Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

burticile nou venite si nu numai.

In legatura cu vopsitul parului ( am mai scris si in cap mai vechi) eu m-am vopsit de 2 ori pana acum si ma voi vopsi si de craciun. Ganditi-va la Vip-urile noastre si nu numai ( Andreea Banica, Sanda Ladosi, Oana Zavoranu, etc)..credeti k ele vor sta cu parul in 2 culori? NU cred.
Pana acum eu n-am avut nicio problema.

Cat despre bb-ii care se lasa asteptati..posibil sa fie bebeline .
Am observat ca baieteii nu sunt atat de pudici si de la 15 sapt isi arata barbatzia .

As avea o intrebare pt voi. Sapatamana viitoare ar trebui sa-mi fac TT. E obligatoriu sa am eco facuta cu 2 zile inainte? Mie nu mi-a zis dr nik. Ultima eco am facut-o la 13 saptamani.

cu drag burticile mari si mici, k toate-s frumoase !

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ertina, este obligatoriu sa ai ecografia nou facuta cand te duci la TT. Ei pastreaza o copie a ecografiei.
Si, ca sa revin la vopsit, cred ca 10 medici iti dau 10 raspunsuri diferite... Mai facem si dupa cum ne taie capul.

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Piky felicitari pentru fetita!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_du
CarlaV, felicitari pentru pozele de pe gmail! Ai o familie de care sa fii mandra. Se pare ca sunt intr-o odisee cu mamici frumoase!
Va pupic pe toate!

Saru'mana mult de tot, imi doresc doar sa fim toti sanatosi, in rest e perfect . Da-mi si mie te rog parola de la contul comun, ca vreau si eu sa vad burtici.
Acum mi-e rau de mor si ma calareste fii-mea continuu. Am tot zis ca sunt sanatoasa, sunt puternica, sunt rabdatoare, stiu la ce sa ma astept, dar mi-a ajuns cutitul la os, nu mai pot . Ma tot gandesc ce bine era la prima sarcina cand, cu toate greturile, puteam sa ma arunc in pat la orice ora si sa dorm, iar mama sa ma critice ca dorm prea mult . Acum trebuie sa stau toata ziua la dispozitia fetei. Nu-i bai, o ador, dar mi-e atat de rau si de la greturi si de la oboseala ca mi-e teama sa nu fac rau la puiul mic.

Ma iertati ca ma descarc aici, multumesc ca ma suportati .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ktalina

Ma bucur ca ati pus problema vopsirii parului...ca stau PROST la capitolul asta. Dr. mi-a spus clar sa nu vopsesc si am par alb..mult
Am incercat cu Henna, dar nu acopera firele albe si nici cu vopsea fara amoniac nu vreau sa risc sa-i fac vreun rau lui bebe
Ce ma sfatuiti sa fac? alta optiune?

Pupici muuultii

18+

Sampon nuantator, dar bun. Eu ma fac cu henna doar de fitze, o data pe an sau mai rar. Poate daca incerci o nuanta mai inchisa? Altceva nu stiu ce sa zic.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Vreau si eu parola de mailul comun! AM primit una, dar vad ca nu e valida!
Carla cu siguranta in curand nu vei mai avea laptic!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Asa stiu si eu, ca maxim 20 saptamani pot avea laptic, desigur ca difera de la om la om. Pana acum am avut cat pentru 3-4 copii, dar vad ca incepe sa scada. Si nu stiu de ce a devenit mai vascos, dar fii-mea n-are nici o problema . Altfel de laptic bea de capra, din cana normala si cu pai, dar sanul e de baza inca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Apropo de vopsitul parului, si eu as vrea sa il vopsesc,dar nu prea ma lasa inima, asta pana dupa nastere...sau nici atunci nu prea avem voie sa ne vopsim?! (asta in caz ca alaptam).

Mai degraba dupa nastere decat acum, cand ti se poate face rau si de la miros, si mai degraba deloc cu amoniac, nici acum, nici in timpul alaptarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, incearca Galactogil, poate ajuta sa intretina lactatia mai mult timp.

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ertina
In legatura cu vopsitul parului ( am mai scris si in cap mai vechi) eu m-am vopsit de 2 ori pana acum si ma voi vopsi si de craciun. Ganditi-va la Vip-urile noastre si nu numai ( Andreea Banica, Sanda Ladosi, Oana Zavoranu, etc)..credeti k ele vor sta cu parul in 2 culori? NU cred.

Pe bune acum, prefer sa nu le iau pe ele ca modele, adica, sa fim seriosi, n-am ajuns chiar asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Carla, incearca Galactogil, poate ajuta sa intretina lactatia mai mult timp.

Multumesc, dar nu-l suport, mi se pare mult prea dulce. Si cred ca e suficient sa alaptez un an si jumatate si pana la 4 luni de sarcina, asa ca nu ma deranjeaza ca se duce lapticul si fata va trebui sa se intarce singurica, dar treptat. Daca nu era bebe in burtica, sigur statea si laptele mai mult.

Asa... felicitari celor care au aflat ce ascund in burtica. Eu abia in jur de 7 ianuarie am promisiuni ca voi sti, dar asta depinde mult de bebe.

In legatura cu forma burtii, prima data eu am avut-o rotunda si nelasata pe parti, dar nu tuguiata, din spate nu se vedea nimic, aveam talie si cand am plecat la maternitate. Toata lumea zicea ca e baiat , deci nu ma mai iau dupa astfel de presupuneri.

Mergi la inceput