Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
cata_myky spune:
caterinas-rabdare,rabdare,rabdare.acu iti vine si tie rindul si ai sa vrei sa mai ai burtica
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
Amalia spune:
Felicitari Cata_myky! Sa fie intr-un ceas bun cererea in casatorie, sa fiti fericiti impreuna si sa aveti intelegere!

| Citat: |
| citat din mesajul lui cata_myky Man-Dat Huynh: do you whant to marry me? Man-Dat Huynh: Mihaela Catalin: this is a new way to ask ? Mihaela Catalin: hmm Mihaela Catalin: let me think Mihaela Catalin: do you love me? Man-Dat Huynh: we are living in the 20 century Mihaela Catalin: ok Man-Dat Huynh: Mihaela Catalin: true Mihaela Catalin: so you love me? Man-Dat Huynh: Mihaela Catalin: you will love me in the next 20 yeasr when i will look not so wel? Man-Dat Huynh: what does it means? Man-Dat Huynh: you whanīt to look in 20 years somehow els? Mihaela Catalin: a little bitt old Mihaela Catalin: and fatt Man-Dat Huynh: nono, i donīt think so Mihaela Catalin: ? Man-Dat Huynh: you will be allways looking good for me Mihaela Catalin: i will tray Mihaela Catalin: so Mihaela Catalin: ok i will maried with you tocmai m-a cerut iubi de soata,nu apucasem sa ne castorim si iata ca si-a luat iima in dinti. ![]() MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN http://community.webshots.com/user/catamyky |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Ginye super program!
Seamana cu al nostru.
..doar ca variaza...2:30 si 5 sau 3 si 6...si sper din suflet sa nu fie doar niste intamplari fericite!![]()
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, in sfarsit pot vb de programul de noapte al bebeului meu: ne trezim la 3 si la 6 dimineata! ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Elilov ai un super stil de a povesti!
..si asa de mult seamana cu ce facem si noi ziua...ovorba ta..daca nu se jelesc bebicii astia la orice basinica de numai!
| citat din mesajul lui elilov3 noi nu am dormit toata noaptea ne-am facut programul de plang de o juma de ora de o zice vecina ca cine stie ca ii fac la saracul copil de plange asa....si apoi a stat treaz toata noaptea cu ochii pe pereti, se alinta , mai tragea din zozeta, dadea din maini si din picioare se foia, mai maraia la besinici (mai nene de nu le jelesc copii astia pe besinici de zici ca nush ce au)..intr-un final pe la 5 il lua somnul trasa un kk cat 10 de murarii toate cele...iar trasa un plans cat il schimbai si acum normal doarme, doar e omul obosit sa isi faca provizii pt la noapte ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
HAIDE Ank!!!!! Sa ai o nastere cat mai usoara!!!

| citat din mesajul lui ancadragoman Anca a plecat spre spital pentru ca avea contractii la 15 minute si cum la ea drumul este alunecos deja nu mai e valabila faza cu 7-8 minute anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Felicitari Flori!
Recuperare rapida si mult laptic! Sa fiti sanatosi!
Eli multumim pentru veste!
| citat din mesajul lui elilov3 fetele a nascut flori76 uite aici dovada FLORY FELICITARI SA ITI TRAIASCA BAIATUL SA VA BUCURATI DE EL SI RECUPERARE RAPIDA MAMI!!! ![]() ![]() ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130154&whichpage=15 eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Ami, mamica lui
Mirela_1 spune:
Felicitari noilor mamici si bine ati venit pe lume bebelusi.
Raportez: mai am o saptamana pana la nastere (daca o vrea bebe sa mai stea). Am programata cezariana joia viitoare. Exista ceva semne inainte de nastere sau te ia prin surprindere?
Alaltaieri am fost la dr, bebe era OK, dar cam micuta dupa masuratori (cf lungimii femurului e cu 2 sapt in urma), dr n-a parut ingrijorat dar eu da.
Spuneti-mi cum tb sa ma pregatesc de cezariana? Tb facuta clisma de acasa? Povestea cineva ca nu tb sa te dai cu oja. De ce?
Voi cum faceti cu pediatrul, mergeti pe la clinici sau chemati pediatrul acasa contra cost?
Mirela
38+
Diana Elena
malinas spune:
Anes, la multi ani pt bebe Remus!
vrabiuta, ai 2 fete superbe. Sa-ti traiasca!
ginye, si bebe David se trezeste la fel, la 2-3 si la 5-6.
alexutza, astept sa merg la control sa vad exact cum e epiziotomia. Acum arata binisor, dar este tare si destul de dureroasa la atingere. Dar...asa o fi bine...cine stie. Tu ce faci? Esti bine?
Olivia, eli, saru-mana de urari. Pupici.
Hera tu cand mergi la control la tutu? Eu am sunat ieri sa ma programez pt perioada 22-24 dec si mi-a zis Ramona ca nu e nimic liber pana pe 7 ianuarie. Tu ce faci, cand mergi la contral?
cata_myky, felicitari pt nunta ce se profileaza la orizont.Casa de piatra si fericire maxima.
Amalia, merci, o sa le incerc si eu pe cele de la Chicco. Am fost abia azi la control, ca azi era aglomerat. Ne-a masurat si ne-a cantarit si doctorita a fost azi f incatata de bebe. Are 55 de cm (+5) si 3940 gr si a zis ca e foarte bine dezvoltat si foarte alert si atent pt un bebe de o luna. Si normal ca sunt in al 9-lea cer, stii cum este: fiecare cioara cu puiul ei.
isaelena, eu il spal pe bebe cu sapun pt piele sensibila de la Bioderman (eu sunt mare consumatoare de produse de la aceasta firma). Am si toata gama de articole pt bebei de la Sanosan, dar pana acum am folosit doar uleiul pt masaj.
criss, da eu sunt cu netul.O sa-mi pun un stick pe usa sa nu mai uit sa-l platesc.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Amalia spune:
Fericit-o! Te invidiez!
Mie mi-a ajuns parul pana la mijloc de cand n-am mai ajuns la coafor...unde mai pui ca nici varfurile nu le am tunse macar..
Zic merci ca nu-mi pica deloc si am firul sanatos...bine ca ma ajuta natura, ca eu...
| citat din mesajul lui dandusa maine ma duc sa ma tundddddddd,tanammm,tananammmm ![]() Scorpionasii mei stralucitori ![]() Crinuta si Raducu (1.nov2006)(31.oct2008) |
Ami, mamica lui

Eduard Stefan (12.10.2008)
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)