mobila birou copii
Buna!
As vrea ca dupa sarbatori sa-i amenajez fetitei mele mari (4 ani si 4 luni) un birou+rafturi, etc la care sa poata sta si colora in liniste (acum se chinuie si scrie la masuta mica din sufragerie sau la masa in bucatarie). Va trebui sa-i fac pe comanda pentru ca spatiul din dormitor lasa de dorit...Ce ma sfatuiti? Voi unde le-ati facut copiilor vostri? Socrul meu zice ca ar tb incercat la Ikea, dar n-am fost niciodata pana acum. mersi
mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania (24 mai 2007)
Raspunsuri
ligia13 spune:
Noi lu Radu nu i-am luat birou!
Are in schimb o masa si un scaun, de plastic , de la Ikea..f rezistente , au si design placut, se si spala usor , le scrie, le picteaza fara sa ma stresez ca a murdarit "frumusete de birou".
Mai are avatajul ca e f usoara si poate fi pusa in sufragerie sau in alta parte unde are chef sa stea ... ca nu prea ii place sa stea singur in camera lui.
Cand va fi la scoala ii voi lua un birou!
Eu si Raducu (22.04.2005)
CristinaT spune:
Poate ca ar trebui sa privesti in perspectiva si sa-i amenajezi un loc unde isi va putea face temele. Poti sa te uiti pe catalog la ikea, sau poti sa iti faci ceva pe comanda. daca are camera ei si aveti idei si bani, poate iesi ceva extraordinar.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
szivarvany spune:
Si eu i-am facut Giuliei birou cu sertare si dulapior, loc pt pc si monitor, pe colt, sa aiba spatiu de desfasurare si sigur il vom tine pana termina clasele primare.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Koko76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Si eu i-am facut Giuliei birou cu sertare si dulapior, loc pt pc si monitor, pe colt, sa aiba spatiu de desfasurare si sigur il vom tine pana termina clasele primare. Daria & GIULIA(2004 08 16) |
Asa ceva vreau si eu. Imi poti spune please cu ce firma ai lucrat (persoana de contact, numere de telefon), cat te-a costat, etc? Ma gandesc ca au reprezentanta si aici. mersi mult
mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
CristinaT spune:
Uite iti arat eu ce am facut fetei si ne place inca foarte mult!
http://www.vreaumobila.ro/product_detail.php?prodId=MCCPI008
este exact ca cel din poza.
szivarvany spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2769231990059491989zLGzsU asa ceva avem noi acum.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
CristinaT spune:
mamagiuliei, am impresia ca avem covoare de la ac firma merci inca o data!
Koko76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT Uite iti arat eu ce am facut fetei si ne place inca foarte mult! http://www.vreaumobila.ro/product_detail.php?prodId=MCCPI008 este exact ca cel din poza. www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9 |
Wow. Arata super!!! Si pretul este ok. Calitatea palului cum este? Din nefericire eu n-am atata spatiu sa comand asa ceva (cu patut deasupra) pt ca am un pat imens de 200X200 ce ocupa 80% din spatiu... . Oare fac si fara patutul de deasupra????