mobila birou copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu stiu trebuie sa ii intrebi, ei fac orice alte modele, dar fetei i-a placut asta. Nu am avut de facut nici o modificare, lumina la birou vinde din stanga, sifonierul e ok...
Si cu plata au fost ok, pentru ca anu am avut nevoie de modificari, au venit la mine la munca si am dat avansul, am semnat contractul in care era scris termen de livrare, culoare, poza atasata la contract. Au venit, au montat au plecat. Montatul, caratul nu m-au costat nimic.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Sarut-mana. Suna tare bine. O sa-i contactez imediat ce vom reveni in Bucuresti(pe 18 plecam la bunici la tara) sa vad daca pot veni si lua masuri. Sarbatori fericite!!!

mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Sarbatori fericite.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Mersi la fel!!! Sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii!!!

mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ce parere aveti despre birourile "decupate"? Am fost zilele trecute intr-o vzita si am vazut ca cei mici aveau niste birouri atipice, in sensul ca in dreptul scaunului (sau al pieptului, sa spunem), biroul era decupat rotunjit cat sa intre scaunul iar coatele sa nu mai ramana in afara. Am explicat de ...nu stiu daca s-a inteles. Pe mine m-ar tenta dat fiind ca fiica-mea e stangace si cred ca ar ajuta-o pozitia. Vi stiti ceva despre asta, ati vazut astfel de birouri? Nu le-am vazut decat in treacat, deci nu imi dau seama daca nu sunt si ceva dezavantaje.

Mergi la inceput