Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 23
cherieactiv spune:
sisimop...io nu is priceputa in ale mulsului, laptelui...insa ceva ceva am prins si io de la celalate mamici,plus exp (scurta,grr vrr brr)din spital...stiu ca la spital,in primele zile bb nu a papapt nimica...(eu eram la reanimare si nu il puteam vedea)nu a pomenit nimeni nimic de seringi cu formula...stiu doar ca le dadeau cand plangeau mai tare apa cu zahar cu seringa ,atat...abia in a 4-a zi cand am reusit sa merg la el...am inceput sa-l pun la san(nu aveam lapte),insa am cerut io un biberon ca mi se rupea sufletul...si a papat 60 in 3 min...dea tunci...nimic altceva decat tatza, lapte mai mult sau mai putin, tatza...am fost ff tentata sa-i dau completare insa...m-am abtinut...bb a tras taree si a marit productia...in cateva zile...am niste laptarii de numa...INSISTA...cu titzi..
Cherie
38+
Ale(xandru)
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sisimop Multumesc mult pentru sfaturile voastre . Mav e vorba de dna Munteanu.Din recomandarile prietenilor am inteles ca e o dna doctor competenta( oricum am salvat numerele si numele date ) .Am sunat-o si se pare ca nu am inteles eu bine prima data : a spus sa ii dau san in continuare si din doua in doua mese o completare de lapte de 30 de ml si daca il ia sa maresc la 60 de ml .Incerc sa stimulez lactatia cu ceaiuri si pompa de muls .Cu ceaiul ma descurc Merci |
nu va mai povestesc ce zile agitate am avut cu ala micu'... acum, eu l-am lasat pe bb sa doarma pe balcon, la frig... si scriu in graba...da, am auzit si eu de bine de dr munteanu... doar ca in caz de urgenta, in we, nu raspunde la tel... si atunci... poti apela cu incredere la dr fasie (vine si acasa)!
si la dr dumbrava la cabinet e f bine, dar mergi numai cu programare (e grozav ca nu stai la coada la usa!) si din pacate, nu si in we...
eu am pompa electrica nuk si manuala chicco. nu pot sa ma mulg cu ele decat in timp de suge bb la celalalt san.
da' nici n-am avut nevoie de muls pana acum, decat in cele 3 zile cat a durat furia laptelui...... .....tre' sa merg sa-i citesc poveste lui seb si sa-l alaptez pe anto...
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Felicitari, Ank si Alexuta!!!!!!! Sa va traiasca minunile!

Marysa, de mult tot vreau sa-ti zic, de la noi ai doi petitori! E tare scumpica Leyre si seamana cu tine!
Alexa, pe unde esti, ce-i cu voi?
din pacate, nu am timp sa deschid capitolul nou acum.... daca oi mai fi in stare, revin dupa poveste si alaptat. noapte buna!!!!!
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
cherieactiv spune:
dandusa...hai te rog si io ceva...poti pune poza cu uriasul pe webshots...ca nu l-am vazut inca...
nu pot intra pe flikr ala sau cum i zice nici sa turb..
mav...

..cica..am dobandit!!!!e buna aia de la nuk??si io vreau o pompa...ar fi faina aia avent dar i tare scumpa...
Cherie
38+
Ale(xandru)
mav spune:
da, e ok pompa electrica nuk. e mult mai eficienta decat cea manuala, insa e si mai.... zgomotoasa.
oricum, merita banii...
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Z_IULIA Felicitari ALEXUTA! Sa-ti traiasca bebelina si multa sanatate! Fetelor pentru ca maine ma duc la spital sa vada cum ma prezin si s-arputea sa ma interneze pentru inducere bebelina mea e ff agitata! Asta ca sa nu imi fac griji ca nu e tocmai natural! Asa ca maine cred ca va fi ziua cea mare! Va pup dulce! Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008 |
Bafta multa la dr!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
Amalia spune:
Otilia foarte draguta bebelina Elisa!
Ma bucur ca ati ajuns acasa si ai moralul ridicat! Parca te si vad dansand cu ea..

Ramo am vazut pozici cu micuta Sara
...pup dulce bebelina frumoasa!
Cat priveste alaptatul, iti spun si tie ca si lui Eli...pune bebeita sa suga, va stii ea sa traga chiar daca nu ai tu sanul format! Nu trage de sfarc, ci apuca mamelonul! Stiu ei sa suga sa nu moara de foame si daca e si flamanda, va trage mai cu putere. N-o subestima ca e mica, ca are gurita mica...pune-o la san cat mai des, va stimula si lactatia si nu te vei mai stresa aiurea cu cantitatea pe care o mananca!
Si eu am aceeasi problema de conformatie la san ca si tine si nu am probleme cu bebe...nu am avut nici cu David..
Sisimop te-au sfatuit foarte bine fetele!
Pune-l pe bebe la san de cate ori cere si va mari el productia de laptic. Nu te strasa cu greutatea, ai sa vezi la o luna cat a luat in greutate si daca merita sau nu luate alte masuri..
. Bebeii nu cresc uniform..inr-o saptamana va lua mai putin, in alta mai mult..
Cherie
si mie mi se pare cam rece 21 de grade pentru baita lui bebe. Asa in casa, este ok..nici eu nu-l tin infofolit si am in jur de 22 de grade. E foarte bine ca ai ajutor!
Profita si tu cat mai e soacra ta la voi sa te bagi la baita...cu ea langa tine. Iti va fi mult mai usor cand va pleca!
Ziceai ceva de masajul de dupa baita...pai e musai sa fie facut! O fi el mic, poate iti pare firav, dar ii face foaaarte bine masajul ala, il si relaxeaza si-l mai dezmorteste si pe el mititelul, iar uleiul cu care-l dai ii hidrateaza pielicica.
Mi-a placut la nebunie si m-a uns pe suflet ce ai spus ca-i dai lui bebe " Lapte, dragoste si liniste". Ai mare dreptate, ii dai exact ce-i trebuie unui copil!
Vorbele astea spun multe despre tine!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Z_Iulia multa bafta maine, nastere cat mai usoara si muuulta sanatate! O sa ma gandesc la tine sa mearga lucrurile repede si sa-l ti pe bebe cat mai curand in brate!

Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
julia16 spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Bertha problema e ca eu nu prea am laptic si nici sfarcul format, toate mameloanele din comert imi sunt mari , s-au mai format un pic de la pompa dar nu destul cat sa poata prinde cea mica, e si mititica si cred ca nu are putere.Referitor la nasucul infundat, m-am speriat dimineata pt. ca statea cu gurita deschisa si cum statea ea pe o parte, ridica caputul ca sa poata respira si a si stranutat un pic. Pe mine de azi noapte ma doare capul (a mai trecut pt. ca am luat Stodal) si sotului, ieri, ii curgea nasul si mi-e frica sa nu o ia raceala. Referitor la aspirarea mucisorilor, ce pompita sa folosesc ca are nasucul mic de tot. Mai jos sunt cateva poze cu pitica mea iubita. http://community.webshots.com/album/569181830LsQeOw Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 |
Ramo, ce scumpica e Sara Maria! Referitor la nasuc, Diana a scris ca batista bebelusului e f buna. Mai buna decat orice pompa de nas. O poti comanda si de pe net http://www.overland.com.ro/.

julia
38+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
julia16 spune:
Andreyutza, Monicus, Isaelena, asa deci, v-ati stabilit intalnirea minunilor sapt viitoare. Eu ce ma fac? Cred ca raman ultima. Nici nu va mai gasesc la odisee pana nasc.

julia
38+
+ Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008