarcina usoara si sanatate multa si puilor tai mai mari!

Aniast m-a impresionat foarte mult povestea ta... Cred ca orice cuvinte sunt de prisos in fata unei asemenea intamplari. mare si multa putere sa poti trece peste si, mai stii, sa aduci pe lume un pui cat de curand!

Monik 27+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Maya si Anca, bine ati venit la odisee!

Anne_Marry, am votat!

Florinela79, am retinut ca vei naste la Polizu, si eu tot acolo intentionez. Nu stiu cum sunt conditiile, am fost doar de 2 ori si nu m-am interesat de la Dr. meu despre rezerve, etc.... Daca tu ai mai multe info, imi spui te rog si mie? Multumesc!

Si eu am IR marite si mi le urmareste Dr. Voi veni cu amanunte saptamana viitoare, sambata.

In alta ordine, vreau sa va spun ca am primit de Mos Nicolae Bebe Sound, este un device care prinde activitatea cardiaca a lui bb, are si un microfon ca sa-i vorbesti si un aparat care inregistreaza sunetele facute de el. Plus un CD cu Mozart, selectii. Din pacate pana acum nu am auzit inimioara celui mic, dar mai incercam!

Multi pupici!

PT 28+ cu Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Dragele mele, n-am fost eu activa la aceasta Odisee si totusi am intrat acum sa va rog sa ma stergeti de pe lista de la inceputul capitolului. Eu am avut o sarcina cu probleme inca de la inceputuri, din acest motiv nici nu prea am scris ca sa nu va demoralizez cu gandurile mele. Pe scurt, acum doua luni m-am trezit cu o sangerare puternica. La echo am descoperit un hematom care m-a tinut in tensiune aproape o luna de zile. Dupa triplul test iar am avut emotii, imi iesise riscul de sindrom Down de 1:238 si a trebuit sa fac amniocenteza. La amniocenteza lichidul amniotic a iesit de culoare maronie, tulbure, nu galben cum ar fi trebuit sa fie. Dupa inca 2 saptamani au venit rezultatele care au fost bune. Deja ma linistisem, aveam confirmarea asupra sexului copilului, era tot baietel. Lovitura finala a fost pe 3 dec cand am fost la echo morfofetala de semestrul 2: Fluxul diastolic al cordonului ombilical se inversase, ceea ce insemna ca bebelusul meu nu se mai hranea. Era in retard de crestere de aproape 3 saptamani. Doctorul mi-a spus ca pentru asa ceva nu exista tratament, deci va trebui sa urmarim cand se va opri bb din evolutie ca sa intrerupem sarcina. Pe 8 dec am fost din nou la echo si inevitabilul s-a produs. Mai departe n-are sens sa povestesc ca e prea dureros...

Ce pot sa va spun, sarcini usoare in continuare, sa aveti grija de voi si de bebelusii vostri si nasteri cat mai usoare.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Andreea, imi pare tare tare rau pt cele intamplate. Eu te stiu de la FIV, de fapt te stiu de prima data cand ai scris tu pe forum, un subiect ceva de genul " Vreau un copil urgent" sau asa ceva.

Imi pare tare rau..sunt sigura insa ca Vladimir iti mai alina putin durerea, va veni si bb2 cu siguranta. Mult noroc!!

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Maya si Anca, bine ati venit la odisee!

Anne_Marry, am votat!

Florinela79, am retinut ca vei naste la Polizu, si eu tot acolo intentionez. Nu stiu cum sunt conditiile, am fost doar de 2 ori si nu m-am interesat de la Dr. meu despre rezerve, etc.... Daca tu ai mai multe info, imi spui te rog si mie? Multumesc!

Si eu am IR marite si mi le urmareste Dr. Voi veni cu amanunte saptamana viitoare, sambata.

In alta ordine, vreau sa va spun ca am primit de Mos Nicolae Bebe Sound, este un device care prinde activitatea cardiaca a lui bb, are si un microfon ca sa-i vorbesti si un aparat care inregistreaza sunetele facute de el. Plus un CD cu Mozart, selectii. Din pacate pana acum nu am auzit inimioara celui mic, dar mai incercam!

Multi pupici!

PT 28+ cu Bogdan

Petra ce valori ai la IR-uri si cine ti le-a masurat?

Aparatul asta de care zici e o mare PORCARIE. Noroc ca l-ai primit cadou ( sper ca nu de la sot) si nu ai dat tu o gramada de bani ca mine, la prima sarcina. Nu am auzit niciodata nimic la el.

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Andreea, imi pare foarte rau pentru incercarea cumplita prin care treci! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa depasesti aceasta durere si sa te ajute cat mai curand sa ii aduci lui bebe Vladimir un fratior sau o surioara! Mult curaj si nu uita ca atat cat sta in puterea noastra suntem aici pentru a-ti fi alaturi si a te sprijini!

mihaela

25+

Mergi la inceput