Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna, fetelor!
Ma intristeaza foarte tare decizia de a i se inchide contul lui Mamii si imi lasa un gust amar. Mamii, daca ne citesti, sa stii ca imi pare foarte rau si o sa-ti simt lipsa tie si lui Ale. O sa le rog pe fetele cu care vb pe mess sa ne mai spuna din cand in cand ce mai faceti si sa ne mai tina la curent cu nazdravaniile strumfului tau minunat.
Arhdy, groaznic ce vi s-a intamplat! Sper ca n-ai de gand sa lasi lucrurile asa, gandeste-te ca acest lucru se poate intampla si altui copil si poate ca nu va fi nimeni langa el atunci.Va doresc multa sanatate!
Luna , multa sanatate, sunt convinsa ca o sa iasa bine rezultatul. De-abia astept pozele cu copiii si cu bradul. Si eu vreau sa iau tot in ghiveci, dar nu stiu in ce conditii trebuie sa il tin in timpul anului. Poti sa-mi spui daca l-ai tinut afara, in casa, i-ai schimbat ghiveciul intre timp?
Carla, sa ne arati si noua poze cu cadourile lui Saby. Tot asa rau iti este?
Am vazut in poze doi baieti de la Iasi foarte scumpi. Cumva Victor s-a mai ingrasat? Mi se pare ca are niste falcute numai bune de pupat!
Cafera, am vazut ultimele voastre poze. Ce fete frumoase si ce costum mov are mandrutza!!!! Ma bucur ca ti-au placut carticelele.
Mykhy, ce frumos e acolo! Dupa cum arata, cred ca lui Andrei ii prieste la Vatra...
Fianna, sarbatori fericite si distractie placuta in England!
Anya, bine ai revenit, chiar ma gandeam ca n-ai mai dat nici un semn de viata cam de mult pe la noi! Ce fac fetele?
Georgiana, cum se mai simte prichindel? Te inteleg ca nu a fost usor singura cu copilul bolnav... stiu cum e...

Dupa cum vedeti, azi am impartit multi pupici, se vede ca sunt suparata!

Si inca ceva, stiti cumva de unde pot sa cumpar on line bile din alea colorate pt piscina, dar fara piscina ? Ca pana acum am gasit doar asa, in tandem, ori piscina avem, asa ca... Stiu ca intr-un timp erau in Carrefour, ati mai vazut de curand?

Stiu ca n-am raspuns tuturor, insa acum mi-e asa de somn incat trebuie sa merg la si promit sa nu mai neglijez pe nimeni la viitoatele postari.

Editez ca am scris maaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeee!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Parents worldwide inspired to name kids for Obama
Published: 12/11/08, 1:25 PM EDT
By ALISON MUTLER and WILLIAM J. KOLE
BUCHAREST, Romania (AP) - By his own admission, Barack Obama was "a skinny kid with a funny name," but that isn't stopping proud parents from Romania to Indonesia from naming their newborns after the U.S. president-elect.
Romania's downtrodden Gypsies - once enslaved, like African-Americans, yet still struggling to overcome deep-seated prejudice - seem particularly inspired.
"When I saw Obama on TV, my heart swelled with joy. I thought he was one of us Gypsies because of his skin color," said Maria Savu, whose infant grandson - Obama Sorin Ilie Scoica - was born in the central Romania village of Rusciori.
Little Obama is the third child of a poor family that barely gets by on 200 lei ($66) a month in welfare benefits.
He came into the world on Nov. 4, the day Americans voted in their new multiracial president-elect, and Savu, 43, told the Evenimentul Zilei newspaper she hopes his name will bring him luck.
Obama's victory also moved Sugiarto, a 36-year-old security guard in Jakarta, Indonesia, and his wife, Sularsih, to name their new son after him.
Indonesia, an overwhelmingly Muslim nation made up of more than 18,000 islands, is unabashedly Obama-crazy - in part because Obama spent four years there as a child.
"He's great, isn't it?" said Sularsih, 34, rubbing the cheek of their sleeping 1-month-old, Husein Obama. "I think it's a beautiful name for him. And who knows? Maybe one day he'll be president of Indonesia."
Underscoring Obama's po****rity across the sprawling archipelago: Many political parties have made up new banners that feature photos of the U.S. leader, and some have even co-opted his "Yes we can" and "change" themes.
Americans also have been naming children for Obama. Patrick and Sasha Hall Fisher of Hollywood, Florida, are credited as being the first: Sanjae Obama Fisher was born a few hours before news outlets declared Obama to be the new president-elect.
In the Dutch city of Leiden, officials proudly announced last week that Obama's roots can be traced to the Pilgrims who eventually settled America after fleeing England in 1609. The Pilgrims spent 11 years in Leiden on their way to the new world.
Obama is a descendant of Thomas Blossom, local alderman Jan-Jaap Haan said, citing research by the New England Historic Genealogical Society in Boston.
"Leiden is proud that our historic city is linked via this family tree to the already special background of the new president of America," Haan said.
But Obama's victory has had a special resonance in corners of the world where the poor and underprivileged see him as an example of the change they crave in their own societies.
Atta Mills, an opposition candidate campaigning on a platform of change in this month's presidential elections in Ghana, put up posters of himself standing next to a life-size photo cutout of Obama to help make his point to voters.
And in Brazil, at least eight black candidates took advantage of a quirk in electoral laws and opted to have their names appear as "Barack Obama" in October elections.
In Romania, Banel Nicolita, a member of Romania's national soccer team, is a Gypsy who comes from a family of eight who once lived in a house made of mud. His accomplishments, against all odds, have earned him the nickname "the Obama of Romanian football."
Romania officially is home to 500,000 Gypsies, or Roma, although it's widely believed that there are really at least twice as many. Many people of Roma extraction don't declare their ethnicity due to widespread prejudice, and many live in poverty.
The European Union's Fundamental Rights Agency says Gypsies also suffer routine discrimination in education, employment, health services and housing - just a few of the reasons so many identify with the struggles of American blacks.
"Obama's victory is a motivation for us," said Gruia Bumbu, chairman of the National Agency for the Roma.
Like African-Americans, Gypsies were slaves until roughly the same time in the 19th century. But the Roma never launched a broad civil rights movement, and today, Bumbu said, "we are 20 to 30 years behind."
"When you see that an African-American becomes president, it shows you that the dreams can turn into reality," he said. "It's like seeing the light at the end of the tunnel - the fight for equal opportunities can have a happy ending."
_
Kole reported from Vienna, Austria. AP writers Irwan Firdaus in Jakarta, Indonesia, and Mike Corder in The Hague, Netherlands, contributed to this story.

Copyright 2008 Associated Press. All rights reserved.
This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

dau o cafeluta sa ne mai treaca supararea
nici eu nu sunt de acord cu blocarea contului lui mamii, mi se pare o metoda abuziva, ma rog, am mai citit aici pe forum si alte jigniri, muuuult mai mari, si nu s-a luat nici o masura, e drept, poate nu erau la adresa administratorilor

in rest suntem bine, fiecare cu programul lui, Mara acasa, David cu gradinita, se pregatesc de zor pentru serbare
bradul inca nu l-am facut, saptamana viitoare o sa cumparam si il impodobim impreuna cu copiii

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata si multam de Ioanaiub
Ardhy mi se pare oribil prin ce ai trecut, un cosmar. Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine si multa sanatate strumfitei tale.
Cristina 26 saracii romi bine ca au un nou idol acum poate ii motiveaza sa isi mai piarda din obiceiurile nesanatoase.
O zi buna si spor la munca

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

Multumim de cafea. Si o zi buna tuturor.

Anya/Alina, buna revenire. M-a bucurat mult pupicul tau, floarea si salutul. Te mai asteptam.

mi_a, multumim de vizionare. Asa e, Victor e un dolofan. Si manaca foarte bine. Uite, nu-mi vine a crede ca acusi e un an de cand ma chinuiam cu diversificarea. Acum e jale daca ii e foame si nu esti prin preajma cu mancarea. Am inteles eu bine? Spuneai ca esti suparata? Uite...[floare] sa-ti treaca. si un dulce.

ioanaiub si noi ne pregatim de serbare. Maine Stefan va fi Fat Frumos. Am de pe acum emotii. I-am luat si lui Victor un palos, mai mic putin, sa aiba si el. Mai-mai ca i-as fi luat si lui si costum...

Cristina floarea-soarelui, o mentionare. Si eu merg cu baietii la cumparaturi, ca nu am ce face. Daca ar fi dupa mine as evita, dar cu cine sa-i las? La noi insa in supermarketuri nu sunt Mos Craciuni. Sunt prin mall-uri, dar pe alea le cam evit. Adica decat sa ies "la plimbare" in mall, mai bine stau acasa.

Fianna ti-am citit postarea la Sfaturi pentru parinti de bebelusi. Un 10 de la mine! Bravo. Sa ma zic ca va invidiez, pe tine si pe Luna ca va intalniti?

A! Ii raspunsesem Carlei despre metoda de adormit copil intarcat. La noi alta era problema si scriu aici si pentru cele care se pregatesc de intarcare, dar si ca sa ma sfatuiasca cele ce au trecut deja prin asta. Deci, cum rezolv trezirea de la 5? Sunt convinsa ca se trezeste de foame. Atipeste si iar se trezeste plangand. Azi...pe la 6 jumate a reusit sotul sa-l pacaleasca cu 100 ml lapte din biberon. Si doarme si acum. Eu sper sa reusim si maine, inca de la 5. Dar daca nu...ce sa fac? Renuntasem la a mai incerca cu biberonul, dar...De mancat nu vrea nimic (nu mai vrea, ca intr-un timp, in primele nopti, cand se trezea de-a binele voia)Masa noastra de seara decurge cam asa: pe la 6 mancam fie legume, fie branza de vaci cu fruct, sau cu mamaliguta, apoi pe la 8-9 un castronel cu cereale ("Somn usor", de la Nestle). i le fac cam cu 150 ml lapte. Dar la 4-5-6 invariabil se trezeste plangand. De foame.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Va place asta?
http://www.youtube.com/watch?v=R8uOaPlRv3w

eu am murit de ras....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza.
mi a,te pup si eu,e ...intr-un fel aparte sa fii singura cu un copil,dar e minunat sa-l ai.
monica,multumesc de intrebare...fii-miu face bine,muuult mai bine,mai avem niste muci pe care ii aspir,dar e bine,multumesc lui Dumnezeu.sa-ti traiasca fetele,imi pare ca cea mica a luat bine in greutate,avand in vedere ca e si pe san,sanatoasa sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monica, pup toate fetele. Cu intarcatul n-am incotro, ca dispare laptele si o sa se intarce singura, eu ma bucur ca este treptat si fara traume pentru ea.
Mi_a, o sa pun poze, astept si partea a doua a coletului. Multumesc de intrebare, credeam ca mi-e putin mai bine, ca nu vomasem 2 zile jumate, dar aseara si azi-noapte am stat numai cu toaleta in brate. Problema e ca m-a vazut Saby si, desi parea ca nu o afecteaza si stie ca sunt bine, doar fac un bebe, azi-noapte s-a trezit urland si a venit la noi in pat, unde a dormit doar tinuta in brate, ceea ce n-a facut niciodata. Deci pe undeva s-a speriat cand m-a adunat taica-su' de pe podeaua baii, dar nu avea cum sa nu vada, stam intr-un apartament mic. Imi vine sa urlu cand ma gandesc ca, din cauza mea, s-a speriat in somn .
Musso, si eu sunt la fel cu dreptatea, ce zodie esti? Probabil ca esti mai tanara decat mine, eu am invatat sa nu ma lupt cu morile de vant si sa-mi canalizez energia in alte directii.
Luna, sanatate multa, cel mai probabil vor ei sa fie siguri, cred ca daca erau alte probleme era imposibil sa nu simti vreo modificare in atata timp.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ati inceput curatenia de Craciun?
Eu nu am curaj deloc ...

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Carla, ma ingrozesc cand citesc cat de rau te simti. Nu poti lua nimic care sa te ajute?
Un pupic pentru puterea si rezistenta ta.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput