Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
xerxe chiar nu stiu ce sa iti spun ca nu am habar de asa ceva. De candidoza pot sa iti spun ca si eu ma lupt cu ea inca dinainte de sarcina, si nu am reusit sa o elimin cu nimic. Tratamente am incercat destule dar nu e nimic care sa dea rezultate pe termen lung. Nu apare chiar lunar, dar tot apare.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si de la noi, beau si eu din cafeaua Oanei !

Am citit totul la zi dar nu mai stiu ce sa scriu . Aaaa, cu algocalminul si novocalminul, nu stiu nici eu care e problema, asa mi-a spus doctorul sa nu le folosesc, banuiesc ca uneori scade prea tare temperatura si poate duce la hipotermie. Daca se administreaza in spital e alta treaba, stiu ei ce fac si cum sa combata sau sa trateze.

Imi pare rau de Mioara ca a fost banata, am vazut ca nu e nici o cale de intoarcere. Eu voi continua sa discut cu ea pe mess!

Am revenit si noi din peregrinari, copiii au ramas acasa cu mama, mama pe care o iubesc dar care mi-a alintat copii de nu stiu daca sunt ai mei sau daca au fost inlocuitii cu altii necunoscuti! Cu Dodo avem si o problema de comportament, nu mai vrea sa doarma decat in brate cum il asez in pat parca are arici asa ca nu am decat sa fiu insistenta. I-a mai iesit o masea sus in stanga si il incearca si in dreapta si cred ca asta e motivul pentru care vrea in brate, isi alina durerea la sanul mamei. In rest e frumos, slabut (vreo 9.7 kile) si lungan, 86 de cm la ultima masuratoare. S-a dus si izul de copil grasut, are niste bete de picioare, drepte dar osoase. Cu mancarea sta binisor iar cu nebuniile si mai bine. A sarit intr-o noapte din pat, de nervi ca nu l-a luat mama la bucatarie cand ii facea laptele si cred ca s-a speriat, asa ca a vomitat, l-a gasit mama pe jos intr-o balta de voma. Si nu l-am mai tuns de ceva vreme (sfarsitul lui august) asa ca are o coama de leu .

Cu Vlad se intelege si nu prea dar am vazut ca a inceput sa ia atitudine si anume, il pocneste de fiecare data cand nu ii convine ceva. Trece pe langa el si pac ii arde una de nu stie Vlad ce l-a nimerit. Cred ca daca pe Vlad abia il urnim din casa, la Dodo o sa avem reclamatii ca sta doar cu mingea pe strada si bate copiii.

Altceva nu stiu ce sa mai spun, eu sunt aglomerata la servici din ce in ce mai mult si nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta in ianuarie. Vineri am serbare la gradi cu Vlad, sambata ii duc pe amandoi la Braila si de sarbatori vom merge si noi acolo iar revelionul il facem in Bucuresti.

Cam atat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Neatza
xerxe,te pup,sa fie bine..si eu ma lupt cu candidoza,a fost un moment cand am scapat cateva luni,introduceam ceai cu seringa in fiecare seara,timp de o saptamana,a fost singura metoda care a mers,dar acum nu mai pot face caci pana adorm ma scol de cateva ori din pat ca fii-miu patruleaza prin sifonier.

eu sunt tare suparata,fii-miu nu mai vrea sa bea lapte,dar delooooc..si-a taiat tetina cu dintii si pana am gasit-o am folosit alta si nu a mai vrut..i-am pus laptele in cana cu mustiuc,in tot ce am gasit...sunt nedumerita,oare nu mai vrea laptele???nu stiu ce o sa fac,acum am zis sa-l las cateva zile fara sa-i dau...dar cum inlocuiesc eu 500 ml,cu ce???hai, cu calciu ii dau branza,iaurt,dar celelalte pe care le lua din laptele praf...daca se intampla asta la 2 ani era ok,dar asa?!...aveti vreo o idee,v-ati confruntat,daca aveti sfaturi va rog sa le spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Mi_a, vreau si eu sa navighez pe paginile tale virtuale. Se poate?

Mamica de printese

si eu!!, bineinteles daca se poate....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cafera, te plangeai ca nu ai cu cine povesti ... nu suntem la curatenie, eu fac pe bucati, sambata am facut sufrageria, toate geamurile, bucataria am facut-o de cateva ori pana acum si pana la Craciun mai fac ... oricum totul tine pana dorm copiii , cand se trezesc in 5 minute e plina casa de jucarii
am fost afara, ne-am plimbat, Mara merge tot mai mult pe jos, am comandat si cozonaci, soacra-mea ne face niste prajituri
am primit si de la quelle un "cadou", mi-am comandat un set de oale pentru fierbere rapida, ca oala mea iubita m-a lasat tocmai acum si credeam ca o sa le primesc doar in ianuarie ... dar a venit mosul mai repede ... abia astept acum sa fac sarmale

pagini virtuale ... am si eu una , dar nu pot spune, ca fac reclama

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare!
ghinetz, daca nu face scandal mare, lasa-l in pace. nu vad ce ai putea sa-i faci. eu inclin sa cred ca e de la dinti. ti-am zis ca si andrei se trezeste plangand. aseara de ex, l-am adormit, si la un moment dat l-am auzit plangand, si pana sa ajung eu la el, a facut"buf"!iti dai seama de ce urlete am avut parteau si ei momentele lor. o sa-i treaca ....

xerxe, cunostinte medicale n-am, da cu presupusu pot sa-mi dau. e normal sa te cheme la spital, probabil va fi nevoie de o mica incizie, ca sa scoata firul si odata cu el si ce s-a format in jurul lui. nu cred sa fie complicat, doar cusatura nu s-a facut in profunzime. oricum iti doresc sa treci cu bine peste, si in nici un caz sa amani .............

jadi, bine te-ai reintors printre noi. vad ca ai un Dodolin bataush. sanatos sa fie!!!!!!!nici andrei nu e gras, are neste picioare lungi si cioturoase......voi cum mai stati cu vorbitu, ca noi tot l-a "mama" ne-am impotmolit. spor la treaba la servici!!!!!!!!

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Musso, se poate intampla sa nu-i mai placa laptele dulce, dar calciul si-l poate lua si din iaurt, kefir sau lapte batut. Ai incercat sa-i schimbi laptele? Poate s-a plictisit. Daca ai impresia la un moment dat ca ii trebuie mai mult calciu, fa-i un suc cu niste patrunjel bine maruntit si suc de rosii sau ce-i place lui, patrunjelul are foarte mult calciu si se asimileaza rapid.

Saby vad ca bea foarte bine lapte de capra, desi inca o alaptez, dar vad ca scade laptele si fetei ii place capra. Azi-noapte iar am gasit-o dormind pe jos, nu stiu in ce fel de pat sa o mai culc.

Mi_a, ma intrebai cand o sa stiu sexul de la bebe2. Doctorita mi-a spus ca la inceputul anului viitor, eu inca am indoieli ca asa va fi, dar o sa vedem noi.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna si de la noi.
Eu am intrat sa va salut si sa va intreb cum va distrati copii pe vremea asta.Noi am fost duminica la circ(sau tzirc cum zice David),i-a placut foarte mult,dar in afara de circ sincer nu stiu unde as putea sa-l mai duc.Am fost in mall la un loc de joaca dar erau copii mari care se aruncau cu viteza prin bilele alea si mi-a fost frica sa-l las.Ma mai gandeam la Tandarica ,dar sa vedem daca are rabdare sa stea.
Si inca o intrebare,voi va jucati tot timpul cu ei sau ii mai lasati si singurei sa se joace.Noi lucram si pina la 5 sta cu bunica,apoi il luam acasa si noi stam non stop cu el pina pe la 10 cand se culca.Si lui si noua ne place sa stam cu el dar ma gandesc oare nu gresesc sa stau asa non stop cu el.Poate are nevoie de momentele lui si eu nu-mi dau seama.
In rest ne luptam cu o raceala si tuse,deja sintem la al doilea tratament sper ca asta sa-si faca efectul,ca nu poate dormi noaptea,ii ies toti 4 caninii de odata si e mare chin noaptea cu el.Are 11.5 kg si 85 cm si vorbeste toata ziua.A inceput sa lege cate 2 cuvinte si ma uimeste cate retine.
Cam atit despre noi,si mai povestiti si voi ce mancarici faceti de craciun ,ce cadouri luati sa ne mai inspiram si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub
rtuale ... am si eu una , dar nu pot spune, ca fac reclama

Pai atunci da-ne PM, eu una vreau....

Si copilu meu se trezeste noaptea, nu de foame, dar s-a invatat sa il iau cu mine in pat..... cine face ca mine, ca mine o sa pateasca... daca intelegeti ce vreau sa spun....

De craciun... am luat curcan...si inca nu stiu ce voi face din el...
Cadouri....hm astept si eu.... dar i-am luat copilului jucarii, haine pentru tatic...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

De Craciun cred ca facem un somon la cuptor in folie de aluminiu si umplut cu legume si ciuperci. De curcan ne-am cam saturat, porc nu mancam, doar mie mi s-a facut brusc pofta de sorici .
Cadouri am luat pentru noi si copii, pentru restul lumii vor fi mai mult simbolice, ca am tot luat pana acum si anul asta astept sa primesc si eu, ca suntem 2 .

Saby a fost haioasa aseara, cand taica-su' cauta un fund mic de bucatarie sa taie ceva si m-a intrebat "unde e fundul ala mic?", Saby si-a pus mainile pe fundulet si a zis "Asta!" .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput