Puiuti de randunici 2008!! (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Noapte buna, Ursuletz!

LA MULTE LUNI SI ANISORI BEBELUSILOR NASCUTI IN ZILELE DE 9, 10 SI 11 ALE LUNII! Ca sunt restanta la urari

Clau, felicitari pentru primul dintzisor ! Sper ca se mai linisteste si Rebecutza ta acum si va dormi mai bine noaptea!
Pucca, ma bucur tare ca micutza ta e sanatoasa!
Floriio, felicitari si voua pentru dintzisor!
Alice, ce frumusica ai tu acolo!

Aa, apropo de serbari de Mos Craciun, pe 17 mergem si noi la randunoi la serviciu, se face serbare pt. copiii personalului, ce mandru e randunoiul ca in sfarsit are si el pentru cine merge, e trecut pe tabel cu Andreea-Georgiana. Pe 16 ma duc la coafor sa ma fac mumoasa!
Dau send sa nu pierd mesajul si revin!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

In noaptea asta m-am scos cu chilotii fini de duamna!

Am vazut pe gineri-miu la serbare, ce haios e in brate la Mosu', si Vladutz ce frumos e desenat pe fata! Si m-am amuzat si de glumele fetelor la adresa cadoului tau de la Mos, nici eu nu mi-am dat seama din prima!
Simo, ce ma bucur ca Barosanelul e bine!
Aaa, avem o randunica poetesa, felicitari, ff frumoasa poezia!
Sa fie Zozelina, cumva?
Pucca, si eu am fost cu Andreea la dr. Stamate, intr-adevar e tare cumsecade tipul, noua ne-a facut eco la solduri.
Am vazut pe Rebeccutza scumpa de Clau mergand de-abusilea, maine-poimaine o vezi in picioruse! Ff frumoase pozitzele din parc!
Ooo, Nicol, drum bun si dixtractie placuta la Germanica!
Dau send si... reviin!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Vaai, ce Mufarin scump si razacios am vazut! Am ras cu lacrimi de rasul lui!
Raluca, chiar m-am gandit la voi, felicitari pt. Georgios mergacios!
Am vazut c-ati vorbit de CM, mie mi-a venit, dar inca mai am laptic.
Mai citesc maine, ca e tarziu, , NB.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Haideti la !!! Neatza!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Neatza Cristina!
DE O ORA SCRIU MESAJ FRUMOS LA FIECARE RANDUNICA IN PARTE SI DESI NU IMI STA IN FIRE SA SCRIU DIRECT PE SITE AM COMIS-O DE DATA ASTA
SI MI L-A STERS TOT ...eraoarea naiba :((((

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Scriu acum scrisorica din amintiri...of of of...intotdeauna sa SCRIETI SEPARAT MESAJUL :(. Mi-e o ciuda ca nu e obicei sa patesc asa ceva.

"Mosuliciul" mergaret va multumeste din plin pentru incurajari si alaturi de el parintii fericiti si "nefericiti" ca s-a dus si gramu' ala de libertate si urmeaza si mai greu de acum. Ca urmare dupa sedinta de filmari de azi dimineata a tras un kkitoi in costumul de Mos, din fericire fara urmari "vizibile" numa' alea psihice in capul maica-si ca deh...planuisem o sedinta foto pe Duminica in costumatia impricinata.

Apropos de foto sa va spui un banc
Se duc doua pirande la fotograf si aia mai "desteapta"ii zice aluia cu camera:
Domn-le fote am venit sa ne fotzi. Pe mine-n c** si pe sor-mea in picioare langa mine.

Sa nu ma parati la shefu'

Bubu imi pare rau sa aud ca a-ti avut asa problemute. Eu inclin sa cred ca este de la stomacel si a avut ceva crampe. cam asa fac si daca sunt intrecuti de obositi dar daca spui ca a dormit normal ieri este de la stomacel. pentru constipatie da-i putintel suc de prune. Este extraordinar de bun si nu il doare burtica ca si de la alte laxative pentru copii. indiferent de varsta.

Stela, nici nu iti imaginezi cat este de greu pentru mine sa aleg produsele. Hormoni, MSG-URI, Pesticide, Sodium...lista de ingrediente zici ca-i juma' de combinat chimic:((

Sovi mi-e dor de tine si poate daca scri putintel asa la 2 zile... ce spui?

Ursuleata am vazut pozicile, TU ESTI FF FRUMOASA!!! Si Vladutz e un scump. Pe mine m-a dat gata jucaria aia si am urmarit filmuletul acela de vre-o 3 ori. Este absolut mortala si puiutul are un funn de zile mari.

Mihutza hai de Craciun la un BBQ pe la noi. Si mai stii tu... zapada...ah zapada...

Ancka am vazut pozutele cu feciorasu frumos care seamana leit cu mamica lui. Este un scump si ce mare s-a facut.

Kya urmarit filmuletul...esti o adevarata maestra cum ai ales muzica... foarte frumos, in special partea in care Sanzi o ia vitejeste inapoi. Si ce frumusica e ea cum sta tinandu-se de patut si merge de-a busilea. E o scumpa si DA ne-a fost dor de voi.

Ralucaspm ai povestit foarte frumos si aproape am visat cu ochii deschisi spiritul sarbatorilor acolo la voi. Si da spre bucuria bunicilor o sa fiti 4. Si cine o sa mai manance chiftele.... Tie nu ti-e dor de Ro in perioada asta??? Eu morr!!!

Delphin am vazut pozicile, am si scris ca mi-au placut . Apropos de desert, de nu stiam unde sunteti te intrebam. dar cand v-ati mutat in AZ?? Tot asa e si la noi desert si stanci si...cactusii un plus....vezi! Bine ca v-ati acomodat si BRAVO SEBI MAMI!!! tot asa cu cititul. Bravooo!! am auzit ca la lacul acela poti merge pe apa, este adevarat mitul?

Liana, luny,Clau, Ariel,CristinaGoji, Ccriss, Pupici cu lipici si la mamici si la voinici.

luny asta e ...s-au dus vremurile de demult cand eram numai noi2 ...stai sa vezi ce o urma cand mai cresc picii :((. Vorba unei fete (deh neuronu gravid de atunci)...sau lauz...uff si asta am uitat ...care zicea celebra replica : "Mami vleau si eu cu calu". acum e relax...sa mai profitam :((

Adriana Mie dr-ita mi-a zis ca bebeii nu au termoreglarea ca si oamenii mari bine pusa la punct si corpul lor mai are stari de temperatura ori mai mici ori mai mari, tocmai datorita astui fapt.

mihatp sa treaca starea de rau si sa treaca si perioada asta nasoala de la Scarbici. Ai grija de tine.

zoze ...mai poti??

Urmatoarele zile nu stiu daca am sa pot intra ca am
TO DO LIST-ul plin. o sa fie alergatura, ...curatenie...cumparaturi si o sa impodobim bradul si casa(aici se pun tot felul de beculete pe casa si prin pomi...). o sa fac si poze.
Pana atunci si sper sa nu va plictisim:
Reprezentatia de seara
http://www.youtube.com/watch?v=ujXntNkITWI
Va pup pe toate.
Un sfarsit de saptamana placut tuturor.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Adriuta! super super tare mergaretul tau!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Azi am ramas acasa sa incep si eu curatenia!
Am vazut/citit tot dar am picat ca o musca beata si n-am mai apucat sa scriu nik!

Floriio, bona sta 7 ore, ii dau 6 mil, sta cu bb si face ceva doar daca are chef sau o rog eu!
Imi mai sterge un praf, mai da cu mopul, dar asta nu intra in obligatiile ei!

Il schimba, spala, hraneste, plimba pe Seb si se joaca cu el!

Fug la trebi ca poate termin azi juma' de casa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza,

Adriutza m-am topit si m-am incarcat cu energie

si randunimea , nu am citit dar fug ca am mmmmuuuuuuuuuuuulta treaba , offffffff.

Cristina multam de cafa

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineata RO!

Adriutza super truper umblaretzul! dar am vazut si un zoom pe cholotzei .. cu BBQ-ul poate stabilim ceva.. sa vad si cum lucreaza George.. multam' de invitatie!

sa aveti o zi usoara fetelor si la servici si acasa!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput