Medic pneumolog pediatru

Medic pneumolog pediatru | Autor: sofia_misicu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Ca deobicei, in situatii de criza apelez la comunitatea Desprecopii, tocmai pentru ca stiu ca nu raman fara raspuns.
Situatia s-a "imputit" ca zic asa de asta vara, cand Nuka a fost internata pentru pneumonie. Dupa tratamentul indelung cu antibiotice, Nuka a ramas cu imunitatea la pamant. Am indopat-o cu toate imunizatoarele posibile, insa in septembrie a inceput gradinita, si de atunci e tragedie. Cel putin doua saptamani pe luna e racita si cel putin o saptamana pe luna ia antibiotice din cauza unei bronsite nasoale. Situatia pare sa se fi acutizat, caci inevitabil ajungem mereu la antibiotice...

Am luat toate felurile de siropuri de imunizare, vitamine, oscillo, insa nimic nu pare sa mearga. Acum e in plina criza, tuse pana la voma, antibiotic puternic...As vrea sa aflu contactele unui doctor pneumolog pediatru, insa nu vreau sa merg cu ea la spital. Poate la o clinica. Eventual sa fie si doctor de familie, caci e clar ca problema asta pare sa fie de durata.

Va multumesc!

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Buna Sofia,

Medicul pe care ti-l pot recomanda este de la IOMC insa are si cabinet la CMU, in sediul de la Opera. Nu stiu daca mai gasesti ceva liber inainte de sarbatori, costa si destul de mult, insa merita. Consultatia dureaza undeva in jur de o ora, asa ca te sfatuiesc sa alegi varianta prima programare pt ca altfel vi se lungesc urechile pe acolo. Insa merita. Numele lui este Craiu Mihai. Daca vei cauta vei vedea ca are si adresa de email pe net, eu asa l-am abordat prima oara, a fost f dragut si mi-a raspuns prompt. Din cate stiu el consulta si la spital, la urgente la IOMC.

Altfel mai avem un pediatru bun insa nu este pneumolog.

L-am "incercat" si pe Murgoci, dar nu ti l-as recomanda din "n" motive.

daca vrei eventual vbim pe privat,

Si multa sanatate fetitei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Buna Sofia!
Cauta pe acest topic poate gasesti informatii utile.
Multa sanatate!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmen Zapucioiu de la Grigore Alexandrescu.Stiu ca ai zis ca nu vrei la spital dar nu stiu unde poti s-o gasesti in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Am facut o programare la Dr. Craiu, insa abia la anu...Pana atunci sper sa fie totul in regula. As fi vrut sa am un medic pediatru pneumolog ca medic de familie, tinand cont de istoria pe care o are Nuka in domeniu...Am nevoie de un doctor care sa investigheze in profunzime problema si sa imi dea un tratament de durata caci medicul meu de familie stie sa dea doar siropuri, iar pentru imunizare ii dau eu ce mai aud ca e bun...

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mama de nuka daca vei gasi raspuns la intrebarile tale sa stii ca sunt interesata sa le aflu. si noi suntem intr-o situatie similara. raceli, antibiotice, imunitate zero si complicatii majore. am incercat tot ce exista pt imunitate si totul a fost egal cu zero. noi cautam si pneumolog si alergolog bun. si daca afli de vreun medicament bun pt imunitate sau altceva zi-ne si noua te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

Sofia,
si eu ti-o recomand pe d-na dr Carmen Zapucioiu de la G Alexandrescu. Poti merge la camera de garda pediatrie, adica unde dau consultatii toti doctorii daca ii chemi anume din sectie; cum intri pe poarta spitalulu undeva in stanga.
Este f. serioasa si constiincioasa.
Voi nu ati incercat deloc Broncho-Vaxom?
Pe noi ne-a salvat de cand am inceput gradi, adica pe Eliza.
E f comod de administrat, dimineata, n-are nici un gust plicul din plicuri sau praful din capsula; il dai 10 zile pe luna 3 luni la rand. daca zici ca nuka are probleme f des poti sa-i dai broncho-vaxom (este elvetian) la inceput chiar 30 zile si apoi continui cu 10, 10, 10.

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna,
Ti-l recomand pe profesorul Ciofu (autorul tuturor manualelor de pediatrie de ultima ora!!) Il gasesti la Grigore Alexandrescu...nu este pneumolog, dar este cu siguranta printre cei mai buni medici pediatri la ora actuala si va sti unde sa te trimita sau ce sa-ti faca! Eu am asistat...fiind cu fata mea la consult la vizita unei mame disperate al carui copil avea deja pete pe plamani la radiografii si era situatia destul de grava...nu am vazut pana in ziua de azi un medic care sa se comporte asa cum s-a comportat el ...este in primul rand OM!!!!
In alta ordine de idei...imunostimulator- Isoprinosine....el mi l-a recomandat si fata mea de atunci nu mai are probleme!!! Este mai nou decat bronho vaxom sau Lantigen B, care sunt foarte bune, dar oarecum depasite ca putere la ce virusi si bacterii avem noi in prezent...poate sa functioneze cu astea....daca nu, incearca Isoprinosine....

Oana si Cati mica (23.08.2007)

Mergi la inceput