Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Multumesc, Pogonici pentru cuvintele tale

Asa as fi gindit si eu, dar...am 37 de ani si nu as fi vrut sa fie diferenta mare intre copiii mei, ca sa nu aiba puncte comune dar..."Omul propune si Dumnezeu dispune"!

Tin pumnii si pentru tine, sa te faci bine, sa fii sanatoasa!

Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Buna dragelor, mi-a cumparat si mie sotul de la RADU VODA carticica VISUL si BRAUL MAICII DOMNULUI e foarte interesanta cititi-o daca n-a-ti citit-o , iconita mica cu sf. NECTARIE o tin in portofel si icoana mare am pus-o in perete. sa ne aduca noroc la fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

medaaaaaaaaaaaaaaaa

de ce nu ai dat nici un semnnnnnnnnn????????

spune-ne cevaAAAAAAAAAAAA

oriceeeeeeeeeeeeee

suntem alaturi de tineeeeeeeeeeeee

noi azi intram in luna a 8-aaaaaaa .... virrginia sarumana de sfat

32+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
La mine este ultima zi de munca astazi, asa ca va urez Craciun fericit! Si sa dea DD ca dupa sarbatori sa ploua cu burtici la noi pe forum. Sa ma iertati pentru tot ce v-am gresit.Si mii de multumiri celor care ne-au ajutat sa le putem cumpara ceva copiilor de la noi din parohie. Va pup pe toate si sa ne "vedem" sanatoase anul viitor.

Pentru cadouri copii RO95 BRDE 240S V411 1830 2400, Banca BRD Iasi, Sucursala Campus Tudor, Numele Atudorei Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

anaomaria multumim de urari si iti dorim si tie sarbatori fericite si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Theiuta - fii binevenita printre noi. Pt. ca sa te pot trece pe listuta am nevoie si de numele voastre de botez.
Fetele, avem capitol nou CAPITOLUL 25

Mergi la inceput