LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 6

ramonab spune:
Roxi ms de intrebare, ma simt un pic mai bine, dar tot cu ameteli, nu asa de mari da mai exista si nu ma lasa sa ma misc cum vreau.
Ieri cand am iesit afara cu piciu, m-au luat niste ameteli, ca de nu ma tineam de carucior, poate as fi cazut.Cel mai rau era cand trebuia sa il iau pe razvi din carucior si sa il pun in masina (asta pana puneam carucioru inapoi in portbagaj).
Azi e mai bine, dar fost si ieri pana am stat in casa, cand am iesit a fost mai mare buba.
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 58.Ma bazez pe voi

cynthia_ spune:
neatza, zuzici!!! bineinteles ca am mai scris un mesaj si sa dussss...
Terminasem curatenia dar nu am mai scris pentru ca trebuia sa-i dau papa lui Octi.
Ceska La Multi Ani!! sotului sa-ti traiasca!!!!
Tudorash multa sanatate si-un .
Elle si noi folosim tetine de la nuk marimea 2 large si sunt bune.
Moni si Grabittza sper ca de sarbatori o sa va apropiati mai mult de sotii vostri si ei de voi, si mai ales ca se apropie si prima aniversare a puiutilor vostri, si poate da Doamne Doamne sa se rezolve problemele.
Laura I am vazut tarziu Pm, dar iti lasasem mesaj pe mess sper ca l-ai vazut. Vreau si eu colinde poate facem schimb ca mai am si eu ceva.
Ma duc sa culc piticu ca e treaz de la 6 si deja nu mai poate, si eu sa ma apuc de facut papaita pentru noi si pentru el.
Va si va urez o zi buna!!
... mi-am amintit de fetita lui Kalosalina off... mi s-a rupt mie sufetul cand am citit dapoi tie. Asa face si fi'miu cand peaca taicasu la servici, dar e asa de fericit cand baga cheia in usa cand vine acasa stie ca e el.

Ellenuta spune:
dany da, au fost .. acum e bine, slava Domnului. de fapt problema era ca nu se implica .. acum, s-a schimbat mult. cred ca in mare parte, comportamentul lui era afectat de volumul enorm de munca, de alergatura, de stres si afacerea noastra dar si cu jobul .. astea exista si in prezent insa cred a constientizat ce pierde .. si atunci cand ajunge acasa, se detaseaza de toate ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

ploscariu spune:
La Multi Ani, Ioana Ecaterina!
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Ellenuta spune:
IOANA ECATERINA
LA MULTI MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI SA AI NOROC IN VIATA!MARIA, IOANA, DARIA, DAVID, DAVID PUFOSUL, MIHNEA, EDDY
LA MULTE LUNITE SI ANISORI CU SANATATE SI NOROC!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

Anandrei spune:
Buna dimineata! M aduc sa-mi fac o cafea si trec sa ma delectez cu voi!
Multumim frumos pentru urari! Toate cele bune! Va pup!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

anca.b spune:
Buna dimineata!
n-am avut curent pina acum....am sunat la electrica, au venit intr-o ora...au rezolvat problema pe scara...da' eu tot nu aveam curent. asa ca mi-au reparat si tablul meu, din casa. oare la cit sa ma astept pe facura? ca sint sigura ca asta il trec acolo...uff...macar am curent...ca eram moarta...centrala nu functiona, nu putea spala hainele piciului...
Multumesc tuturor fetelor pentru aprecieri. doamne da sa nu se lase cu vreo trinta serioasa si sa mi se sperie. pina acum au fost doar cazaturi usoare. tot nu vrea sa colinde singurel...doar daca ma simte in spatele lui merge ... desi merge bine si mult (strabate toata casa), inca ii e frica.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Anandrei spune:
LA Multi si FERICITI ANI Ioana!!!!
Fetelor, adineauri am facut primii pasi!!!! Il tinea tata de manutze si el voia sa vina la mine si a mers singurel 2-3 pasi! Yuppi! Baiatul meu creste mare!!!!
Tin sa mentionez ca are mama un folclorist! David e innebunit dupa muzica po****ra. De cate ori o aude sta neclintit de la tv, eventual mai si danseaza. Tineti minte ca dansam cand eram cu ditamai burtoiul si ziceam ca vreau ca fi-miu sa iasa dansator, nu pensionar ca ta-su? Mi s-a indeplinit dorinta.

anca.b spune:
Shose, eu ii dau cereale care se fac in apa numai goale sau cu fructe (pt ca deja contin lapte). Insa cumpar din cele care se fac cu lapte, ca sa pot avea un pic de control in ceea ce priveste catitatea de lapte pe care o bea zilnic. Nan 2 si noi tot cu capac auriu avem, s-a schimbat ambalajul. de vreo luna...
Elle, si noi tot bibe avent am folosit. inca mai uzam de ele, desi cu mare chin, ca nu prea mai vrea sa suga. doar dimineatat, cu figuri. azi a supt din bibe jumate din lapte. restul l-a baut din pahar...iti dai seamam cam cit a fost in guritza lui si cit pe bavetica....asa lipaie din pahar, ca un catelus. m-a tot pufnit risul...da' el era foarte serios...hihihi...ca bea ca un baiat mare...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Anandrei spune:
La Multi ani:David Alexandru (carmen e), Maria (danibv), Mihnea (christina-m), Ioana (ioanact), Daria Maria (gabritza), Eduard Cristian (inuta12). Sa fiti sanatosi, fericiti si sa cresteti mari, mari!
Imi pare tare rau sa aud de problemele cu sotii. Ajung sa cred ca barbatii astia chiar fug de responsabilitati. Si al meu a reactionat cu totul diferit decat ma asteptam cand ne-am adaptat la viata in 3. Fugea tot asa de noi, de greu, de familie. Noroc ca am discutat si era doar speriat. Totusi nu e corect ca ei pot alege sa renunte. Adica, puii mei, copiii sunt facuti impreuna, tu dai bir cu fugitii???
Dana, mii de salutari si pupici!!!
PS: mai sus am scris "muzica p o p u l a r a" Ce cretini!!!