Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Aalina spune:
Vai Dana incredibil prin ce trebuie sa treceti. Tinem pumnii sa o rezolvati cumva.
Ia sa vedem care sunt pariurile
37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 8 zile sper eu
Daiopri spune:
Aalina, data de 13 iti convine?
La noi tot nici un semn. Da acuma aproape ca nici nu ma mai astept sa se intample ceva pana l-or scoate aia fortat.
DanaMario, chiar asa cum il scoatem de acolo?
Danad, mai sa fie. Mie mi-ar parea rau de mutare, si zau ca mi-as iesi din minti. Daca aveam vreunn gande de intoarcere acuma mi-a trecut:)
Nu puteati lua apartamentul si dupa ce era gata blocul? Era vreun avantaj daca il luati asa in constructie?
Cu sanatatea se pare ca suntem mai bine acum. Sa nu zic intr-un ceas rau.
Da stiu ca au fost niste virusi cam aiurea nu gluma.
Parpa mama tu iar te-ai ascuns?
Numai bine tuturor,
41s+1z
DanaMario spune:
Daiopri eu cred ca o sa fie Feb 14 nu prea are cum sa fie asa repede daca iti faca indusa pe 13.
Aalina tu cum mai esti?Sa nu ne zici ca ai nascut.
Dana_d bine ca tot mai aveti rabdare cu apartamentul ala.
Si eu cind am plecat din tara am avut o problema de aveam inpresia ca ma bat cu morile de vint si mi-am zis ca nu ma intorc niciodata in tara.
Nici aici nu-i perfect dar oricum un pic mai bine.
Parpalak e bine un pic ocupata, avea chef de plimbat pe la spectacole,muzee. O sa-i zic sa mai dea pe aici.
Aalina spune:
Nimic nou. Nu am dormit toata noaptea asa ca sunt tare obosita. Bebe nici un semn. Ma bucur cu fiecare zi castigata. Adevarul e ca prefer fie in weekend ca il duc pe Dori la ai mei si scap de stresul fugii cu el pe strazi, sau saptamana viitoare ca o sa vina mama aici pana miercuri si apoi il ducem iar pe Dori la ei.
Daiopri pisoiul a asteptat sa va linistiti si voi si sa vina in mediu sigur. Destept baiat
Ma gandeam cand am aflat ca suntem insarcinate si credeam ca nu o sa nastem in aceeasi odisee si uite acum la noi... ne indemnam una pe alta la eveniment
DanaMario si eu am tot sperat o vreme sa nasc pe 14. Imi placea ideea. Acum sincer pot sa nasc oricand. Maine am 38 de saptamani deci e mai mult decat ok.
Cand o sa nasc sper sa am net la clinica si sa va scriu.
37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 7 zile sper eu
dana d spune:
Daiopri si DanaMario, bucurati-va in fiecare moment de alegerea pe care ati facut-o, fiti convinse ca sunteti niste norocoase ca traiti acolo si nu aici, probabil ca ati facut ceva in scaldatoare cand erati bebei ca prea a dat norocul peste voi, sau nu norocul, sunt convinsa ca e meritul vostru pentru toate avantajele de care va bucurati.
La noi e ca la romani, promisiuni desarte, contracte semnate si parafate dar daca vrei sa beneficiezi de dreptul tau trebuie sa-ti toci nervii, timpul si banii prin tribunale... ca stiti aici unii sunt mai egali decat altii si totul se reduce la bani, cine are bani are si dreptate.
Aalina fi atenta ce am visat azi noapte ca nu stiu de ce dar tu erai personajul principal sau mai bine zis Fabian al tau. Eram pe o plaja insorita, stateam pe un nisip alb la marginea marii si era un soare superb si o caldura blanda, nu arshitza. Nu stiu cum ca nu te cunosc personal de aia probabil ca nu erai prea bine definita, dar ai adus sa-mi arati un cosuletz sau o geanta din aia de plaja si cand m-am uitat inauntru un bebe superb, cu piele alba si cu obrajori roz radea la mine cu niste ochi albastri ca cerul. Stiu ca l-am admirat mult, era perfect ca in reclame si am o vaga impresie ca era fetita desi nu e foarte clar. Apoi au aparut alte mamici de mai 2003 si tu ai prezentat cosuletul fiecareia in parte si toate erati incantate de bebelush.
Nu stiu ce inseamna dar stiu ca a fost un vis frumos si mi-a lasat asa o stare de gratie ca si cum as fi aterizat dintr-o lume feerica plina de fericire si frumusete. M-am trezit si m-am tinut sa nu uit nimic ca sa va povestesc toate amanuntele dar nu-mi mai amintesc foarte clar.
Mai, si daca credeti ca am inebunit sa stiti ca am scuze dar poate imi mai revin daca revin la viata normala.
Daiopri, poate diseara il visez si pe pisoiul tau
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Dana eu zau ca nu as avea nimic impotriva za fie fetita si chiar sa aiba ochii albastri ca are de la cine. Insa eu inainte sa stiu ca sunt insarcinata m-am visat cu Dori si cu fratiorul lui mic in catedrala de la Iasi. Desi pana atunci nu am avut chestii din astea din clipa aia am stiut ca o sa am un bb si ca va fi baiat.
Aici azi a fulguit si tare m-am bucurat.
37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 7 zile sper eu
Daiopri spune:
Hello, hello.
Si noi la cele 41s si 2 zile
Mare noroc ca e jucaus tare ca altfel imi pierdeam mintile pana acum.
Deci anticipam marea intalnire pe maine, ca nu cred sa iasa intre timp. Ma gandesc sa merg pe la mall, macar sa stiu ca am mai incercat sa il dau la vale.
Multumim de urari si sa ne tineti pumnii. Ca drept sa zic m-am saturat sa tot car tona de kg pe care le-am acumultat.
Aalina, stati la rand da?
Danad, si aici sunt fel de fel de probleme. Da, na, poate ca nu chiar asa ca la voi. Stai sa vezi ca vreau cand vin in tara sa fac certif de nastere ro al pisoiului acolo, si sa incerc sa aplic pt alocatie.
Si ma astept la show nu gluma, ca noi am predat buletinele cand am plecat ca asa au zis, si sa te tii acuma. Da daca ma enerveaza ma lipsesc ca tot una imi e, dar zau nu stiu cum rezistati voi zi de zi cu astea.
Hai sa incerc sa ma urnesc din casa, ca deh, mi se termina indata boieria
Aalina, DanaMario eu nu stiu daca apuc sa scriu dupa nastere, da puteti sa panditi la fetele de la sezatoare ca poate o sa reusesc sa sun pe fata de aici din Vanc si ea sa le anunte.
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Daiopri stai linistita vezi-ti de pisoi numai daca ai cum suna daca nu lasa ca ne zici cind poti tu.
Ma duc acasa sa continui cu inimioarele de Valentine Day.
De o saptamana tot scriem carduri, pregatim cadouri, lipim inimoare m-am si plictisit.
Azi a dus la gradinita mai are miine la Daycare si gata.
dana d spune:
Daiopri ma indoiesc ca vei reusi sa-ti iei alocatie aici, daca nu aveti buletine... atunci cum il declarati?
Stiu ca atunci cand naste nevasta sotul ia o hartie de la spital si apoi se duce la Primarie sa declare copilul, neaparat trebuie buletinele parintilor... sau poate merge si cu pasaport dar vezi sa ai hartie de la spital ca l-ai nascut. Oricum nu va fi simplu.
DanaMario apropo de Romania ti-am trimis un mail pe dana_josh dar ca de obicei s-a intors inapoi failure notice.
Eu azi am lasat-o pe Ilinca acasa cu mamaia si tataia probabil pt ultima data ca de luni ne sculam in casa noastra departe de mama si aproape de gradinita, asa ca nu prea o sa mai targem chiulul.
Ma tot intreb ce o sa facem noi acolo fara tv si internet, noroc ca am laptop si Sims dar oricum o sa fie cam straniu seara, poate ne apucam de jucat Rummy.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Dana eu zic ca e o ocazie minunata sa petreceti mai mult timp cu fetele mai ales dupa perioada asta stresanta. Sa faci diverse activitati in care sa le atragi si pe ele. Dorian e foarte incantat cand eu si tati ne asezam si ne jucam impreuna carti sau alte jocuri.
DanaMario de data asta sunt bucuroasa ca aici la gradi inca nu a ajuns nebunia cu ziua lui Valentin Nu cred ca ma tineau nervii sa ma apuc de bricolat chiar acum.
Daiopri hai ca ma dor mainile de la agitatele astea
Ti-am zis ca io is femeie serioasa draga si stau la rand. Acum cu atat mai mult cu cat sotul meu mi-a propus o iesire in 2 maine (ma rog in 3 ca tre sa il iau si pe Fabi), doar nu is nebuna sa ratez pe motiv de nastere. Am invatat din exeprienta ca initiativele astea trebuie incurajate
Cat despre birocratia romaneasca... eu zic sa te uiti pe site-uri ori acolo la consulat ori aici pe la primarii si sa citesti exact de ce hartii ai nevoie pentru a-l declara pe Tudor. Ca sa nu te enervezi atunci. Caci oricum iti vor mai trebui clar si altele
Ramane cum am stabilit, da...nasti repede si cu dureri minime
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 6 zile sper eu