Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 5
GiaDavid spune:
Kissy, un gand bun! Hai, iubita, ca mai ai putin! Lupta-lupta, TU esti o invingatoarea, iar mama ta e un exemplu pt toate mamicile!
Mariaa spune:
ce zile dom'le...ce zile...
asteptam cu mari emotii ziua de vineri si vizita la centru de copii. noile evenimente cu kissy mi-au resetat insa hardul ca sa zic asa. tot dau pe replay si tot incerc sa inteleg ceva din toate astea. cum zici si tu andule, cred ca mai avem mult de evoluat ca sa pricepem ceva...poate n-or fi reperele noastre alea bune?!
eu una incerc sa ma adun sa nu ma duc cu o fata lunga-lata la copii aia si sa mai pot sa scot un zambet din buzunar de undeva dintr-un colt!
si pana la urma ma gandesc la aida, daca ea a putut si inca poate trebuie sa putem si noi sa zambim
eu vad tot zbuciumul dincolo de usa lor. adica inafara.
drama lor ne arata noua cate mai avem de invatat si cat de slabi suntem noi iar ele cat de puternice!
aidule, toata iubirea aia dumnezeiasca fie cu voi!
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
silvana75 spune:
Eu raman muta in fata acestor drame, imi vine sa urlu din toate puterile ... Aida scumpa mea, tot ce tot sa-ti spun, adica nici nu stiu ce as putea sa-ti spun ... va imbratitez cu toata fiinta mea si ma rog pentru voi
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
papanash spune:
Fete dragi, sunteti asa de inimoase si frumoase....n-am cuvinte .
de-abia astept vesti de la voi, sunt convinsa ca totul o sa iasa super !Tinem pumnii
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
maru spune:
aida, sunt alaturi de tine,
scuze fetelor ca am dat buzna, dar sunt atat de daramata, trebuie sa putem face ceva pentru mitzisoara asta dulce si luptatoare, ceva, orice...eu m-am oferit sa o pun in legatura cu doctorii de aiai de la sickkids, dar aida zice ca e prea tarziu...cum prea tarziu? nu vreaus a cred, nu pot sa cred
aidasi umerii mei sunt pentru tine
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
monica-elizabet spune:
pe toate fetele din TM sa fiti sanatoase si sa aveti sarbatori fericite asa cum voi aduceti fericire multa copilashilor pentru care ati ati fost Mosh Craciun
nu in ultimul rand pup matza mica si pe Aida si ma sa fie bine sa faca Dumnezeu o minune
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
anda spune:
buna seara la fete.
am fost, am venit, am facut o bucurie cu ajutorul vostru. a fost minunat. o las pe mariuka sa detalieze. minunat, alte cuvinte nu-mi vin
pe toate.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
da. a fost minunat
pe bune...tot drumul ma gandeam sa ajung odata acasa sa intru si sa va scriu...si acum stau ca talamba in fata compului si nu-mi gasesc vorbele...
am avut mari emotii, da mari nu asa! plusate de tensiunea din ultimele zile cu kissy = varza creata. eram niste fetze tare constipate la momentul intalnirii...
dar am intrat pe usa aia si ne-au intampinat niste doamne dragute, zabarete si amabile care stiind ca noi venim azi au impodobit scarile si holurile si au facut bradul cu copiii!
si mai intai ne-am dus la baietei unde mihi, deh experta cu 3 acasa , a impartit cadourile la baietei da' asta a fost vreo 5 minute ca pe urma ne-am lipit fiecare de cate unul. scumpi, isteti, cu premii si diplome de pe la concursuri, deliciosi nu alta!
la fete alta nebunie, mari si mici mai tacute mai vorbarete! toate frumoase si istete! in pungi am pus cate o felicitare fiecaruia cu numele (deci cadourile au fost personalizate functie de sex, varsta) asa inca atunci cand se auzeau strigati pe nume chiar le vedeai un zambet larg pe fata
se simteau importanti, cadoul ala era fix pentru ei!
si chiar sunt importanti!
nu mi-am imaginat vreodata ca-ti poti umple sufletul de atata bucurie din aia curata! dupa atata tensiune ne-am incarcat! a fost minunat!
mi-as fi dorit sa vada toata lumea asta intreaga licarul ala din ochii lor insa nu am putut face fotografii! pentru momentele alea a meritat tot efortul si inghetul ala de ieri si toata mobilizarea din zilele din urma! pentru momentele astea am vrut neaparat sa ducem mai departe campania asta a Ajutoarelor lui Mos Craciun iar pentru daruirea voastra, cu gandul sau cu fapta, ma inclin si va multumesc Doamnelor
la impartirea cadourilor am fost prezente deianira, doris, anda, mihi si eu si sunt convinsa ca ar fi vrut sa vina mai multe fete insa sezonul de raceli face figuri asa ca au fost absente motivat
deianira, multumim mult ca ai fost link-ul nostru catre centru si ca prin tine am avut posibilitatea sa cunoastem asa copii grozavi!
toate astea n-ar fi fost posibile fara deya, anda, aida, claudia, ela, ana, irina, doris, geta, lore, misha71, miraklucker, mihi, gabi, ioana, dorina, katik, alexa, deianira si un membru DC anonim
sa va dea Dumnezeu sanatate, liniste in case, pace si impacare in suflete tuturor
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Deianira spune:
Ma bucur ca v-a placut la copii . Nu am cuvinte sa spun mai mult. Sunt incantata de mobilizare si de ajutorul pe care l-a oferit toata lumea.
Multumim, fetelor care l-au ajutat pe Mos Craciun sa aduca un zambet acestor copilasi.
Aida, nu ma cunosti, dar vreau sa stii ca ma gandesc la tine si te imbratisez, macar virtual .