Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Salut!

De vreo cateva sapt Rebeca vad ca si-a facut obicei macar o data pe sapt sa se trezeasca pe la 1-2 noaptea si sa se joace pana la 5 dimineata

Am mai avut episoade din astea si-n vara da parca nu asa dese..

In rest invatam sa socializam asa ca de doua zile raspunde la intrebarea "ce faci?" -mine(bine) Si a invatat si cuvantul paine care e tot un fel de mine..dar cu alta intonatie..

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Aseara a venit ta-su din cora si a lasat plasele pe hol ca sa iau din ele produsele sa le sterg si sa le bag in frigider.
Ca sa pot face totul repede si fara bataie de cap am lasat-o si pe rebeca sa umble prin pungi.la un moment dat vede casoletele cu carne,ii zic ca e carne si auzind cuvantul,ia din ele,mai duce si in ufra etc.La un miment dat suna la usa,noi atenti la ala nu mai bag fata in seama .Cand in sfarsit ma uit la ea caci era susceptibil de tacuta,era murdara de sange la gura..Sparsese folia de la ficatei si balota un ficatelAm sters-o,am scos ce era prin gura dar...asta este..iar ea era asa fericita ca mananca caghe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Pai noi i-am dat suzy doar la dormit, peste zi deloc, daca o gasea, o baga-n gurita pt cateva sec si o abandona, insa la dormit era dependenta. Ajunsi in Ro, a racit rau, nasul infundat si nu mai reusea sa traga si din suzy ca nu mai putea respira. Probabil a crezut ca suzy e de vina ca nu poate respira si a refuzat-o. I-am dat-o din nou la cateva zile, dar nu a mai vrut-o. Deci eu nu am nici un merit in abandonul ei.
Mie mi-a parut rau ca nu o mai vrea, ca noaptea de se trezea, bagam repede suzy si gata, iar la nani, acum insa nu mai are nimic de alint, in afara de un ursulet pe care-l accepta doar dupa ce a adormit, ca pt adormit o are pe mama ursoaica si ale ei buze :)
Iar eu ma topesc dupa fetite cu trompite si poponeata cu Pampers !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla, era un nebun care se plimba prin toata lumea sa testeze feluri de mancare,in japonia a mancat paste, era o intreagainginerie prepararea lor( manuala)si servirea. la final pastele fierte erau pe un covoras din bambus si de-acolo le lua cu betele si le baga intr-un sos si manca. foarte simplu si cica f. gustos.Nu ma intreba cum se numea, nu retin cuvinte de-astea (in afara de samurai si origami).Dar a nu=imerit intr-un local unde venisera mai multi japonezi de la job( cica asa merg ei zilnic dupa serviciu) si s-au pilit cu totii acolo

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Am fost la dr. Deci nu a avut diaree, insa daca noi nu am avut pr niciodata cu kk, nu constipata, nu moale am crezut ca-i diaree. De aseara era deja normal.

Tuseste insa are plamanii liberi asa ca nu ne-a dat nimic. Cica sa avem noaptea in camera doar 16°C, sa-i pun 2 bluze de pijama si sac gros de dormit si cica sa lasam si fereastra deschisa putin. Pai eu la 16°C fac turturi, dar mi-a zis ca 20°C sunt prea multe pt somn si ca de acolo poate veni tusea.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

papanash ai primit sms-ul de la mine, acum cca 1,5h?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Ma intrebam (in sinea mea) de ce nu-l cumperi de acolo atunci cand iti va fi necesar.. ca ziceai ca o sa-l rogi pe tatal tau sa-ti aduca si o sa sfarseasca la gunoi cand vor expira...

Si ti-ai raspuns (in sinea ta)?

1- nu am vazut la farmacie si deja mi-e jena sa intreb. Deja sunt 'straina aia care cere tot felul de chestii ciudate pe care noi nu le avem'!
2- nu e mai usor sa le cumpere sora-mea si care tata tocmai de departe? Cica plimbate sunt mai bune!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, am primit, acum am deschis telefonul. nu o aruncasem, se juca ghighi cu ea. mie mi se pare extrem de frig la 16 grade, noi peste noapte avem 22-24. pai daca trage aer rece pe nas toata noaptea, eu zic ca o sa raceasca din nou.Ai de gand sa faci frig ? cu aerisitul inteleg, e normal sa aerisesti inainte de culcare.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Devylla, era un nebun care se plimba prin toata lumea sa testeze feluri de mancare,in japonia a mancat paste, era o intreagainginerie prepararea lor( manuala)si servirea. la final pastele fierte erau pe un covoras din bambus si de-acolo le lua cu betele si le baga intr-un sos si manca. foarte simplu si cica f. gustos.Nu ma intreba cum se numea, nu retin cuvinte de-astea (in afara de samurai si origami).Dar a nu=imerit intr-un local unde venisera mai multi japonezi de la job( cica asa merg ei zilnic dupa serviciu) si s-au pilit cu totii acolo

Emisiunea se numeste un bucatar in jurul lumii si arata cum se prepara diverse feluri de mancare dar nu la restaurante neaparat ci si in carciumi de cartier sau chiar la oameni acasa.Daca nimeresti sa dai noaptea si e vreo reluare iti vine uneori sa iei la bataie frigiderul pt ce pofte ai!!
Frate si prezentatorul care e si bucatar e un slabanog de zici ca n-a mancat de-o luna!

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bebeka, ai acolo o fetita curioasa si...papaciaosa. Ma asteptam sa-ti fi imprastiat ceva prin toata casa, nu sa manance ficatei cruzi!
gurmandei!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput