Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
Amalia spune:
Ginye distractie placuta la botez!
Sa creasca mare Stefanut si sa fie sanatos si voios si sa-si bucure parintii care-l iubesc atat de mult!

Babyzapi ai adus numai vesti bune de la control!
Sa fie sanatos bebicu si sa creasca mare si frumos!
Mav tare scumpi sunteti in poze!
Tu esti o mamica foarte frumoasa, radioasa, nu vad cum de tu te gasesti a fi neingrijita..
Pozele cu cei doi fratiori sunt delicioase!
Sa-ti traiasca!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Ginye super program! Seamana cu al nostru. ..doar ca variaza...2:30 si 5 sau 3 si 6...si sper din suflet sa nu fie doar niste intamplari fericite!Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Sa fim optimiste! Sa macar sa profitam de noptile astea daca cumva piticii au de gand sa ne joace feste.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Ginye distractie placuta la botez! ![]() Sa creasca mare Stefanut si sa fie sanatos si voios si sa-si bucure parintii care-l iubesc atat de mult! ![]() ![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Multumim frumos!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
isaelena spune:
fretelor eu sunt rupta...de ce? o sa radeti, am facut un dus! m-am imbracat si m-am dat cuc rema pe burtica si am obosit de parca am dat la sapa....abia am ieit din cada...
Amalia spune:
Azi, pana la ora asta am avut si noi o zi mai linistita, adica fara crize de colici la fiecare o ora si jumatate care sa tina juma' de ora..
si urlete si tipete de zici ca ne injunghie cineva..
Chit ca a fost frig afara, am iesit o ora la plimbare. Am fi stat noi mai mult, dar normal ca a facut kk si a inceput agitatia...si acasa cu noi..spre dezamagirea lui David care vroia sa mai stea sa se plimbe cu bicicleta..
Ne-a vizitat asistenta si icterul a trecut
, slava domnului, ca deja intram pe tratament. Maine trebuie s-o sun totusi si sa-i spun ca au trecut cele 5 zile de cand are secretia la un ochisor si inca n-a trecut doar cu ser fiziologic..
Vorbeati de senzor de pat..sau de mancare..
...cunoastem si noi foarte bine asta. Nu exista sa ma asez vreodata la masa, sa nu inceapa sa chitaie..![]()
In rest, suntem tare zambareti!
Cel mai mult zambeste la David, se bucura dand din manute si picioruse si gangureste, spre fericirea lui!
O sa incerc zilele astea sa mai pun niste poze recente!![]()
Ami, mamica lui
si
Amalia spune:
Malinas bravo, s-a dezvoltat foarte bine bebe!
Sa creasca mare si sa fie sanatos, sa-si bucure parintii!
| citat din mesajul lui malinas Amalia, merci, o sa le incerc si eu pe cele de la Chicco. Am fost abia azi la control, ca azi era aglomerat. Ne-a masurat si ne-a cantarit si doctorita a fost azi f incatata de bebe. Are 55 de cm (+5) si 3940 gr si a zis ca e foarte bine dezvoltat si foarte alert si atent pt un bebe de o luna. Si normal ca sunt in al 9-lea cer, stii cum este: fiecare cioara cu puiul ei. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David (10 noiembrie 2008) http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Mar_ysa nu-ti fa probleme, bebelina a luat cat trebuie!
Pup scumpa mica si dulce!
BraveGirl ti-au raspuns deja fetele..e musai sa ajungi sa faci un control si o analiza de secretie!
Ami, mamica lui
si
leeloo5979 spune:
Uraaaaaa...am implinit 5 kg!!!

Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
madutza_bra spune:
Hello fetele,
Am reusit si eu sa mai intru sa scriu cate ceva.... sunt mai tot timpul ocupata cu ultimele retusuri la casa (deocamdata stau tot la mama
).
Ultima data am fost la dr. luni si bebe avea 3000 gr si ...in continuare circulara de cordon- se pare ca asa o sa nasc.
Problema mea e urmatoarea: maine ma duc la dr meu sa vada si el ecografia, dar .... de cateva ore ma tot inteapa colul
. Ar trebui sa fcc ceva anume sau sa nu bag in seama durerea? Azinoapte m-am trezit cu o durere ca la ciclu care radia si in spate pe care am tretat-o cu un no-spa. Imi era asa de somn ca am adormit
asa in durere. Contractii nu am avut deloc. E posibil sa se inmoaie colul fara sa am contractii?
Va pup!
Mada
38+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
AMR 1-2 SAPTAMANI