Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (24)
Raspunsuri - Pagina 19
sophie76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 Salutari si pentru toate fetele de pe acest forum!Sunt si eu o veche aspiranta la titlul de mamica si "bintui" de muuult timp acest forum citindu-va. Povestea mea probabil nu e cu mult diferita de a tuturor fetelor de pe acest forum, mai ales in ce priveste zbuciumul sufletesc. Din pacate, eu am o problema la col si e posibil ca pe viitor sa fie necesara indepartarea lui (eu avind deja o conizatie la activ),ca urmare sustinerea unei sarcini va fi imposibila, de aceea obtinerea unei sarcini cit mai curind este imperios necesara.Sunt deja 4 ani de cind ma lupt pt BB , dar acesta s a incapatinat sa nu vina, si sincer acum singura mea speranta este in ajutorul lui Dumnezeu al Sfintei Fecioare! De aceea v as ruga sa ma treceti si pe mine si sotul meu pe listuta voastra, iar eu la rindul meu voi citi numele fetelor de pe listuta in rugaciunile mele! Numele meu de botez este Daniela, sotul Bogdan si suntem ortodocsi. Va multumesc din suflet. ![]() |
O zi buna la toata lumea!!!!
Dragi fete,va rog din suflet luminati-ma si pe mine ce tb sa fac ca sa ajung pe listuta?
Daniela si Bogdana
Va multumesc din suflet!

sophie
jesika spune:
Buna seara fetelor si Cipicah
Gata cu amorteala - subiectul nostru este unul de prima pagina si acum l-am gasit pe pagian a2a. Nu-i frumos.
Sophie, Anadomnica trebuie sa te treaca pe listuta noastra.Daca nu te-a trecut pina acum, probabil ca a fost prinsa zilele astea pt. ca ea este foarte prompta.
Noapte buna
1+1=3 sau 4, de ce nu ?
Doamne ajuta !
happymum spune:
buna seara fete dragi.
am avut o energie astazi, aoleu.
voi? ce faceti? sper ca bine.
va 
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
poate viitoare
, te
DD
poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png
pogonici1977 spune:
buna dimineata si doamne ajuta....slabuta activitate aici
fetelor azi e prima zi cand am reusit sa ma imbrac singura, ptr pana acum trebuia sa ma ajute sotul...deci sunt bine , iar pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului si sfantului meu Nectarie- tuturor sffintilor 

.. ca mau ajutat sa ma pun pe picioare si sa ma insanatosesc asa de repede..cei drept nu pot ridica greutati, sau sa ma aplec foarte tare..diverse inca treb sa mai am grija de mine ca altfel nui bine.....
doamne cat ma bucur ca ma simt mai bine...singura mea probl e ca ma mai dor ovarele dar mia zis dct ca e normal ca dupa interventie sa te doara
cu ajutorul
sper ca la anul sa am si eu 
caciantoni spune:
Doamne ajuta!.... mai jos aveti link pt. sinaxarul de azi
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie18.htm
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
happymum spune:
buna fetele,
vad ca sunteti ocupate. probabil cu pregatirile de sarbatoare. si eu mai am un pic, dar cum pot eu sa incep ziua fara sa va salut.
am scos catelul la plimbarica, am fost la nepotel sa-i vad lectiile si sa invatam la istorie si la fizica
(vine vacantaaaaa, eu ma bucur mai tare ca el), am papat un pic. si acum la treabaaaaaaaaa.
maine am serbare la gradinita la finutul nostru. abia astept
.
pogonici, bravo
. incet incet iti revii. dar sigur. sa dea Dumnezeu fie totul asa cum iti doresti.

te
si sa fii cumintica in continuare.
va pupik pe toateeeee si spor la ce faceti fiecare.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
poate viitoare
, te
DD
poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png
anadomnica spune:
sophie76 -
fii binevenita! Cel mai mare doctor este Domnul asa ca ai mare incredere in el si in ajutorul Maicii Domnului si a sfintilor. Domnul sa te intareasca in aceasta lupta, sa-ti dea rabdare si curaj, incredere si multa, multa iubire. Doamne ajuta!
MaraAnisia spune:
Buna ziua,
sunt si eu aici, happymum.
si
tuturor care scriu si citesc aici.
post linistit, spor la cumparaturi si la pregatiri.
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
jesika spune:
Buna ziua 
Valeria cuvintele sint de prisos la o asa mare durere...Imi pare foarte, foarte rau pt. ce vi s-a intimplat.
Criss ai vesti bune ?
Lilica75 iti multumim ca esti alaturi de noi 
Caciantoni foarte folositoare toate postarile tale 
Cipicah am citit pe nerasuflate articolul di Formula As, despre Parintele Arsenie Boca. Mi s-a umplut sufletul de bucurie cind am aflat ca , intr-un fel, parintele este mai aproape de credinciosii din Bucuresti.
Elleny nu trebuie sa te simti intimidata de noi. Ziceai ca nu te ridici la inaltimea noastra. Sa fim seriosi ! Eu, una, sint mare pacatoasa. La teorie stau bine dar la practica dau gres

Pogonici te vindeci, foarte bine ![]()
Noce, Ingeras s-a suparat pe noi, ne-a si spus-o, dar tu de ce nu ne mai scrii ?
1+1=3 sau 4, de ce nu ?
Doamne ajuta !
maria08 spune:
Fetelor, stiu ca-i cam devreme, dar eu plec azi la Moldova si nu stiu cat acces la net voi avea, asa ca: va doresc Sarbatori Fericite!!!!!Un an nou mai bun !!!!Doamne Ajuta sa devenim toate mamici in 2009!!!!