Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Aalina spune:
Daiopri ma bucur tare mult pentru voi. Si pentru pisoiul Tudor Abia astept sa ne scrii cum a fost si cum va simtiti acum, cum l-a primit motanul.
Felicitari
Noi 2 in 1. Dori mi-a venit cu febra asa ca am avut doua zile nu prea placute. Acum se pare ca e mai bine, sper sa il tina, doar behaie si ii curge nasul. Clar a puscat o raceala de la camin dupa ce toata iarna am scapat. Tre sa recunosc ca era taman momentul potrivit pentru neuronul meu sa il stiu bolnavior, offf, asa ca ma rog de asta mic sa mai stea un pic pe acolo. Pana acum colaboreaza.
Eu cred ca vom naste in 19 pentru ca dimineata la 9 ne asteapta medicul la clinica. Si la cat era el de hotarat ca nasc data trecuta...
In rest e ok ca am terminat si de calcat, am mai facut o tura de curatenie, zici ca am inebunit. A fost super iesirea in 2 de sambata. Ieri am avut invitati si iar a trecut timpul fain. Azi s-ar putea sa vina o prietena la masa si tot asa. Adevarul e ca daca am activitate macar nu ma gandesc la nastere. Va puteti da seama ca pana acum nu mi-am pus deloc problema momentului, durerilor etc
Dana m-am amuzat la ce ai povestit desi stiu ca pentru tine nu mai e asa comic. Dar sunt sigura ca te vei adapta la toate.
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 4 zile sper eu
alycia spune:
Sa-ti traiasca Daiopri si sa va bucure viata, sa te refaci cat mai repede si te asteptam cu nerabdare pe aici la o mika poveste.
Aalina, dupa cum ne-ai povestit am eu o presimtire ca vei trece relativ repede si usor peste momentul nasterii...asa un mik travaliu si gata...ei..ce zici? Sanatate lui Dori, sa-l astepte sanatos pe cel mik .Acum cand privesc in urma la momentul cand l-am adus pe Mircea acasa, imi pare rau ca nu s-a gandit nimeni sa-i imortalizeze prima reactie a lui Andrei in timp ce-si privea fratiorul...o mutritza comica , intrebatoare...asta e fratele meu??? si eu ce sa fac cu el?E asa de mic!
Dana_d sa va bucurati de casa noua...restul sunt mici incoveniente zic eu...si intr-adevar va trebui sa treaca o perioada pana vei simti ca acolo ti-e locul...cunosc sentimentul!
DanaMario spune:
Aalina sanatate lui Dorian.Dar acolo se face epidulara?
Aici eu nu prea mai aud persoane care sa nasca fara epidulara si ma tot intreb cum si de ce a nascut Daiopri fara.
Dana_d mai nu uita mai intii sa te bururi de casa lasa micile detalii.
Pai daca tot zici ca-ti place Canada cam cum e pentru tine acuma totul nou, necunoscut pentru noi asta e zilnic , asa traiesc de 10 ani.
Aici e liber azi sint singura acasa baietii sint la piscina eu am facut putin curat plec putin la cumparaturi apoi vin acasa sa ma vopsesc
Ieri ne-am intilnit cu Parpalak ne-am dus la o expozitie de trenuri se pare ca copiilor le-a placut Joshua se uita pe un prospect de acolo si a vazut ca mai este si azi la 12 si ma tot zapacea "Mami cum vezi ca e ceasul 12 plecam repede si ar fi bine sa te imbraci de acuma sa fi gata cind vedem 12 am fugit"
Aalina spune:
Alycia si eu sunt curioasa de prima reactie a lui Dori. Si ma tot intreb daca sa ii zic la tati sa il aduca la clinica sau intalnirea sa fie cand ajungem noi acasa.
DanaMario se face epidurala dar medicul meu a spus ca nu se stie daca apuc. El zice ca o sa nasc foarte, foarte repede, de aceea mi-a si spus sa nu astept prea mult si la primul semn sa fiu acolo ca altfel cica nasc pe pasarela
Pupici lui Paul si Parpalak de la noi.
Sa il duci pe Josh la trenuri Si Dori e incantat de ele. Cand era mic plimbarea obligatorie era prin gara.
In rest...eu am avut o zi aiurea rau de tot. De dimineata maica'mea si-a planificat sa mearga la un control in policlinica taman joi cand io merg in spital ca as naste Deci m-am enervat cumplit cand am auzit asa o chestie da in fine...
Apoi am mers la manichiurista care 3 ore s-a straduit sa imi faca unghiile si nu i-au iesit, pana la urma arata aiurea rau si acum am constatat ca una a si crapat. Si a fost si foarte scump
Acum ma pregatesc de iesit la cumparaturi sa vad ce mai urmeaza.
Si era asa de fain dimineata, ninsese...era superb...am fost cu Dori prin parc...
Sper sa ies din starea asta ca e si pacat sa ma consum aiurea cand eu am treburi mai importante.
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 2 zile sper eu
dana d spune:
DanaMaroi pai eu cat am stat acolo 5 saptamani parca eram de acolo, foarte bine m-am adaptat si m-am invatat asa de bine cu drumurile ca n-aveam nici o treaba sa umblam singure prin oras. Am simtit eu ca acolo mi-e locul, niciodata nu am avut sentimentul ala.
Aalina nu te mai necaji pt o unghie, gandeste-te ca probabil esti mai labila psihic si poate ai tendinta sa faci o tragedie dintr-un mic inconvenient. Lasa ca lucrurile or sa se aranjeze cum e mai bine si o sa treci peste micile suparari. Important e sa te bucuri de clipele astea si s anu lasi nimic sa-ti intunece fericirea ultimelor zile si marea intalnire cu Fabian.
Deci 19 sa fie data? Nu e cu sotz dar ... e aproape de o cifra rotunda 20 si cine stie, poate se prelungeste pana pe 20 sau iti vine randul mai tarziu, e coada la sala de nasteri... asta daca nu te apuca fara sa mai intervina medicul.
Eu pe Alexa am nascut-o joi iar cu Ilinca Joi am iesit din spital....imi amintesc parca a fost ieri, cum am ajuns cu ea acasa si am intrat cu ea prima data in casa pe care acum nu o mai am.... hai ca iar ma apuca
Noi aseara am dormit prima noapte in apartament dar eu mai degraba nu am dormit. Cred ca m-am obisnuit cu canapeaua aia cu ghionturi ca intr-un pat bun cu saltea ortopedica nu mi-a venit somnul decat dupa ore de ganduri si framantari ca sa nu mai zic de tremurici ca am dormit la 19 grade si am stat sa invelesc la Ilinca sa nu degere ca e in stare sa doarma dezvelita pana intepeneste.
Alexa a ramas in continuare la ei mei ca merge la scoala acolo, o sa stea .... (nu pot sa spun acasa) la apartament doar de vineri pana luni dimineata.
Sper sa vina cat mai curand momentul sa ma simt acolo ca acasa ca am neaparat nevoie sa-mi regasesc echilibrul si rutina zilnica, ma simt ca o frunza in vant tot timpul in stress, tot timpul in alerta, nu am momente de relaxare si siguranta decat la serviciu.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
Buna, buna!
Multumim mult de felicitari si felicitari si noilor mamici de licurici!
Am aparut si noi acasa dar incercam sa ne adaptam si sa ne organizam.
Asa ca doar pe scurt despre noi. Chiar ca am facut un pisoias, mie mi s-a parut asa mic
Mai ales ca visam la 4kg si ceva. Am fost vineri dimineata si mi-au pus gel, dupa care am venit acasa si tb s amai merg la 3,30 sa imi puna iar gel. Cand m-am dus la 3,30 deja aveam contractii la 6 min deci nu a mai fost necesar un gel. Mi-au pregatit camera, si se indeseau contractiile. Le-am zis de epidural, la care dr ca o fi ca o pati, ca merge repede, eu nu si nu
Dar l-am vaut ca nu era prea dornic de epidurala mea.
Am sta in dus vreo juma de ora, dupa care da-i cu gazul. Timp in care imi spun ca sunt dilatata 5, eu epidurala:)
Ei, stai ca nu e dr, ca te descurci cu gazul perfect
Drept e ca era ok, nu dureau asa tare. Apoi iar intreb de epidurala, iar ca vine anestezisul, da sa te mai controlam odata si cand colo 9:)
Eu am facut o fata, de sotul ma intreaba te doare tare sau te-ai enervat. Eu zic m-am enervat
Dupa care mi-au rupt apa si de acolo, eu nu stiu decat ca am impins de vreo 2 ori si m-au oprit ca nu scosesera nici picioarele la masa:)
Da eu nu prea puteam asa ca le-am trantit pisoiul in brate
Ce sa zic pana la urma nu a fost asa de rau nici fara epidurala, si vorba sotului macar s-a terminat mai repede.
Sambata seara ne-a dat drumul acasa, totul e bine, doar ca pisoiul mic il am pe post de martisor, ca tare nu sta singur
Toata ziua vrea papa, si apoi face nani nitel si iar papa sau cineva sa il tina.
Cred ca o sa trebuiasca sa facem ceva militarie mai incolo
Eu sunt in lupta cu balcoanele mele, ca ma pot apuca de vandut laptic cred. Scot si cu pompa ca nu am unde sa le mai tin (pe geamanduri) si tot mult este. Si uite asa mor de ciuda cand stiu cate mamici sunt care se straduie sa aiba ceva laptic si eu as avea de cel putin 3
Mai va scriu cand mai apuc, caci va ziceam ca sunt atasata acum.
Sper ca toata lumea e bine si inca o data va multumesc de suport.
Motanul a reactionat f bine pana acum. A dormit la prietena lui si imi zicea la tel ca ii e dor de mine:) Si cand a venit la spital drept la mine in brate. Apoi se uita cu drag la fratior si radea.
De atunci tot bine e. Abia asteapta sa il vada, speram sa tina
DanaMario spune:
Daiopri sa-ti traiasca pisoiu sa te bucuri de el.
Vad ca Cristian pare incintat de fratiorul lui.
Bine ca ai lapte foloseste pompa sa nu pierzi laptele ca totusi e mult mai simplu doar sa alaptezi.
Aalina dar de unde stii ca o sa nasti joi?
Aalina spune:
Daiopri ma bucur ca a fost scurta nasterea si ca sunteti bine. LAs ca va faceti voi program da mai incolo. Pupici la flacaii tai.
DanaMario de o saptamana am dilatatie si col sters si de ieri pica si dopul. Iar joi dimineata ma asteapta medicul la clinica si nu cred ca ma mai lasa. Acum o luna copilul era marisor si e si cu o saptamana mai mare la eco.Eu am 39 dupa masuratori are 40. Asa ca... probabil joi va fi Eu m-am tinut cat am putut.
Dana_d adaptare usoara la noile conditii. Cred ca nu iti e usoar dar si la cat ai tras e firesc.In timp va fi bine.
38+ cu Fabian si Dorian
AMR 1 zi
dana d spune:
Daiopri se pare sa totul a decurs cum nu se putea mai bine, bravo, esti buna de mamica, pe cand al treilea? dar ce greutate are Tudor daca zici ca e mic? Si mie mi se parea mica Ilinca desi avea 3,550 kg, ea nu era mica dar eu eram neobisnuita cu noi nascutii.
Lasa ca sa vezi ce repede creste cu atata laptic bun.
Aalina iti doresc sa nasti si tu ca daiopri, urgent fara sa mai apuci epidurala. Tinem pumnii maine si abia asteptam vesti.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
adita spune:
Daiopri, felicitari! eu zic sa nu te mulgi prea mult, doar asa cat sa mai usurezi sanii daca sunt prea plini, ca sanul produce tot mai mult lapte daca e stimulat. lasa-l pe pisoi sa pape cat de des vrea, si sanul o sa-si regleze oferta in functie de cerere
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap