LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 4
cosmi1975 spune:
GIOVA eu acasa fac petrecerile biancai ca fata mea mea nu vrea in alta parte ca nu i convine cat o tine....asa ca astept sa vina pe la 12 si sa plece pe la 20...le fac aperitive,ceva friptura cu cartofi,tort,salata de fructe.....tb sa umflu baloane si prostioare
nu stiu in ce sa ma costumez dar tb as fiu in ton cu copilasii la sebare...serbarae va avea 2 parti...prima parte o sceneta in care va veni si mosu si partea a doua in care ei isis interpreteaza rolurile personajelor...adica am compus cate caeva ptr scufita rosie cum ii promite ea mosului ca va asculta povetele mamei,cu piratul care promite sa nu mai fure de pe nave, cu vrajitorul care va vraji ascul mosului as aduca multe cadouri...si tot asa...
silvi_2005 spune:
ca pe la ora asta pot sa stau si eu un pic linistita.
Cu Alain codita dupa mine tareee greu reusesc sa fac ceva, in seara stau si mai calc si impachetez ca sigur maine nu reusesc nimic cu el . Am avut noroc ca a venit tati mai repede azi si am facut o tura scurta la magazine Doamne ce repede scapi de bani in tara asta...la ce lista avem noi de facut cadouri la peste 12 persoane cu adulti, copii, falimentezi inainte sa apuci sa iei ceva dragut la fiecare l-am scapat pe al meu sot singur in Cora ca eu eram la alte magazine si rau am facut mi-am zis cand am vazut bonul de casa dar mai iau un Omeran sa nu ma apuce ulcerul si imi zic ca vin sarbatorile si asta conteaza pana la urma.
Anasol tare rau imi pare ca aveti probleme, sa dea DD sa fie bine pana la urma.
Oachi acum chiar nu mai putem face nimic daca ne-ai si zis fug sa si pun la spalat ca eu lasasem si pe maine...offdar e trecut de 10 nu mai pot vad eu ce fac....
Maraki super daca vine acasa sotul tau, e mai bine acasa ca oriunde . Eu iau periodic ceva substanta gel si pun in chiuvete peste tot si las pe noapte, DESTOP ii zice, nu functineaza si la tine asa? Ce desfundat de tevi trebuie sa faci? incearca asa ca e cel mai simplu eu pun o jumate de flacon care are cred un litru in fiecare chiuveta.
Giova bravo ca te-ai mobilizat cu cadourile si sa iti fie de bine puiul si eu ma facut la cuptor azi.Nu am fkc aici dar la Cluj imi fac si eu pofta .
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, fug sa il culc pe Alain care a mancat bine azi si nu se mai lange de nimic
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu tot cu fuga..
pt fetele care doresc sa puna bani (au cerut contul)il mai scriu inca 1 data si am sa aman cumpararea cadourilor pt marti dimineata ca sa pot lua si din acesti banuti,asadar:
RO95RZBR OOOOO60011050184 BANCA RAIFFEISEN SUCURSULA IANCULUI BUCURESTI
CAZAN COSMINA IRINA
sunt la munca pana diseara si cred ca maine o sa fiu zombi dar nici nu vreau as fac fata de ,,ras,, asa ca....rabdare si tutun
maraki spune:
eu am inteles ca se ajuta o familie care nu are haine pt copii...despre ce cadouri si jucarii e vorba?
giorgos vine astazi dupa masa, a ramas sa-i faca niste investigatii sa vada de ce il durea in piept.Profesorul nu a semnat externarea ieri.
ghiuveta mea e de frumusete deocamdata, asteptam sa vina administratorul cu un instalator pana in ora 12.00 iar daca este infundata de la mine( in perete nu stiu cati cm e valabil sa se considere la mine )ne costa 60 euro Daca e mai incolo pe teava, nu platim nimic.
Silvi la mine never nu s.a infundat ghiuveta in bucatarieAcum doua seri, deodata toata apa din stanga se ducea si in dreapta dupa care s.au umplut ambele parti
giova ai inceput cu poftele Poate ai noroc si nu te tin greturile dupa primul trimestru
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Bianca de cosmi!!! sa fii la fel de cuminte si isteata ca si pana acum, numai bucurii sa aduci parintilor si fratiorului mic!!!!
Cosmi sa-ti traiasca comoara de fetita!!!!
Neatza!!!
vroiam sa fac si eu ceva treaba azi, dar daca e sarbatoare...pas!!!
Piticul a tusit catre dimineata...of...ca acum se rupe tusa asta, s-a terminat si Stodalul sa nu uit sa cumpar altul azi.
Silvia nu mai vb. de bani. Sotul nu si-a luat salariul, nu au bani in cont. Asteapta sa le intre, niste italieni nu-i platesc....si aveau foarte mult de incasat de la ei. Degeaba ii da in judecata...caci pana se termina procesul....
Cumnata si-a pierdut portofelul si avea banii de cadouri in el....
sa fim sanatosi si sa avem sarbatori frumoase, caci supravietuim noi.
Cosmi hai ca notez contul. deci e la raiffeisen....puteam sa fac transfer on-line, dar e gol contul asta. sper sa ajung azi la banca, daca nu luni cu siguranta.
maraki am inceput cu poftele de la inceput. odata cu toate simptomele au venit si ele.
dupa ce in sf. mi-am cumparat vestita budinca de la Milli, si ca norocul ca aveam o lingurita in masina, am desfacut-o in parcare la metro....surpriza...nu mi-a placut. simteam gust de conservanti, naiba stie dar e oribila. Si mi-am luat mai multe, ca deh....hapora....
sa speram ca ies bune analizele lui Giorgios, iar cu chiuveta...sa dea d-nul sa nu fie de la tine, ca sa scapi de plata.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
bai, de cand a aflat sorella despre bb2, ma asalteaza tot la 2-3 ore cu mesaje de genul: esti bine? ai vomat? ti-ai luat pungi la tine?
Incepe sa ma dispere, si nu e decat inceputul. Mi-e groaza la cei de acasa...va fii ca la gara la noi in viitor cu telefoanele.
asa era si cu Marco, mai ales pe ultima 100 m, ziceau ca au innebunit....si tare nu-mi place, dar n-am incotro.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Eheei, a venit pachetul cu jucariile lui Angelo pt Craciun Sper sa ma tina si sa nu i le dau pana atunci, cutia de la Thomas mi se pare mica, mai mare este cea de la primul tren dar ursul de plus este b-e-s-t-i-a-l Moaaale Plata urmeaza sa o facem prin banca, hai ca a inceput sa imi placa, mai avem un bonus de 5 euroi, sa vedem ce mai comandam
Ghiuveta mea este iar asa cum trebuie A venit instalatorul cu un fel de bormasina, in 4 minute a terminat omul fatza de cat s-a chinuit socroseniu aseara cu un furtun amarat de cauciuc Cred ca platim aia 60 euroi asteptam sa ne trimita hartie
giova de ce sa te enerveze grija celor din jur pt tine? Si tu daca ai avea o prietena gravi, sant sigura ca ai pune la fel de multe intrebari te vezi mami de fetita?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cosmi sa iti traiasca mandretea de fata La multi ani Bianca de mami Cosmina, sanatate multa, bucurii, impliniri si rezultate bune la scoala si mult noroc in viata frumoaso
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
La multi ani Bianca de mamica Cosmina, multa sananate si fericire in viata .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...