Puisori de mai 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri stai linistita de ce te agiti o sa vina el si bebe.
Se pare ca tu acuma esti in exact aceeasi situatie cum am fost eu cu Joshua.
Eu m-am dus la spital si i-am zis la doctora sa faca ceva ca eu nu vreau sa nasc pe 13 (asta in situatia in care eu sint nascuta pe 13) si doctora nu putea sa inteleaga de ce nu 13.
I-am explicat dar binenteles ca nu a tinut cont de ce i-am zis eu si m-a lasat pina pe 15 cind mi-a facut indusa pentru ca i s-a parut ca am tensiunea marita.
Eu sint nascuta pe 13 si nu inseamna nimic nu-i nici mai bine nici mai rau.

Dana_d bine ca s-a rezolvat odata cu casa bucurativa de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor surpriza. Daiopri io zic sa te grabesti ca ti-o iau inainte
Acum am ajuns de la medic si is speriata de numa: pot sa nasc oricand. El nu imi mai da mult timp, colul e mai mult decat pregatit si la cum arata mi-a zis ca la primul semn sa ma si duc la clinica. Altfel il nasc pe drum.
A spus ca e posibil sa ma tin pana pe 20 februarie cat vreau eu dar putin probabil si ca o sa imi iasa.
Si io nu is deloc pregatita

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Fabian, ia stai tu cumintel la rand
Ei, da cum vine treaba asta,tztztz!
Aalina, vezi ce iti doresti ca te vaz dupa aia ca mine pe aici bantuind ca nu iese
DanaMario, stiu ca asa e. E o zi ca oricare alta, da stii si tu cum e cu pasarelele astea. Mai ales daca pot alege:))
Chestia e ca daca as naste joi s-ar potrivi mai bine ca ne-ar da drumul poate vineri si ar fi si tati cu noi in wk. desi asta inseamna si motan acasa, si sa zic drept cred ca as fi mai linistita cateva zile doar eu si pisoi.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Aalina wow ce se grabeste Fabian.

Daiopri bucura-te de zilele ramase ca nu se stie cind o sa mai ai iarasi un pisoi in burtica.

Aalina Daiopri se pare ca plec linistita in concediu ca puiuti vostri sint pe aproapre.

Joshua azi ii zice
Joshua: Tati vreau si eu un fratior sisurioara
Tati: Bine Joshua dar o sa ai grija de ei.Cum o sa ai tu grija de ei?
Joshua: O sa-i pun sa faca teme :)

Mergi la inceput

DanaD spor la decorat si la mutat. Hai xca a durat toata treaba asta la voi cat o sarcina. Uite esti deja la termen

Daiopri bafta sa apara pisicul cu bine. Sa ne spui ce ai facut la medic.
Sanatate multa la motan. Ti-am scris si la odisee, cred ca in tara poti folosi un tarc. Ca preturi cred ca gasesti in jur de 200 ron daca cauti sau mai scumpe. Se strange foarte frumos si poti sa il transporti. Eu am luat unul pentru primele luni sa il tin pe bb cu mine in camera si apoi o sa il folosim in vacante. Daca vei veni in tara unde vei sta?

DanaMario ti-am zis ca nu te las eu sa pleci in concediu fara vesti. Da recunosc nu ma asteptam nici asa repede sa fie.
Vad ca Josh stie exact ce are de facut. Mai trebuie sa isi convinga si parintii, nu?

Va pup

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 9 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fetelor, ma tineti cu inima la gura. parca mi se face iar dor de un bebe mic.
Dana, ma bucur ca sunteti aproape la liman

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Am venit acum de la spital, toate sunt bune si frumoase, pisoiul topaie fericit in burta, lichidul amniotic e bun, deci nici un motiv sa ma induca
Concluzia, asteptam sa se mai concentreze puiul si daca nu si nu vineri ma prezint sa incepem procedura de inducere
Si dupa cum ma simt, presupun ca vineri. Am tot incercat eu sa zic cate ceva, da degeaba, ca deja sunt aranjate treburile.
Motanul cred ca o sa ramana masca at cand o sa vina de la scoala si tot nu e bb.
Aalina, da cam la asa ceva ma gandeam. O sa vad atunci deci. Eu o sa merg intai in Onesti la ai mei, si apoi cand vine tati mergem la Suceava. Acuma ma intreb cand o sa plec ca nu stiu cand o sa am timpp sa rezolv cu toate actele daca lenesul mic se lasa asteptat:)
DanaMario, pai vezi? Nu o sa mai ai grija temelor la al doilea:))
La noi asta e ultimul. daca pateam asa prima data nu ma mai aruncam

Acuma sa vad daca ii e destinata data de 13 sau nu. Ca daca nu iiplace ar tb sa se grabeasca
Multumim ca va ganditi la noi.
Numai bine tuturor,
41s

Mergi la inceput

Daiopri mult a fost putin mai e bine ca e bine pisoiu sanatos acolo.
La noi a fost asa haios ca noi nu ne faceam probleme ca bebe intirzie ziceam stie bebe cind e timpul dar ii prelungea lui tati ingrijorarea ca el toata perioada de sarcina a murit de grija "cum il scotem noi de acolo"

Aalina tu acuma ce faci cind mai dai pe aici data viitoare ne spui ca Fabian e in patut? Ca ne-ai cam luat prin surprindere data trecuta.

Mergi la inceput

Eu ma tin

Mi-am revenit cu moralul. Ieri am facut curatenie. Astazi mi-am facut o masca si am zis sa ma aranjez un pic. Astept si niste prietene in vizita. Sper sa mai am cateva zile de relaxare. In afara de durerea de spate si arsuri multe in rest toate sunt bune.

Daiopri inca un pic, inca un pic. Te asteptam cu vesti!!!

Adita iti dai seama noi cum stam

La mine e clar daca rezist pana in 19 februarie aia va fi ziua. Ca m-a chemat medicul dimineata la clinica. Daca nu... va fi si mai interesant ce slalom o sa fac si cum o sa le aranjez toate. Tati pana atunci merge la lucru deci depinde daca ma apuca ziua sau noaptea. La Dori nu vreau sa ii intrerup inca gradinita preferand sa il tin acasa un pic cand o veni bb. Asa ca ziua va trebui sa ajung cumva la spital si restul sa aiba grija sa il recupereze pe Dori de la gradi, iar daca o fi noaptea... probabil o sa mergem intai la spital si apoi il va duce tati pe Dorian la tara la ai mei ca nu as naste pe dealuri la cat era de panicat medicul si cat insista sa ajung la prima durere la spital.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 8 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Chiar palpitant ce se intampla aici, Daiopri la fiecare postare ma astept sa ne spui ca pisoiul e la aer,de acuma ne asteptam si la Alina in orice clipa la vestea cea mare. Acum sa vedem care din voi naste prima, putem sa pariem?
La noi inca nu e termenul, abia sunt 7 luni de cand ne-am mutat la ai mei, o sa "nasc" la 7 luni dar la 8 s-ar putea sa-l bag inapoi. Sa traduc: se para ca aia au un litigiu cu Electrica si se pare ca daca nu se rezolva pana la sfarsitul lunii vor ramane si ei fara curent pe santier, asa ca noi ne mutam acum dar daca la 1 Martie voi primi as aun martisor frumos adica ne vom trezi pe intuneric.... va trebui sa ne luam bagajul sa ne mutam inapoi la ai mei... sau sa ne inchiriem ceva daca se preconizeaza sa dureze mai mult.
Fetelor, aduceti-mi si mie aminte, de ce m-a mancat in fund si ne-am bagat in treaba asta? Nu stateam bine unde stateam? Apartamentul e superb dar incep sa ma intreb daca merita atatea sacrificii si copii chinuiti si parinti chinuiti... si cati nervi...
In concluzie acum asa zicem ca in we ne mutam dar sa vedem pt cat timp.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput