Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)
Raspunsuri - Pagina 12
musso17 spune:
am vazut poze de sunflower,nu stiu ce are picasa asta...sa-ti traiasca minunatia de baietel..pare un cumintel...seamana cu tati?..iar mami e tare calda!
cafera,cum se simte ilinca?sunteti bine?
ma duc sa invat,zi buna
ghinetz spune:
musso, deci eu inteleg, e un bunic care nu e bunic, dar de unde doua soacre?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
ghinetz, se mai "practica" sarbatoarea. de obicei intre craciun si anu nou.felicitari pt sotzul ajutator. doamne ajuta sa-i tina naravu!!!!!!
despre trezitu noaptea.....nu-i ies cumva niscaiva dinti?????????ca la noi asa e.
AVEM BRAD!!!!!!!ADUS DIN PADURE!!!!!!!!!!cred ca ma bucur eu mai mult decat andrei.
durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ghinetz, se mai "practica" sarbatoarea. de obicei intre craciun si anu nou.felicitari pt sotzul ajutator. doamne ajuta sa-i tina naravu!!!!!! despre trezitu noaptea.....nu-i ies cumva niscaiva dinti?????????ca la noi asa e. AVEM BRAD!!!!!!!ADUS DIN PADURE!!!!!!!!!!cred ca ma bucur eu mai mult decat andrei. durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti |
Pai chiar voiam sa va intreb, legat de dinti, ca eu...nu stiu. Avem asa: sus - 4 dinti, 2 canini, 2 maselute
jos - la fel, 4 dinti, 2 canini, 2 maselute
Mai e ceva de iesit? Sincer, simptomele astea sunt, adica maraieli, o tzara de febra, scaune mai dese, trezit din somn plangand. Cam ca la fiecare dintisor.
Uitasem sa te intreb, Mychy: tu ce facci noaptea cand se trezeste? Cum il linistesti? Si ce sperante sa nu se mai trezeasca ai? oare sa incerc sa-l las sa planga? Oare gresesc ca-l iau in brate de fiecare data? (nu eu, sotul il ia, dar ma gandesc ca nu e tocmai bine; saracul, abia ce s-a mobilizat sa se ocupe mai indeaproape de copil si ar tr sa -i zic ca nu procedeaza bine...)
musso17 spune:
ghinetz,una l-a nascut,iar cealalta l-a crescut...iar sotul le spune la amandoua "mama"...cea care l-a nascut are 49 de ani si au considerat ca nu se descurca la cei 18 ani pe care ii avea atunci,ca trebuie sa-si refaca viata,iar un copil ar fi ingreunat situatia,asa ca bunicii au hotarat sa-l infieze pe sot si uite asa am doua soacre....dar soacre nenica,
mychydutza spune:
pai nu poate sa ramana cu doar 4 maselutze. cred ca mai sunt!!!!!!!!!!!
mychydutza spune:
musso, ce imbarligatura!!!!!!!!!!
si eu ma pot "lauda" cu doo soacre: soacra-soacra si sora soacrei care tot ashea l-a crescut pe sotz!!!!!!!!!
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza pai nu poate sa ramana cu doar 4 maselutze. cred ca mai sunt!!!!!!!!!!! durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti |
Da, si eu ma gandesc ca or mai fi....
(ai vazut ca te-am mai intrebat ceva, am editat mesajul)
violetan spune:
Mychy, brazuka, carla, oana, si multumesc mult!!!
M-am mai linistit...
Musso, succes si rabdare! Enervant, ce sa zic??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
oaana spune:
Georgiana,era sa te intreb eu ce te-a intrebat Oana,ca tot ma gandeam,ma o fi socrul bigam?de fata cu toata lumea?
Mihaela vrem si noi sa vedem brad proaspat.
Carla,ca sa nu ai tu probleme,nu poti da pe ignore?
Oana,eu cred ca e de la dintisori,si aaron mai plange.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"