Puiuti de randunici 2008!! (160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Frumos ginere mai am...

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Moamaa,Adriuta,ce mosulet super scump ai tu...si mergaret..sa-l mananci,nu altceva!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

poze noi

tiker
Mami de ursulet

Foooaaalte mumooos!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

va pup!
noi suntem bine, doar ca m-am enervat pe net ca devenise un viciu prea mare pentru mine. mai intru pe net, dar am redus la maxim timpul de sedere.
probabil ca voi reveni, asa cum unii fumatori se lasa de fumat doar ca sa se reapuce cu si mai mare pofta :))

sanatate maxima tuturor!

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

va pup!
noi suntem bine, doar ca m-am enervat pe net ca devenise un viciu prea mare pentru mine. mai intru pe net, dar am redus la maxim timpul de sedere.
probabil ca voi reveni, asa cum unii fumatori se lasa de fumat doar ca sa se reapuce cu si mai mare pofta :))
sanatate maxima tuturor!
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Buna seara si de la noi!
Scuzati, va rog, dar sunt cu temele nefacute, am citit doar pagina curenta si am vazut un ursuletz taare frumusel si jucaus si pe mamica lui la fel de frumusica. Ursulico, tare bine te prinde tunsoarea aia, ma-m tuns si eu scurt, dar n-a nimerit-o, imi sta ca o matura, poate si de la suvitze. Abia astept s-ajung sapt. viitoare sa-i faca ceva, daca nu, ma rad in cap! .
Ati mai stabilit ceva referitor la intalnire, a ramas valabil? Noi venim in trio formidabil, abia astept!
Ma duc sa mai citesc din urma si revin.
AH, era sa pierd mesajul, imi face PC-ul figuri.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Sovi, imi pare bine sa te "revad". Ce spui tu acolo, la mine nu net-ul e drogul, ci forumul, randunicile, nu pot sa va las, stiind ca sunteti aici, cunoscandu-va pe o parte din voi, TREBUIE sa aflu ce faceti, daca sunteti bine si voi si bebeii.
Ma mut pe laptop, ca asta merge ca ochii mortului.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriutza super mosulica de Arizona! ce ginerica am!!! pe bune ca mi-e dor sa va vad live!
Kya ce dulce e zanica cu covrigul!
Miha multa sanatate!
Ela si eu am momente din astea.. dar trec.. si o luam iar de la capat!
Bubu
Ursulico frumos tare ursulache!
Sovi ma bucur sa te vad chiar si asa pe fuga!
Naty hai ca mai e un pic si scapati si de branula! Iuliutza!

nu mai stiu ce voiam sa zic.. dar urez sanatate la mamicute si puiutzi mai muciosi, mai partzaitori sau mai cu alte bube!..

p.s. si totusi randunica aia poeata nu ne zice identitatea? hai ma, ca uite ce ne roade pe toate curiozitatea!! sau ne mai fierbi in suc propriu un pic...
p.s.2 vezi ca daca nu esti cuminte si nu ne spui nu vine Mosul anul asta

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Eu mai citesc, mai scriu, sunt aici, ca n-am somn.
Am vazut puiutza de randunica noua, Bomarzo, frumoasa fooc, e dulceee rau , un model in devenire, m-am indragostit , sa-ti traiasca!
Am vazut si voinicel de Adriutza, cum se cazneste sa escaladeze gardutzul, mi-a cam stat ceasul!.
Am vazut printzesica de Olgutzica, pe giner-miu de care-s mandra tare, sufletzel blond, preocupat de constructii, pe Andra de Mihutza, mancao-ar mama de cocheta si ma mai uit si mai spun.

POZELE MELE

Mergi la inceput