Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
zsuzsu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Se numeste glicemie provocata. Am mai zis eu ceva de ea zilele trecute. Nu prea o recomanda multi medici. La prima sarcina am facut-o probabil o sa o fac si de data asta. Se ia intai sange apoi se bea glucoza cu apa si peste o ora se ia iarasi sange. Stiu ca mie au vrut sa-mi faca doar daca am trimitere de la medicul ginecolog,au luat trimiterea au capsat-o la buletinul de analize. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+![]() |
buna fetelor
sunt de acord cu rivali
asa se face, si eu am facut la prima sarcina si joia viitoare merg sa fac din nou
diferenta e ca unde fac eu se ia sange, se bea apa cu glocoza dupa care se ia sange din juma in juma de ora de 4 ori, si se verifica cum urca si apoi scade dupa un anumit timp
24+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)bb 2
poze cu noi
georgiana310 spune:
GEORGYIULY, asta ar fi super tare faza!!! Dupa ce mi-a schimbat baietelul cu fetita, acum sa imi mai dea doi pe langa ea... ar fi taaare!!!
Probabil ca ti-as ma da si tie unul, ca doar e visul tau! 
Alina, ai tu dreptate cu enervatul... stiu ca nu e bine si incerc sa ma relaxez...
Cum e devreme la 26 saptamani sa ai contractii? Pai eu am 22 si cam de la 19-20 am contractii - nedureroase.
Ilinca, asa zic si io ca asistenta aia era cam... saraca cu duhul! Acuma, eu nu mi-am dorit BB asa repede... desi sunt casatorita de 5 ani insa acum, ma bucur foarte tare ca s-a intamplat asa!
O sa ne creasca tati pe amandoua! Oricum, cred ca eu sunt un caz ok, stiu fete care fac copii pe la 20 de ani si sunt super ok cu asta. Cu ai zis si tu, e vorba de ce vrei, ce iti doresti si ... cum te potrivesti!
Eu miercuri merg la exo si taaare sper sa fie totul ok... Va tin pumnii si voua sa trecem cu bine de toate aceste impasuri cu IRuri si analize si de toate!
pupici
22+
Brisees
gia
anne-marry spune:
buna ziua. ne scuzati ca ne bagam si noi in seama, dar va rugam, daca vreti, sa ne votati si noua puisorul teodor alexandru din judetul valcea, orasul babeni, (la numele mamei apare ana-maria barbu), aici: http://concurs.profm.ro/minimosi/Valcea-1726/pagina-1.html
multumiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
11
ajutati-ne si pe noi VA RUGAM, votand puiul nostru teodor alexandru AICI
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Pisik06 spune:
Si mie mi se pare aiurea sa zici ca e devreme pt contractii. Pai eu la 21 sapt am fost internata pt contractii, ca am colul usor scurt si eram in pericol. Si acuma am aproape zilnic, dar sunt nedureroase si mult mai rare - una doua pe zi.
Colul se determina si la eco abdominala. Tuseul e insa sfant, dar daca ecografistul e bun il dibuieste si la abdominala.
26+ 
aris26 spune:
eseea - 

sigur o sa comenteze cele 8kg. eu pusesem 6 cand am fost la eco ma amenintzat ca daca nu ma potolesc o sa mai pun inca 12 pana la final. se pare ca nu e chiar asa. eu una nu am mai pus nici o suta de grame in ultimele 3 saptamani. asa ca sper sa nu depashesc 13kg ca si tine.eh, oricum nu m-am suparat, pana la urma cred ca a avut intentzii bune
gravidele mai trebuie speriate din cand in cand ca sa mai scoata capul din oala cu sarmale![]()
georgina - pai cum e posibil sa te lasi tu luata de val si sa te neervezi aiurea???e pacat! eu de cate ori am un moment in care simt cum se ridica pitici pe creier imi pun mana pe burta si imediat apare un zambet maaare pe toata fata mea si gata.
fetelor dar ce putine ecografi faceti voi.... eu fac eco la fiecare control+morfofetalele. asta inseamna una la doua saptamani in primele 12 sapt de sarcina, dupa care una la 3 saptamani. sa vedem din ianuarie...cred ca o sa fie chiar mai dese
25+
Poze
aris26 spune:
de ce ziceti ca tusheul e sfant pt determinarea starii coului? eu nu vad logica? pai cum simte la tusheu lungimea lui in milimetri? sau daca orificiul intern e inchis sau nu? mai mult decat sa vada daca e tare sau moale si daca orificiul extern e inchis sau deschis nu vad ce ar putea sa-ti spuna la tusheu. iar daca oriciul extern e deschis.....e deja grav.
eu zic ca eco e sfanta. se vede f f f bine la abdominala, eu am vazut colul mai mult decat clar si nu am nici cea mai mica pregatire.
25+
Poze
rivali spune:
aris26, tu faci la fiecare control eco 4d. eu de astea vorbesc.
In legatura cu colul lungimea este det la eco si daca orificiul intern este inchis la tuseu rigiditatea lui si orif extern ( asa cum ai zis si tu) of ext si rigiditatea sunt f importante.
Si mie dr eco mi-a zis ca tuseul este sfant
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
24+
aris26 spune:
a e clar. fiecare doctor cu pasarica lui. al meu nu si-a bagat degetele nici macar o singura data si cred ca implinim in curand doi ani decand colaboram la proiectul bb![]()
la fiecare eco imi face 2d pt ce il intereseaza pe el(circumferinta craniana, femurul, inima, placenta, arterele uterine....etc), doppler pt bcf-uri si ir-uri, dupa care il trece pe 4d pentru placerea mea si sa imi faca poze...ca doar stie ca sunt cu capul.
25+
Poze
ZoRi spune:
Silvia4 si dr. mea mi-a spus de aceste reactii pe care s-ar putea sa le am la gynipral, curios ca inca nu le-am avut desi am inceput sa le iau de miercuri seara. In timpul zilei contractiile sunt mai rare, dar seara sunt destul de dese. Nu ma doare doar ca se intareste burtica. Uneori cand se misca bebe am impresia ca se intinde si parca si atunci se intareste burta.
Ma bucur ca ai scapat de contractii sper sa scap si eu cat mai repede.
Florinela da si eu iau utogestan am inceput cu 7 pe zi in primele 3 luni si acum iau 4 pe zi. In plus mi-a dat acum si cate o fiola de progesteron pe saptamana.
Rivali dr. mea mi-a facut intai tuseu si mi-a spus ca, colul e scurtat, si apoi cu eco trasvaginal mi-a masurat lungimea lui. La eco abdominal se vede numai daca vezica este plina.
Aris si mie dr. imi face masuratori la fiecare eco pe care-l fac o data pe luna. Dar acum cu problemele mele voi merge si vinerea viitoare la eco.
ZoRi
26+ cu 
silvia4 spune:
Zori, sa nu stai intinsa pe spate in pat, am vazut ca atunci uterul se contracta mai des, cred ca nu e buna pozitia..Stiu mai multe fete care au observat acelas lucru.
Silvia
25+