Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna!

Intru repede sa va spun ca am venit de la vaccinul de un an. A plans foarte rau, s-a invinetit de cat a racnit. Mi s-a rupt inima. Nu sunt in apele mele si ma simt si f obosita. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

pentru ca am decis sa nu mai scriu la subiectul mamii,vreau sa le felicit pe fete,ghinetz si violeta...n-am cuvinte cat de frumos ati putut exprima totul si ma bucur ca se pot transcrie sentimente si opinii fara a folosi cuvinte grele.multe si

georgiana,mamica de mihnea

(emoticonul asta il folosesc pe post de "plecaciune/multumesc". Ca poate se interpreteaza, mai stiu eu...Vine vreun/vreo asiatic/asiatica si zice ca facem misto)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

.. pentru plecaciune l-am folosit...mie nu-mi mai merge lista de emoticonuri,voiam sa folosesc un ras,dar...am folosit ce aveam la indemana,un zambet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salutare!
fetelor ce ati intarcat, stiu ca ati spus la momentul acela, dar n-am retinut exact. vi s-au format ceva noduli de lapte in sani care apoi au disparut? vadureau acei noduli?
la mine, la unul din sani s-a mai adunat lapte, acum dupa o saptamana si s-au format astfel de galme care ma dor. am mai facut un pic de masaj cu crema de galbenele sau arnica, am muls putin, am pus inainte comprese calde care sa ajute la eliminarea laptelui. nu ma doare insuportabil, dar destul de mult si nu stiu daca sa ma ingrijorez.eu am sanii micuti, cu unul n-am nici o problema, cu celalalt cum v-am spus...
retin doar cum a procedat mikyduta...ca s-a incins usor pe sani, cu foi de varza, comprese reci. la ce ajuta foile de varza? si daca n-am acum in casa?
astept sa ma mai sfatuiti voi. merg sa citesc din urma. multumesc frumos!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, si andrei a plans la vaccin ca taiat......sper sa fiti ok. eu i-am bagat un paracetamol, preventiv, de fiecare data......
sunflower, de varza zicea jadi. eu mi-*am pus comprese reci cu ceai de leustean, am tot muls cate putin.....oricum nodulii au disparut dupa vreo 3 saptamani......intrasem la griji la un moment dat dar s-a rezolvat pana al urma.....eu nu as pune comprese calde......mai degraba mai reci

fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric:)

Mergi la inceput

cred ca mi-a inlocuit cineva copilu cu un catzelush.........sunt muscata de burta si de nas si am doo zgarieturi pe fatza......azi m-a prins de par si m-a muscat asa tare de nas, ca aproape mi-a dat sangele. eram asa disperata, ca nu stiam cum sa reactionez. acu seman cu rudolph: am un nas roshu si umflat la varf......

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am intrat pe fuga si sunt in stare de soc...
mamii imi pare tare rau,chiar mi-a facut si imi face placere sa fim colege de viatza ca asta a fost de multe ori aici odiseea si clubul scutecelor....
luna capul sus nu ai nimic dar imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta....
cafera va fi bine ai sa vezi,va tin pumnii.
carla cand citesc postarile tale mi-e frica sa raman gravida,zau...si eu numai la eli ma gandesc cum o va afecta...multa rabdare nici nu stiu ce sa zic....
ma duc la celalalt subiect ca ma "mananca "destele sa butonez ceva....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gat va pup pe toate ca ma pregatesc de bal mascat in seara asta...azi sunt eu printesa

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a
carla cand citesc postarile tale mi-e frica sa raman gravida,zau...si eu numai la eli ma gandesc cum o va afecta...multa rabdare nici nu stiu ce sa zic....

Cel mai probabil e sa nu te simti in halul asta de rau, dizgravidia severa nu este foarte frecventa, stii asta. Si ar fi foarte bine daca ai avea o mana de ajutor la nevoie.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

gat va pup pe toate ca ma pregatesc de bal mascat in seara asta...azi sunt eu printesa

suna periculos..........lasa fusta mai jos.....

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput