LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

David Alexandru
Maria
Mihnea
Ioana
David
Daria Maria
Eduard Cristian

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ana-maria, felicitari pentru primii pasi ai Pufosului!!!! Si chiar asa, de ziua lui! ce frumos a sarbatorit evenimentul!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La noi ninge! NINGE, NINGE!!!!!
Si Benji ne-a rupt de spate, cu randul si pe mine si pe mama, vrea numai sa mearga dus de o manuta! Acuma se uita cu bunica cum ninge.
Tati a plecat sa cumpere cadourile de Craciun pentru mine (nu vrea sa zica ce primesc ) si Benji (el primeste o minge). Apoi mergem impreuna la shopping, mama si Benji raman acasa sa isi faca puiul somnul pentru ca deseara mergem la restaurant cu totii!
Sper sa nu ne astepte ce descria Monicaa pe blog!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 12

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ana-maria, felicitari pentru primii pasi ai Pufosului!!!! Si chiar asa, de ziua lui! ce frumos a sarbatorit evenimentul!

Moni, Gaby, ce rau imi pare sa aud astfel de vesti! eu zic sa nu renuntati...clar trec printr-o faza...si al meu a trecut...la fel ca al Elenutei...si-a revenit dupa o discutie care a durat atit de mult ca am fost ragusita dupa aia doua zile de atita vorbit...bine macar ca am rezolvat...eu nu eram dispusa sa compromisuri si i-am zis clar ca daca nu se da pe brazda divortam...cred ca a simtit pericolul, pt ca eu nu glumeam cu chestia aia...si cum el vine dupa o casnicie esuata...a avut efect.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Helene, scuze ca te-am "lasat cu ochii'n soare" azi-noapte, dar s-a intzepenit buburuza in tablie si m-am dus val-vartej; cand m-am intor cazuse netul

printesa; poate tetinele astea merg.

Am vazut ca Moni si GAbitza au probleme; off, sper ca sa se rezolve favorabil pentru toti;

Eu, nu i-am mai dat NAN3; "indicatorii" de pe cutie sunt mai mici decat la NAN2; si in plus, pt 2 luni, nu i-am mai schimbat laptele; acum am trecut-o pe JUNIOR.

Am vorbit cu pediatra, pt vaccin, si-mi spune ca sa facem PRIORIX-ul (adik ROR) si peste 1 luna INFANRIX penta - ca nu-l are (LauraI exact asa se numeste INFANRIX penta; ii spui farmacistei ca-ti trebuie pt vaccinul de 1 an.

Sa revin: eu i-am spus ca vreau sa mai citesc cu PRIORIXUL si ca o sa caut eu INFANRIX penta.

Mie mi s-a parut aiurea sa le inverseze Ce credeti?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Ceska, la multi ani sotului! si distractie frumoasa la restaurant. nu esti curioasa de cadou?

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Roxana, si pe la Cluj la inverseaza dr...eu am crezut ca e din cauza faptului ca la noi e epidemie de varicela si oreion...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ana FELICITARI!!!!! la cati mai multi pasi singurel!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Pt fetele de pe aici de prin Ardeal: din CJ, Oradea, Baia Mare, Bistrita Nasaud etc,, pe mine m-a trasnit o idee.Ce ar fi sa ne strangem si noi la o aniversare a clopoteilor nostri? Nu stam foarte departe una de cealalta intre 2 si 4 ore de mers cu masina. Ce ziceti?
Vreti? Hai ca ar fi frumos!!!Stiu ca nu suntem multe, dar ne-am putea intalni la un loc de joaca intr-unul din orasele noastre.
Please, vreti?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 58.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Felicitari David pufoshelu!!!!!!!!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 58.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput