Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anda, tu pe unde umbli? Nu ai mai scris de o gramada de vreme!!!!!
Ela 2004 si I94lar, mamicile de gemenasi, la fel, unde sunteti?
Si o multime de alte burtici care nu au scris mai deloc dupa inregistrare...
Alinutza23, si tu la fel, in ultimul timp cam "subtire", ca sa zic asa.

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, marturisesc ca eu am o slabiciune pt galactogil, mi se parea delicios. In zilele petrecute la spital, dupa nasterea Rebecai, am avut nevoie la baie, la un moment dat. A fost atat de dureros incat am preferat sa ma hranesc doar cu galactogil, de frica sa nu ma mai duc la baie, daca m-as fi alimentat normal. A fost cumplit. Asa ca mie mi-a tinut si de foame...

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cool! Inainte de sarcina eu devoram dulciurile de orice fel, acum si anumite fructe mi se par prea dulci, merele sau strugurii fara samburi. O sa-mi revin dupa 4-5 luni .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

picky felicitari pt titita sa creasca mare si mumoasa

iubita tiana am auzit atatea povesti despre forma burticii di despre ce se ascunde acolo....si am vazut si atatea cazuri care contrazic povestile incat eu cred ca numai DD stie ce a pregatit pt tine si ce ascunzi in burtica.Eu am zis intotdeauna "copil sa fie si sanatos".Daca nu ar trebui sa cumpar inainte sa nasc anumite chestii (adica patut) nici nu as vrea sa stiu sexul bebelului, ar fi mai mare surpriza si mai emotionanta intalnirea...cred eu

anamariacs felicitari pentru bebel, e si normal ca tati sa fie in doar de acum incolo are cu cine sa se uite la meci ,nu?Felicitari si sa fie sanatos.Foarte tare povestioara,am ras cu lacrimi

dadadada bafta maine sa fie totul bine si eu tot maine ma duc la triplu test desi eu maine intru in sapt 15...am niste emotii

maria bunica nici nu trebuia sa spui ca a fost o gluma pt nici nu se putea altfel.Asa mai zice si sotul meu din cand in cand da parca il vad eu cum face cand o deveni cu adevarat tatic...daca el la o amarata de eco mai avea putin si plangea dapai la marea intalnire

bebe beca lasa nu fii trista ca o sa-ti arate pana la urma...poate e putin mai pudic/a si BB meu tot cu spatele ne-a tratat ieri

ertina eu stiu ca trebuie sa-ti faci eco in aceeasi zi in care iti recolteaza sange pt TT.Spre ex eu am facut eco ieri si m-a chemat si maine sa-mi faca eco si tot maine imi ia si sange.Acum depinde cred ca si de ma medic la medic,am vazut ca difera mult modul de supraveghere

In legatura cu vopsitul eu o sustin pe bebe beca 10 dr 15 pareri.De ex mie mi-a spus ca ,intr-adevar amoniacul din vopsea poate face rau dar daca te vopsesti intr-un spatiu deschis si nu il inhalezi nu are nimic...dar eu nu vreau sa ma vopsesc pt ca vreau sa-mi schimb culoarea(acum negru) si abia mi-am pacalit sotul ca nu am voie sa ma vopsesc

In concluzie...vedeti ca nu am avut timp sa va scriu dar de cand am venit acasa citesc si raspund de la pag 2.

PS Am scris cam mult si am o rugaminte...NU MA SCOATETI AFARA DIN ODISEEEEEE PLS

14

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

si eu m am vopsit acum 2 zile cu Casting de la L'Oreal, nici nu stiam ca au culori asa frumoase si naturale, ca ma faceam doar cu cele permanente. Durata de punere e de 20 minute, chiar nu cred ca poate ii face rau la bebe in comparatie cu toate substantele chimice cu care suntem in contact.

Aici nu trebuie sa ai eco in aceeasi zi cu recoltarea de sange pt TT, cate bordeie atatea obiceie.

Am vorbit acum cu o prietena din Ro careia i a spus gineco ul ca daca primul copil iese ok ,nu mai trebuie sa faci TT ca de fapt testul arata daca mama nu are vreo problema genetica si e valabil apoi mereu.
(In afara de cazul cand mama are peste 40 de ani cand sansele sunt mai mari)
Nu stiu daca inteles ce vreau sa spun, sunt cam obosita .

Pupici

NOI 16 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

CE MA BUCUR SA VA REGASESC CU BINE!!!Daca ar fii sa ma intrebe cineva-ca la scoala-stiu tot ce ati scris!!Chiar imi pare fffrau ca in timpul zilei-cand voi sunteti cel mai active-eu nu va pot scrie deocamdata...iar seara cand va citesc..e linisteNOI SUNTEM BINE.Saptamana trecuta am facut ecografia de prim trimestru,care corelata cu dublu test ne-a dat screening negativ...adica BINE.Suntem mai mari cam cu o saptamana..ceea ce e normal,avand in vedere ca si eu am cam incurcat datele de la UMVineri facem 14 SAPTAMANI.Pana in ianuarie ,pe 5,stam cuminti...Nu stiu ce va fii cu TT...doctorita spunea ceva de 18 saptamani...Mai vedem....Intre timp ,ne facem planul de vacanta si ne bucuram de acest oras minunat,care si-a dechis PIETELE DE CRACIUN si se pregateste sa-si primesca musafirii.....Va doresc toate bune si promit cat de curand sa intru si eu la vorbitor in program normal,de zi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Buna burticute,

Asa mult mi se pare ca scrieti ca nu pot tine pasul cu voi.

Felicitari pentru cele care au aflat ce au in burtica!

dicirstea, m-ai facut curioasa cu anii si am indraznit sa ma uit, lasa ca nici eu nu-s departe. Cand mi-am facut analizele de sange si m-a intrebat o tanti cati am sa scrie, am zis 32, si mi-a fost rusine sa ma corectez, dar de cand o am pe Andreea nu mi-am dat seama cum au trecut anii.

Carla, cred ca trebuie sa iti fie greu cu greturile si Sabina calare. In zilele cand imi este un pic mai rau ma gandesc ca is norocoasa si nu ma mai plang. Cand o intreb pe Andreea ce are mama in burta, raspunde 'bebe', dar pentru aia tot se urca pe mine si eu o dau jos si tot asa. Eu zic ca e bine cat ai alaptat-o, probabil e normal sa se termine cum esti graviduta.

Mie mi-a trebuit sa imi fac dublu test si acum il am, ma uit crucis la rezultate ca nu pricep nimic, mi-au trimis rezultatul prin mail si dr e la cluj, nu mai merg la el pana in ianuarie. Oricum rezultatul e bun, adica am risc scazut, dar totusi la Sindrom Down e de 1:550, nu e cam mare riscul? Fata de Edwards unde am 1:4900 mi se pare cam mare. Daca m-a mancat undeva, asa imi trebuie.

Daca ai un copil sanatos eu stiu ca sansa ca al doilea sa fie sanatos e de 50%. Fiecare face cum simte, adica face sau nu TT, eu cred ca pe ala nu-l mai fac.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Maria, draga mea, cred ca am sa aleg optiunea suvite si un nuantator.M-as face cu L’oreal cum spunea BebeBeca, dar nu ar avea niciun efect fiind blond deschis si radacina jumate de cap caci nu are amoniac.

Anamariacs si picky felicitari pentru « marea descoperire » ; anamaria esti o dulce, iar povestirea ta este super..

CarlaV, te inteleg, am si eu o prietena care e insarcinata si are fetita de 1 an si imi povestea cat de greu ii este.O sa treaca. Nu ai parintii aproape sa o mai lasi o zi-doua sa te relaxezi sau nu sta ?

Dani3lla, cum sa te dam afara mama ? Ia si scrie si 8 pagini.

Eu am dormit astazi groznic de mult : 4 ore !!!!!! apoi am facut papa pana acum caci saracu sot e are cateva zile de cand serveste in oras ;

Ertina

15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

uite acum venim si noi de la ginecolog.....si am vazut ce avea bebe intre picioare.....deci fetele care au rezervat carucior roz.....rezervarea este inca valabila pt ca eu am primit un carucior cu ..exact ce ne-am dorit..si fetelor, se vedea asa de clar ce are intre picioare!!!...sotul meu numai incapea de mindrie..sunt asa fericita ca nu am cuvinte......acum mai trebuie sa gasim un nume care sa ne placa la amindoi..

in legatura cu vopsitul, dr meu mia spus ca am voie..dar cu masura..deci nu lunar..si cel mai bine doar vopsea, nu decolorant...si imi recomanda sa imi fac doar suvite, intro camera bine aerisita...si eu sunt satena vopsita blonda...deci am radacina mare cit casa....saptamina viitoare merg la coafor...pt ca nici eu nu ma pot lasa de craciun/revel asa..

17+ cu

bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Buna fetelor!eu m-am inscris de ceva timp si nu am trimis decat vreo 2 mesaje, iar acum am zis sa mai spun si eu cate ceva ca mi s-au adunat destul de multe informatii pe care as vrea sa vi le impartasesc si voua.va rog sa nu va suparati prea tare ca nu am scris dar am avut o perioada putin mai incarcata ca de obicei.insa sper ca de acum incolo sa apuc sa scriu mai des.Va pup si multa sanatate la toate(si la bebei)!

15

Mergi la inceput