Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)
Raspunsuri - Pagina 7
violetan spune:
Musso, multumesc frumos!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
Anya20 spune:
buna!
da...multumesc, fetelor, pentru primire. suntem f bine. eu cu serviciul, arina creste, spune si face o gramada de lucruri...nici n-as sti ce sa povestesc, ca banuiesc ca si puii vostri fac la fel.
anya va avea prima ei serbare marti, asa ca am emotii. parca mai ieri veneea mama la mine la serbare...ce mai trece vremea. sunt fericita ca sunt sanatoase si incerc sa ma bucur cat pot de momentele astea minunate pe care mi le ofera.
am citit nedreptatea care i s-a facut lui mamii si pt ca nu am apucat sa comentez nicaieri...spun aici ca mi se pare o tampenie si un abuz. oare am folosit niste cuvinte prea dure??? se poate sa-mi inchida contul pt asta? mai vedem...
monicabo, te felicit pentru papusica, pentru ca nu am apucat inca sa o fac. sa va traiasca, sa va bucurati de amandoua.
fianna...nu stiu daca intri pe aici, dar te salut
luna, vio,micky, oana(ghinetz), mi_a,
alinutza, nu mai stiu nimic de voi. imi propun sa te sun de cateva luni, dar nu apuc.
cristina (sunflower)...inteleg ca il intarci pe denis...iti urez succes!
astazi m-au vizitat karli cu adeluta la serviciu. adeluta e dulce rau, ne-am iubit, am tinut-o in brate...mor de dorul fetelor cat sunt la spital...iar in garda...ce sa mai zic. imi vine sa pup toti copiii .
va pup
sunflower1979 spune:
anya ce dor mi-a fost de tine! ma bucur tare mult ca fetele sunt bine, sanatoase. s-o tina tot asa. eu l-am intarcat pe denis, intradevar de o saptamana. am povestit, a fost tare usor si daca stiam ca va fi asa poate ii mai dadeam...dar e bine ca acum doarme si el aproape toata noaptea fara sa se trezesca si mai ales fara sa manance, cum e normal. inca o data iti multumesc pentru toate sfaturile oferite la nevoie (personal sau indirect, pentru alte fete).
si vroiam sa-ti mai spun ca te invidiam ca fiind medic pediatru esti mereu pregatita si sigura pe tine in problemele ce pot sa apara la copiii tai. dar drept e ca este si partea grea a meseriei, pe care am vazut-o cand a fost internata finuta mea. sa-i vezi pe micuti bolnavi, plangand, speriati de doctor, intepati cu seriga (chiar daca le faci un bine) sau copii cu probleme grave, cred ca te afecteaza foarte mult. eu de cand sunt mama sunt foarte sensibila la problemele copiilor si efectiv simt ca ma imbolnavesc de ingrijorare sau mila. nu mai spun ca erau 2 copii abandonati in spital care tremurau cand le dadeai o banana si se luminau la fata cand intrai la ei.
mikydutza- rudolph multumesc pentru sfaturi. daca tu zici ca trece...sper sa fie ok.
eu merg sa ma culc ca mi-e un soooomn. am patit si eu ca Simo(care nu stiu de ce nu ne mai scrie)...cand dormeam putin parca eram mai odihnita...acum nu-mi mai ajunge somnul.
noapte buna!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
mi_a spune:
tuturor fetelor care mi-au trimis incurajari cand am zis ca sunt suparata! Ei, mi-a trecut! Sau cel putin asa vreau eu sa cred! . Stati linistite, ca nu era nimic important, maruntisuri!
Fianna, La multi ani pentru 2 ani fix de forumeala!!!
Ghinetz, care e subiectul pt care o felicitai pe Fianna ? Vreau si eu sa-l citesc!
Anya, ma bucur ca sunteti bine . Succes Anyei mici la serbare!
Cristina-mami de Denisuc scump- si eu sunt mai sensibila si mai miloasa in ce priveste copiii de cand il am pe al meu. Eu am fost invatatoare 10 ani si abia acum imi dau seama ca as fi putut sa fac unele lucruri mult mai bine daca as fi avut experienta maternitatii pe atunci. Acum am o cu totul alta perspectiva.
Georgiana, e super felicitarea! Am ras de ne-am prapadit! Evident ca i-am facut si lui Mihai
Luna, mersi pt amanuntele despre bradut. Cand pui poze?
Cafera, sunteti bine dupa vaccin?
Mykhy, eu am facut cezariana si nu mi-a trecut niciodata prin cap ca te poate coase cu un ac asa inspaimantator!!!! Doamne, oribil!
Mihai si mami
cafera spune:
Buna fetele!
Multumesc celor care ne-ati incurajat si celor care ne-ati avut in gand.
Ilinca a dormit 4 ore dupa vaccin si ma speriasem. Aseara insa era vioaie si m-am linistit. Me arata locul intepaturilor si "povestea" cum s-a intamplat. Ma topeam de dragul ei. La culcare a fost agitata, asa ca am sunat doctorita si i-am dat panadol, dar mi-a fost iar frica de alergie. Se pare ca panadolul il suporta pentru ca pana acum e ok. Inca doarme cu surioara ei, imbratisate.
Eu imi cer scuze ca nu m-am bagat in ultimele voastre subiecte ci m-am vaitat doar eu, dar am fosr foarte agitata. Insa am citit tot si m-am gandit la supararile si bucuriile voastre.Pupici!
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaa!
Anya, ma bucur ca am mai auzit de tine si ca fetele sunt ok.
Sunflower, trece cu sigurantza...........rabdare trebuie sa ai. si mai incolo cred ca un consult la gineco e recomandat.asa am de gand sa fac si eu dupa ce incep serviciul.
Cafera, ma bucur ca sunteti mai bine. sper sa treaca cu bine vaccinu asta.......
Mia, ma bucur ca esti mai bine.
noi suntem bine, vremea e super, n-a mai nins dar e aer curat si asta conteaza cel mai mult. andrei deja a facut bujori in obrajori, ceea ce nu prea se intampla cand eram la bucuresti.abia astept sa-i facem bradul , cu toate ca am oaresce emotii, pt ca nu stiu cum va reactiona. sper sa nu trage de el sau cine stie ce idee ii mai vine..........va pup si va doresc o zi buna.
durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti
mychydutza spune:
ce pot sa-i dau pt dureri de dinti???inafata de geluri gen Calgel
durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti
cafera spune:
Mihaito, si Ilinca are eruptie masiva de canini. Ieri dr mi-a zis sa cumpar tantum verde spray pt copii, sa pulverizez pe betisor de ureche si sa aplic pe gingie.
Mi_a, . Poze?
Luna, pui niste poze?
musso17 spune:
neatza
cafera,sa treceti cu bine!
mychy,super..bujori a facut si fii-miu cand am fost doar doua zile la munte,ce conteaza aerul asta!
mia,ma bucur,asa am primit si eu felicitarea si imediat m-am pus la creat
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ce pot sa-i dau pt dureri de dinti???inafata de geluri gen Calgel durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti |
CHAMOMILLA CH5 la noi a mers foarte bine. Noroc cu mesajul ta ca ma doare o masea .
Anya ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Imi era dor de tine. Iti multumesc si eu mult pentru toate sfaturile. Poze noi cand vedem?
Prina serbare e minunata. Aseara am fost la primul spectacol de balet la care a participat fetita unor prieteni. Parca era copilul meu pe scena.
Am fost cu copiii si Andra a stat cumintica tot spectacolul (o ora junate).
Nico, mami de Andra si Alex
poze