LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

BB,AncaD...nici un semn,nici un msj de la Ank??

Ellis,chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu scrii?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxana, uite aici cateva poze: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/

apropo, am vazut si eu pozele voastre atunci imediat, sunteti superbi amandoi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Lavi, tare smecheroaica Iasminuta ta...siEric are treaba cu castile, dar lui ii place sa le arunce pe jos...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, deci iarasi nu dormim impreuna!

Victo, bafta la examen si ma bucur ca nu ne-ai uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

merci de grija, pai fii-mea doar ce adormise, m-am asezat si eu sa respir si a inceput sa tipe, a adormit din nou...si iar, acum e la a treia repriza, la urmatoarea strigare vine iaurtul...

a mai facut febra Iustin? nustiu de ce , dar cred ca si pe a mea o incearca eva...sper sa ma insel...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

merci de grija, pai fii-mea doar ce adormise, m-am asezat si eu sa respir si a inceput sa tipe, a adormit din nou...si iar, acum e la a treia repriza, la urmatoarea strigare vine iaurtul...

a mai facut febra Iustin? nustiu de ce , dar cred ca si pe a mea o incearca eva...sper sa ma insel...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Slava Domnului nu a mai facut febra dar mie mi-e teama de noapte caci noaptea de regula se accentueaza orice boala
Sper sa te inseli,sa fie ok Alessia..sa nu fi racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai cam mult ne tine Ank pe ace...

Ancaaaaaa, nici un semn?? mic, mic, macar???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am venit cu vesti: am vb cu ank si deocamdata nimik.....daca nu e pregatita pana diseara sa nasca ii provoaca nasterea.

ellis, a adormit de la 19.30 pt ca nu a dormit decat o ora si ceva ziua, ea care doarme cate 3-4 ore odata.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

copii vostri folosesc suzeta?? pana la ce varsta ii lasati cu ea?? iasmi pana acum cateva saptamani nu prea era dupa ea, de cand cu maseluta e disperata dupa didi....eu ziua nu io dau decat la nani si uneori vine si se maraie ca vrea didi (asa ii spune). mi s a spus ca de acum tot mai tare va fi dupa ea, asa o fi??>? daca o las pana la 1 an jumatate e mult????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

BB, nu cred ca e mult pana la 1 an jumate...sunt copii care au suzeta si spre 3 ani. Dar sa stii ca va fi un proces putin dificil de dezvat -din ce stiu de la mamicile cu copiii mai mari.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, noi folosim suzeta. In lunile acelea cand i-au iesit cei 8 dinti statea non-stop cu ea in gura. Acum de cate ori e marait sau nervos isi cauta suzeta si se linisteste. Eu m-am gandit sa-l mai las cu suzeta pana la maxim 2 ani (poate pana atunci ies si maselutele si scapam). Sunt convinsa ca va fi greu sa renuntam la ea, dar vedem noi la momentul respectiv ce om face.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

copii vostri folosesc suzeta?? pana la ce varsta ii lasati cu ea?? iasmi pana acum cateva saptamani nu prea era dupa ea, de cand cu maseluta e disperata dupa didi....eu ziua nu io dau decat la nani si uneori vine si se maraie ca vrea didi (asa ii spune). mi s a spus ca de acum tot mai tare va fi dupa ea, asa o fi??>? daca o las pana la 1 an jumatate e mult????

_

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput