Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oiii...ce scump e laurentiu!!!...cred ca trebuie sa-mi schimb ochelarii,pana acum eu n-am vazut linkul...violeta,te pup..invat pentru examenul de definitivat in barou,acum sunt av.stagiar si sunt obligata ca dupa 2 ani sa dau ex.

am reusit ceva,dar nu mult ca s-a trezit fii-miu,m-am dus sa-l culc si am inchis usa dupa mine,am ramas sechestrata in dormitor ca scartaie usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Musso, multumim! Da, acum ca zici imi amintesc ca ai scris despre asta, dar nu reusesc sa mai retin nimik lately. Spor la invatat si multa bafta!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Fara cafea. Dau in schim............ Nu stiu ce am, dar parca am devenit dependenta. Eu, care nu puneam gura pe asa ceva.

Mergi la inceput

Mi_a, vreau si eu sa navighez pe paginile tale virtuale. Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

Eu dau totusi o pentru doritoare. Nu o combinati cu .

Sunt cam tehuie. Victor are in continuare 1-2 treziri pe noapte. Plange. Nu mult, 1 minut doua. Si, cum va ziceam, nici macar nu ma ocup eu de el, ci sotul. Dar as Vrea totusi sa se dezobisnuiasca de aceste treziri.
Si nu stiu cum sa fac???
Ma gandesc ca il deranjeaza ceva, desi nu ma lasa sa ma uit sa vad daca ies maselutele (am inteles, mai sunt 4 de iesit si scapam!!!!).
Ma gandesc ca ii e foame, desi nu vrea sub nici o forma sa se atinga de nimic, nici de apa, nici de lapte...
Ma (mai) gandesc ca ar trebui sa-l ignor, sa-l las putin sa planga si o sa se dezobisnuiasca singur, ca asa, poate stie ca e momentul cu luat in brate, guru-guru...

Ce sa fac???

OF! Cam mult gandesc, dat fiind ca nu e inca 9 ceasul. Ma duc sa-mi beau cafeaua. A! Uitasem sa ma laud ca e a doua noapte in care doarme la el in patut. (va ziceam ca de cand cu intarcatul doarme in carut). De adormit adoarme inca in brate sau putin plimbat in carut, apoi il mutam la el in patut. Ieri noapte s-a trezit, s-a uitat mirat unde e, s-a plimbat putin pe acolo si a adormit la loc. Azi noapte insa nu a mai mers figura, s-a trezit plangand pe la 1, apoi pe la 6. Tot plangand.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Mi_a, vreau si eu sa navighez pe paginile tale virtuale. Se poate?

Mamica de printese

Daca se poate...vreau si eu.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Ce aveti fetele? Faceti curatenie?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata.

Oana, Razvan al meu are 3-4 treziri pe noapte de cand l-am intarcat, fata de 8-9 treziri cat avea pana atunci. Deci e super pentru mine. In plus nu plange decat foarte rar. Se trezeste doar ca sa manance si nu am dubii pentru asta, pentru ca se trezeste si isi incordeaza degetele si le musca si zice: "papa-papa" si mananca 120-150 ml lapte sau daca nu mai e lapte in biberon, bea cam 100 ml apa din celalalt biberon. Adoarme rapid la loc si eu la fel, deci sunt multumita deocamdata, la cat am suferit inainte. Mai are si treziri cu plansete, ca si cum ar avea cosmar si il pup si ii vorbesc si se linisteste si adoamre. Dar noi dormim impreuna si nu intentionez sa schimb asta inca.Mai am un pat in camera si pasul urmator va fi sa il invat sa doarma singur in acel pat, ca eu sa dorm cu sotul in pat, dar mai asteptam.

Am fost ieri la ginecolog pentru ca am avut iarasi o criza de candidoza vaginala care ma chinuie cam in fiecare luna de cand am nascut. In plus, dupa fiecare contact aveam dureri in zona perineala, simteam ca si cum s-ar fi produs mici rupturi de fiecare data. Se vindecau in 2-3 zile si le simteam iarasi la urmatorul contact. Am tot zis ca mi se intampla pentru ca facem destul de rar sex, cam o data pe saptamana sau ca nu ma lubrifiez suficient.
Dar de data asta nu am mai rezistat si mi-am facut programare. M-a consultat si mi-a zis ce un fir de la epiziotomie nu s-a absorbit si a format un granulom care sensibilizeaza zona si ca trebuie sa ma duc dupa sarbatori la spital, cand va fi el de garda sa imi faca o mica „interventie” sa mi-l scoata, cu anestezic si de aceea nu o poate face la cabinetul lui. Granulomul mi l-a depistat la controlul de doua luni dupa nastere si mi-a dat niste ovule si mi-a zis ca se va absorbi, dar vad ca nu a fost asa.
Abia acasa m-am dezmeticit, mai ales vorbind cu sotul despre ce mi-a zis doctorul. Si m-am cam speriat. Nu mi-am dat seama la cabinet, dar as fi vrut sa il intreb ce fel de interventie va fi, cu taierea acelui granulom pentru a extrage firul? Cu o noua cusatura apoi? Daca noile fire nu se absorbi? De ce e nevoie de anestezie astfel incat el se teme sa o faca la cabinet si prefera la spital? Nu m-a asistat la nastere doctorul, ca in ziua aia pleca in concediu si m-a dat pe mana unei rezidente foarte bune, dar dupa epiziotomie m-a cusut o alta rezidenta, ca prima a intrat intr-o operatie de cezariana.
A fost o eroare umana sau doar o reactie neprevazuta o organismului meu?
Eu nu am stat in spital decat la 8 ani cand am avut meningita si anul trecut cand am nascut, asa ca imi e cam frica de spitale.
Le intreb pe fetele care au ceva cunostiinte medicale, ce stiu despre astfel de granuloame si despre „interventia” de care vorbea doctorul.
Multumesc

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

xerxe, eu nu stiu sa-ti dau lamuriri, dar imi pare extrem de rau pentru ca ti se intampla. Nu pot decat sa-ti tin pumnii. Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste interventie!

Mergi la inceput