Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaana Iaca Cafera,ca am sters "poze noi".acu sper ca nu te mai deranjeaza ,ca nu mai sunt deloc.Oricum mai pusesem cateva noi acu vreo doua saptamani. Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron. |
Pe cele de afara si cu ciocolata le-am admirat, dar ma gandeam ca mai vad niste baieti frumosi in poze recente. Si daaaaaaa, ma deranjeaza ca nu mai sunt deloc, ca mai admiram si eu cand si cand.
Astept poze cu prajitura.
cafera spune:
Oana, poate doar mi se pare, dar referitor la poze , daca te-am deranjat, imi cer mii de scuze. Nu asta era intentia mea si nu vreau sa fiu inteleasa gresit.
brazuca25 spune:
Helou!
Am vazut pozici cu Ilinca motorizata, super baietel Denis, si carliontatii Oanei. Superbi!
Voi cum iesiti cu copilasii afara pe vremea asta, ca eu una ma tem de frig si o tin cam sechestrata in casa. Afara daca iesim in carut nu sta sa ajung pana in parc, asa ca dam cateva ture de bloc asa pe jos si ne intoarcem acasa. Desi nu e asa grea, nu ma lasa spatele sa o duc in brate pana in parc, si pe jos...nu prea vrea sa mearga de mana mea. Plus ca aduna toate mizeriile de pe trotuar...si slava Domnului ca are ce aduna. Offf urasc frigul rau de tot!!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
musso17 spune:
brazuca,asa si la noi,nu merge de mana,se apleaca la toate chistoacele,sterge toate masinile,iar daca e vreo balta lipaie intr'una pana-si uda pantalonii.eu recunosc,ies in fiecare zi,cand era sotu acasa si de doua ori..nu mi-e teama de frig cat de agolemratie,am auzit o dr.neonatoloaga spunand ca frigul nu determina raceli si altele,eventual favorizeaza declansare..dar nu-l scot pe vant puternic sau ploaie.
oaana,mmmm...pai pune retete...eu sunt mare amatoare,ultima data am facut o praji cu ness,dar avea prea mult,si blatul,si insiropat si crema...ea era buna pentru cine prefera asa multa cafea,data viitoare am zis ca injumatatesc.
ma duc la invatat,am deja 4 zile de cand invat zi de zi..sa ma tina Dumnezeu
mychydutza spune:
brazuk-friguroasa, eu il scot pe andrei, chiar daca e mai frig. evit ploaia si vantu. cam o ora , o ora jumate in fiecare zi, nu mai mult...........
musso, bafta la invatat!
asa as vrea sa ninga un pic. acu e senin lacrima si cred ca o pune de-un ger la noapte!
durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti
mychydutza spune:
Mergeam pe strada cand am fost acostata de o femeie foarte murdara, fara adapost, care arata foarte neingrijit, si care mi-a cerut cativa lei pentru cina .
Am scos portofelul, am luat 10 lei si am intrebat-o:"Daca-ti dau banii astia iti cumperi vin in loc de mancare?"
"Nu, a trebuit sa ma las de baut cu multi ani in urma", a raspuns femeia.
"Ii vei folosi sa te duci la cumparaturi in loc sa-ti cumperi cina?", am intrebat-o.
"Nu, nu pierd timpul la cumparaturi", a spus femeia fara casa. "Trebuie sa-mi petrec tot timpul incercand sa ma mentin in viata."
"Vei cheltui acesti bani la un salon de frumusete in loc sa iei mancare?", am intrebat-o.
"Esti NEBUNA!", a replicat femeia. "Nu mi-am mai coafat parul de 20 de ani!"
"Ei bine, nu iti voi da banii, in schimb te voi lua acasa sa iei cina cu mine si cu sotul meu in seara aceasta.", i-am spus.
Cersetoarea era socata. "Sotul tau nu va fi furios daca faci acest lucru, stiu ca sunt murdara si probabil miros dezgustator".
I-am spus, "E in regula. Este foarte important ca el sa vadacum arata o femeie dupa ce a renuntat la cumparaturi, programari la coafor, si vin."
durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti
cafera spune:
Hi, hi! Super! Parca si Dana ni-l spuseseacu ceva timp. Oricum, ma bine dispune de cate ori il citesc.
Multumesc de peisaje!
CarlaV spune:
Cafera, multumim mult pentru urari. Ti-am admirat fetele, sunt superbe amandoua.
Voiam sa mai spun multe dar mi-am pierdut ideile pe drum.
Am primit azi si partea a 2-a a coletului, vreo 3 ore cat a dormit fata m-am extaziat cu taica-su' la fiecare botosel, sosetuta, body si pijamaluta pentru copii. O sa le pun sub brad si atunci le fac si poze.
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Musso, spor la invatat. Chiar, la ce inveti/? Scuze daca ai zis si n-am retinut...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
violetan spune:
Ma tot tin sa-ti zic, alina.a ,succes cu repartitia
Anya, pupa petitzele din partea mea, ce frumos spui de ele cum se iubesc!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt