Sezatoarea canadiana (119)
Raspunsuri - Pagina 5
Daiopri spune:
Try, ce zici tu acolo suna ca un bun candidat pt pufuri :(
La noi se intampla asa : ia virusul si incepe sa tuseasca da spart. De cele mai multe ori la al meu e o tuse seaca, si aproape continua. Il mai indop cu siropuri ceva, si parca devine mai productiva. Cand e productiva se aude suieratul. La cea sparta in schimba risca sa tuseasca pana isi pierde respiratia ca nu se poate opri. Acum am inceput sa ii dau pufurile ca sa ma lamuresc si eu o data ce e cu asta.
In mintea mea astmul ar fi trebuit sa fie altfel.
Magdone eu am facut 32 sapt déjà. Sotul a fost plecat toata sapt, ca din atatia ani tocma acuma si-au gasit astia sa il trimita in delegatii cand eu nu pot merge cu el. Si cica s-ar putea sa mearga si in ianuarie si sunt in stres sa nu nasc inainte de termen.
Da ma uit si eu la Andy si poate sta si al meu cuminte :) Dar nu prea mult.
Am uitat ieri, Nelia bafta la examene.
Podeanu bafta multa la operatie. O sa fie totul bine:)
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
simi spune:
mamaana, La Multi Ani pentru Tudor! Ai baiat mare!
Dana, verglasul al mare a fost in '98 nu in '97 (parca asa imi amintesc).
Nelia succes la examen! Am citit reteta aia a ta si-mi ploua in gura, cum descriai frumos cremele alea! Da fie-ti mila de noi, femeie!
Oana, sanatate Antoniei!
Aseara m-am suparat pe viata, am sunat la "snow removal" al vecinului, ca noi nu luasem anul asta, l-am intrebat daca mai face contracte la ora asta si voila... am snow removal iarna asta. Nu de alta dar marti seara am lopatat vreo 3 ore cu Sorin. Iar fiul meu, cind e de dat zapada are brusc de invatat, are proiecte etc...
Smile,tomorrow could be worse!
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange donia,pai sa-ti trimitem noi putina zapada ca doar avem din belsug daca vrei si putin ger si dela trimitem; asta ca sa completezi un tablou feeric de iarna |
Nuuu, multumesc, dar nu, am avut si noi ger azi, ca au fost -2 grade
Si ma uitam cu admiratie la mine, ce bine am rezistat cu haina descheiata... e drept ca nu batea vantul. Aproape imi era mila de baietel, ca avea caciula pusa pe cap... si se chinuia de zor sa si-o dea jos, saracul Ce sa faci, canadian din nascare!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
oanagabriela spune:
Try, ai descris perfect situatia Antoniei. Ca de obicei, esti super bine informata si cu un talent deosebit sa explici clar si la obiect . Din pacate, pe linga lichid, are si infectie la ambele urechi, deci este nevoie de antibiotic. Prima data a luat Novamoxin si acum am trecut pe Cefzil. Sper sa scapam cit mai repede. M-am uitat pe lista de bolesnite a copilului si in 2008 nu a luat de loc antibiotic, iar in 2007 a luat de 2 ori. Deci nu prea am de ce sa ma pling...
Intreba cineva daca a facut otite cind era mica: da, multe: in primul an de gradinita (avea 3.5 ani) a avut de 10 ori...luna si antibioticul. De aceea in vara urmatoare am fost la o dr. pediatra in Romania, care ne-a dat diversele produse naturiste (pe care i le dau in fiecare iarna de atunci).
Nelia, bafta la examen ! Oriunde pe lumea asta sint oameni cu inima, dar si lichele...
mamaana, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc...
La Montreal a fost un cosmar zilele astea: zapada, gheata, frig...Si anunta alta furtuna de zapada noaptea asta Vreau in ma mut in Hawaii
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui try |
Monicutza, hai mai ca n-are cum sa se formeze un strat de 2 cm de gheata. Ca atunci e ca-n desene aniamte cand arata personajele intr-un cub de gheata.
Dar acum pricepui ca ploaia aia inghetata pe geamuri nu-i ca la toronto, floare la ureche.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
[/quote]
Try, ia uite aici citeva poze de la verglasul din Quebec din 1998: sper sa nu ne mai intilnim cu asa ceva:
http://www.verglas.netc.net/photo-serie2-2.html
http://www.floriinro.ro/
Ina869 spune:
Buna fetelor!
pentru cele care doresc un mesaj de la Santa, va dau un link mai jos, cu mentiunea ca nu am pus poza fetitei mele si nici codul postal
enjoy!
http://portablenorthpole.sympatico.msn.ca/home
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Salina spune:
Fetelor, eu de cand am citit ce scrieti nu incetez sa ma minunez...este iarna atat de diferita in Toronto? Vad ca fetele de acolo sunt mai linistite, mai relaxate. Nu stiu de ce am avut impresia ca diferenta e foarte mica. In seara asta a cazut al meu pe gheata, mai sa-si sparga capul (fundul si l-a rupt), a venit acasa bodoganind dar inca n-a zis "hai sa ne facem bagajele" . A zis totusi ceva de Australia, dar i-am explicat ca pe mine acolo nu ma prinde.
Adevarul e ca impactul vizual e fantastic (pentru noi, ca suntem la inceput probabil) si mai atenueaza putin din neajunsurile iernii.
Mai tineti minte versurile "iarna-i grea...omatu'-i mare" ... Asa si la noi.
Magdone, David merge cu mare placere la scoala. Il vad incantat dar totodata e bucuros sa ne vada cand il luam si se arunca in bratele noastre. Din pacate nu povesteste prea multe, asa ca stau un pic pe jar. Trag tare greu cuvintele de la el, incerc sa anticipez eu ce-a facut si-i pun intrebari. Razvan cum e in privinta asta? Iti spune ce face la scoala?
Maru- ce dragut ai povestit ca am si vazut-o pe tanti aia si m-a luat instantaneu frigul
Try, e mai bine ca zice asa generic "jucarii", inseamna ca se bucura orice i-ai lua. Si cu dulciurelele...zi mersi ca nu se infige sa ia direct si iti cere frumos. Se vede ca tu nu esti amatoare de dulciuri. Hai sa-ti povestesc ce face Eva mea intotdeauna, pt ca se plictiseste de asteptat, incepe si cauta ciocolatele. Si ca sa nu ia toate porcarioarele, ma duc si o ghidez . Asa e toata lumea multumita. Dar asta din ciclul "nu faceti ca mine, da?"
Ah, Dana, melodia asta ma facea intotdeauna sa plang cand eram copil. Aveam doar 10 ani si, ascultand versurile melodiei, mi se punea nodul in gat. Probabil ca era in subconstient undeva destinul pe care-l voi avea. Acum ma sufoc de plans cand aud melodia asta. De fapt, recunosc ca o si evit. Si mai e o melodie a celor de la Cargo, 'Mama'. Eu pun colinde vesele cand facem bradul, tocmai ca sa nu dau in plans.
Hai, mai Oana, ai putea sa te muti in Hawaii? Ai putea sa traiesti fara zapada? Acum, lasand gluma la o parte, ii doresc Antoniei insanatosire grabnica. Si am o mica rugaminte, imi poti scrie si mie care este substanta activa din cele doua antibiotice administrate Antoniei?
Edit:http://good-times.webshots.com/album/569184286JnxsPn
cateva poze de ieri (in special pt fetele din Toronto)
Ina869 spune:
Ah, si uitam !
Am gasit costum de Santa la Canadian Tire, 49 + taxe.Mi s-a parut cam scumput dar avind in vedere ca o sa-l amortizez in vreo zece ani de acum incolo ( zic eu...) parca se merita. Cind am vazut ca in Costco erau cu 89 + taxe , mi s-a parut ca investitia a fost chiar rentabila.
Pentru cele care vor o compania de telefoane mai ieftina pentru long distance noi folosim Call Select de vreo citeva luni si sintem foarte multumiti ( eu vorbesc cu ai mei, in Bucuresti, cca o ora si ceva la trei-patru zile) ca si pret. Inainte foloseam Startec ( iar o companie buna) dar cei de la Call Select ne-au facut o oferta mai buna si sotul meu a acceptat. Au si un plan," loyalty program " care iti asigura un credit de pina la 5% /luna ptr, convorbirile efectuate, credit care se aplica la cea de-a 13 a factura.
Pentru cine este interesat, tel ( 604) 638-1111
e-mail: callselect.ca
Marule, ce-am mai ras citind postarea ta!
mi te si inchipuiam in statia de bus, suierind printre dinti de uimire la vederea tutei dezbracate. Si eu, cind vad fetele dimineata cu fuste pina la fund, fara ciorapi, cu pantofiori decupati si ude pe par, ma intreb daca au ceva in creieras
o seara buna!
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
nelia spune:
Credeti ca pot sa nu intru macar asa, o fuga. Am culcat plodimea si am zis ca-mi permit si eu o pauza...
Simi, daca te rogi pentru mine sa fac ceva miine la examenul ala, ca mi-e jena de profesoara aia draguta, promit ca la prima intilnire, la patinoar de exemplu, aduc islere... sper ca-mi vor iesi.
Ina, imi place motto-ul tau, pot sa ti-l imprumut pentru miine si luni... si... asa, pentru toate zilele, ca tare bine suna.
Am zis ca stau putin, ma tin de cuvint... fuuug, ca mai am de citit!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
De-ale commuterilor:
multumesc pentru aprecierile la postarea anterioara. Din pacate tuta in cauza e cam batrioara, zic eu sarita bine de...aproape spre...(ca sa nu mi-o iau de la voi)
azi dimineata m-am ales cu o noua porecla: Eskimo Joe! Asa imi zice soferul de pe bus dimineata, good morning eskimo joe!
feterlor din toronto, am luat ieri lunchul de Craciun la Midi bistro. Nu-l ocoliti, absolut bestial, delicios, pana si chelnerul era apetisant!
nelia, fuga la invatat, ingrasa porcul! lasand gluma la o parte, bafta multa la exam!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/