Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
dana d spune:
Mai, eu cred ca iti trebuie domiciliu aici si parinte si copil sau numai copil... la bunica cumva, oricum alocatia vine la domiciliul tutorelui legal, si s-ar putea sa trebuiasca s afaci o hartie ca lasi copilul in grija bunicii, nu stiu dar nu se lasa ei pacaliti asa usor.
Si daca vei fi nevoita sa renunti la alocatia din Canada? Probabil nu poti sa iei doua alocatii pt acelasi copil...
Daiopri si eu iti tin pumnii sa treaca toata aventura cat mai usor si frumos, cu dureri minime si cu bucurie maxima si ai grija sa faci loc destul sa iasa grasunelul ca la 41 de saptamani probabil ca asa e
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
alycia spune:
....eii...ce momente, oare vine azi...oare vine maine ...emotia asteptarii si nerabdarea de al vedea in brate cat mai curand.Ma agit si eu de acum......sa nasteti rapid si sa va intalniti puiutzii cat mai repede.
le doresc sa fie sanatosi si sa aibe o viata frumoasa!
dana_d o sa vezi ca tot chinul prin care ati trecut va vafi rasplatit de noul camin. Inca putina rabdare...se va rezolva cumva.
Dana_mario eu mereu zic ca ai o rabdare nemaipomenita si te implici foarte mult in activitatile lui Joshua, te admir si iti admir ingenuozitatea de ai gasi mereu si mereu alte preocupari.La noi totul se rezolva la gradinitza, pe noi nu ne implica prea mult..iar ca activitati extra gradinitza nu prea am unde sa-l duc (patinuar..nu stim nici unii sa patinam, de schiat nici atat si nici nu avem unde...de innot i frica de apa si nu o gaseste distractiva...mai ramane sa incercam ceva dansuri sportvie sau karate).
DanaMario spune:
Help lui Joshua i se misca 2 dinti din fata parca voi ziceati ca ati fost la dentist sau ii las pina ii cade ?
Mie mi-a fost frica sa-i verific el ii tot misca si moare de fericire ca o sa aiba "dinti cazuti"
Daiopri deci....... fuse 13 or 14
Aalina sper ca mai esti pe aici vezi sa nu mai maninci spicy daca vrei sa mai stea Fabian.
Alycia tu stiu ca ai zis ca mergi la dentist cind i-au cazut dinti lui Mircea. De ce te-ai duc.
Eu doar imi e teama ca o sa-i cada in concediu altfel nu m-as fi ingrijorat.
Dana_d nu folosesc mai adresa aia de email dana_josh de pe yahoo am facut-o numai sa pot instala messangerul.
Dar acuma stai ca nici aici nu-i asa bine. Vrei sa-ti zic de rau :)
xa am i lista lunga....
Aici e o vreme superba, s-a topit zapada , e long weekend, o sa ma 3 zile de petrecut cu Joshua, peste 2 saptamani plecam in concediu... asta viata asa-mi place.
Aalina spune:
2 in 1
is obo ca azi am gatit si mai am inca
in rest ok
Dana stiu al meu sot tocmai face mancare chinezeasca da am zis ca nu ma ating
Sa fie ok cu dintii!
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 6 zile sper eu
alycia spune:
Dana_mario noi am fost la stomatolog pentru ca i aparusera dintii in spatele celor de lapte de era copilul cu doua siruri de dinti in gura, si a trebuit sa-i scoatem pe cei de lapte ca sa le facem loc celor definitivi.
Aalina spune:
Fetelor eu zic ca Daiopri a comis-o pana la urma ca nici un semn pe nicaieri
Noi suntem la fel 2 in 1, azi a fost o zi super petrecuta doar cu tati.
Asteptam...
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 5 zile sper eu
dana d spune:
Fetelor sper ca Daiopri e bine merci, fericita cu puiul la san, abia astept sa ne povesteasca.
Noi azi am fost pe la apartamemt, am mai spalat niste geamuri ca am la geamuri de nu se mai termina, am mai facut curat, am ars cuptorul ca cica inainte d eprima utilizare tre sa-l ardem 40 minute la maxim, am mai pus, si scos perdele si iar pus ca le mutam de la un geam la altul sa vedem unde le sta mai bine, am facut curat si ordine si tot parca nu ma trage atza. Cred ca sunt prea batrana si de aia mi-e asa greu sa incep ceva nou si necunoscut, parca m-am obisnuit cu rutina mea, prefer locul cu care m-am obisnuit mai bine decat unul strain oricat ar fi de confortabil.. desi nu e ca mai sunt de cumparat covoare, mobila- livingul e inca gol, nu mi-am asezat toate bulendrele pe la locurile lor, si acolo va trebui sa ne invatam mai cu frig ca ne ususca gazul sa mai facem 25-26 grade cum avem acum. O sa mai fie o problema cu Ilinca ca nu cred ca va vrea s adoarma singura in camera ei ca nu a dormit niciodata singura in camera ba in ultimele luni s-a obisnuit sa doarma cu mana mea in brate... si sincera sa fiu si eu.
Asa ca am mai amanat o noapte marele eveniment, adica maine mergem la cumparaturi sa umplem frigiderul iar apoi ne intoarcem tot aici ca sa incep saptamana la fel ca pana acum dar la sfarsitul job-ului o iau pe Ili de la gradi si ne retragem frumusel la noul apartament cum faceam de multe ori pana acum doar ca nu mai plecam seara "acasa" ci ramanem sa dormim acolo.
Nu-mi amintesc sa ma fi simtit asa aiurea data trecuta cand m-am mutat, de aia zic ca probabil am imbatranit, o s afie ciudat la inceput pana ne obisnuim, nu mai zic ca suntem primii care ne mutam si cu asta va fi ciudat sa fim singuri in bloc dar macar suntem bine paziti, avem paznici 24 din 24.
Fetele mele
DanaMario spune:
Vesti de la daiopri mesajul este de la sezatoare
" Bebe Tudor s-a nascut aseara,13 Feb ora 19:05 PST ( adica ora Vancouver-ului). A nascut natural, fara epidural si totul a decurs rapid. Mama si bebe se simt f.bine si probabil vor sosi acasa diseara sau maine."
Daiopri sa te bucuri din suflet de pisoiu tau sa fie un cuminte si un mincacios si sa-i umple inimile lui mami si tati de bucurie
adita spune:
ce bine! felicitari Daiopri, sa fiti sanatosi si sa va bucurati cu totii.
Dana, eu in locul tau m-as fi mutat repejor. eu nu mai aveam rabdare cand ne-am mutat, n-am asteptat sa termine renovarea, m-am mutat in santier pe o saltea, doar sa stiu ca sunt in casa mea si pot sa mai fac putina treaba sa fie gata mai repede
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
dana d spune:
Buna mamici si bine ai venit pe lume Tudor!
Daiopri sa-ti traiasca sa fie sanatos, papacios si somnoros si sa va bucurati vanzand cum creste ca din apa. Asteptam povestiri cu amanunte cand poti.
Aalina cum mai esti? tot 2 in 1? Cam ce zi ti-ar placea sa aiba Fabian? Nu stiu de ce dar mie imi plac cifrele cu sot, asa ca ti-as alege 20, o cifra rotunda, frumoasa si exact la o saptamana dupa Daiopri
Stai calma si bucura-te de ultimele zile. Cum a fost cina romantica de ziua indragostitilor?
Noi azi ramane cum am stabilit, la sfarsitul programului cand o iau pe Ili putem spune ca ne-am mutat.
Adriana sa stii ca asta e de la diferenta dintre noi de vreo...15 ani?! Si eu la 20 si ceva de ani as fi intors spatele trecutului fara nici o strangere de inima si as fi privit numai inainte dar acuma parca conteaza mai mult obisnuinta decat confortul. De fapt nici nu mi se pare confortabil apartamentul ala unde totul e necunoscut si ca sa profit de confort trebuie mai intai sa invat cum se folosesc toate. Nu stiu daca v-am povestit (iar incep sa povestesc de doua ori acelasi lucru?) dar am un jacuzzi cu radio si orga de lumini, un chici dupa parerea mea dar care are rolul sa ia ochii, si ala habar n-am sa-l folosesc, are niste butoane ca un pupitru de comanda. Ma intreb ce au gandit aia cand au produs asa ceva, ca o sa dau petrecere in cada? sau in baie?
Centrala aia nu stiu sa o folosesc, daca nu e Ovidiu sunt in plop, toate electrocasnicele trebuie sa studiez cartile si nu-mi place sa fac asta. Azi trebuie sa fac mancare si sper ca plita sa nu aiba nimic diferit de cealalta pe care am avut-o ca n-am chef sa gatesc cu instructiunile alaturi. la cuptor inca nu ma bag ca ala chiar mi se pare complicat iar masina de spalat vase... probabil ca va astepta prima masa festiva pe care o s-o dau ca sa intre in functiune. Nici chiar cu masina de spalat rufe nu e descurcata treaba desi masine e tot a mea cea veche dar inca nu e legata si nici nu stiu daca vrea sa spele cu apa rece ca aici nu am circuit de apa calda la ea. Ultima data cand am incercat sa spal cu apa rece si sa o las pe ea sa incalzeasca parca imi amintesc ca mergea la infinit, nu mai trecea la etapa urmatoare, nu stiu de ce dar cred ca nu reusea sa incalzeasca la temperatura setata si de aia ramasese intepenita la prima spalare.
Va spun maiine cum a fost prima noapte.
Fetele mele